سلام
براي نوكيا 7610 برنامه اي مي خواهم كه با گفتن اسم شخص شماره آن را بگيرد. فقط اولش كافيست اسم آن را بگيد اگر امكان پيدا كردن و يا آپلود كردن آن را نداريد. بعد اگه جايي پيداش نكردم مزاحمتون ميشم.![]()
![]()
سلام
براي نوكيا 7610 برنامه اي مي خواهم كه با گفتن اسم شخص شماره آن را بگيرد. فقط اولش كافيست اسم آن را بگيد اگر امكان پيدا كردن و يا آپلود كردن آن را نداريد. بعد اگه جايي پيداش نكردم مزاحمتون ميشم.![]()
![]()
بد نیست بدونین که در گوشی های جدید نوکیا مثلا N71 که خودم امتحان کردم بطور خودکار برای هر نفر که به لیست دفترچه تلفن اضافه می کنید Voice Tag به همون اسم ساخته شده ساخته میشه و شما می تونید خیلی راحت ازش استفاده کنین.
خوب حالا من 7610 دارم بايد چه كنم.؟
voice com این کارو انجام نمیده ؟
شما براي هر شماره اي كه مي خواهي اين كار رو انجام بدي در داخل contacts بروي اسم اون شخص برو وبعدش open رو بزن و بعد از آن option رو بزن بعد از اون هم add voice tag رو انتخاب كن و بعد از اون صدا رو ضبط كننوشته شده توسط salam110
بعدش توي صفحه دكمه سمت راست كه معمولا دكمه گالري است رو نگه دار تا voice tag باز بشه بعدش صحبت كن
با عرض سلام وخسته نباشيد دوستان عزيز من براي ان 70 از كدوم راه برم ا روشي كه بالا گفتيد كار نميكنه واسه من
سلام سالار جاننوشته شده توسط salar2010
در گوشی N70:
شما دکمه بالای دکمه قرمز رو نگه داريد(2 يا سه ثانيه) بعد يه آهنگی ميزنه....حالا بايد اسم مورد نظرتون رو بگين.
موفق و پيروز باشين![]()
اقا خيلي ممنون ولي نشد چطوري بايد براي اسم يك صداي خاص بزاريم از كجا ؟
سلام سالار جان
نيازی به گذاشتن صدا نيست.
مثلاً شما توی دفترچه تلفون، يک اسم ساختين مثلاً ميلاد ، با شماره 00000000نوشته شده توسط Mohammad
حالا اون کاری رو که گفتم انجام بده:
نوشته شده توسط alex_pk
حالا وقتی اين کار رو انجام دادی،موقعی که گفت Speack Now , بگو "ميلاد"...
دستگاه به طور خودکار توی دفترچه تلفون جستجو ميکنه و نامی که شما ميخواين رو براتون پيدا ميکنه(يا اگه در ليست نبود،مشابه اون رو پيدا ميکنه) و شماره 00000000 رو ميگيره.
(البته "ميلاد" يک مثال بود و شما ميتونين از اسم های ديگر که در دفترچه دارين استفاده کنين)
باز هم مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)