تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشاوره برای خرید 206

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض مشاوره برای خرید 206

سلام.دوستان من میخوام تو این هفته یه 206 مدل 89 بگیرم .منتها الان دیگه واقعا سر در گم شدم که تیپ 2 بگیرم یا تیپ 5 ؟!!؟؟ من داییم نمایشگاهیه و میگه که تیپ 5 اسطهلاکش زیاده و از تیپ 2 بیشتره!
    حالا میخوام بدونم که واقعا چقدر بیشتره و اگر تیپ 5 بگیرم مدل 89 خرجش زیاده؟؟؟ در کل کدومو پیشنهاد میکنید؟ راهنماییم کنید لطفا.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم چرا مردم انقدر گرفتار تیپ 2 هستن ؟! طوری شده که تو بازار اختلاف قیمتش با تیپ 5 تقریبا صفر شده ! امکاناتش فوله ؟! موتورش بهتره ؟! مصرفش بهتره ؟!

شما شک نکن و تیپ 5 بگیر .

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من نمیدونم چرا مردم انقدر گرفتار تیپ 2 هستن ؟! طوری شده که تو بازار اختلاف قیمتش با تیپ 5 تقریبا صفر شده ! امکاناتش فوله ؟! موتورش بهتره ؟! مصرفش بهتره ؟!

شما شک نکن و تیپ 5 بگیر .
    خرجشون و اسطهلاکشون زیاد تفاوت دارن با هم؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

مصرفش بهتره ؟!
    تو برتر بودن تیپ پنج شکی نیست اما مصرف تیپ ۲ توی شهر ۲-۳ لیتر در ۱۰۰ کلیومتر کم تر هست

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو برتر بودن تیپ پنج شکی نیست اما مصرف تیپ ۲ توی شهر ۲-۳ لیتر در ۱۰۰ کلیومتر کم تر هست

2-3 لیتر ؟!!؟ خودت تجربه کردی یا بخاطر کم حجم بودن TU3 داری میگی ؟! من خودم وی هشت داشتم تو شهر دور و ور صدی 9 مصرف میکرد یعنی تیپ 2 تو شهر صدی 6 میسوزونه ؟!؟

سایتش مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) در شهر (لیتر) تیپ 5 زده 8.8 و تیپ 2 رو زده 8.9 !!

خرجشون و اسطهلاکشون زیاد تفاوت دارن با هم؟
    تیپ 5 لوازم مصرفیش قیمتشون بالاتره مثل روغن و لنت و ... ( ولی نه خیلی زیاد ، در واقع شما ماشین پرقدرت تر و فول تر سوار شدی کمی هم هزینش بیشتره )
    Last edited by امير موسر; 28-10-2014 at 13:28.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

2-3 لیتر ؟!!؟ خودت تجربه کردی یا بخاطر کم حجم بودن TU3 داری میگی ؟! من خودم وی هشت داشتم تو شهر دور و ور صدی 9 مصرف میکرد یعنی تیپ 2 تو شهر صدی 6 میسوزونه ؟!؟

سایتش مصرف سوخت (در 100 كيلومتر ) در شهر (لیتر) تیپ 5 زده 8.8 و تیپ 2 رو زده 8.9 !!

تیپ 5 لوازم مصرفیش قیمتشون بالاتره مثل روغن و لنت و ... ( ولی نه خیلی زیاد ، در واقع شما ماشین پرقدرت تر و فول تر سوار شدی کمی هم هزینش بیشتره )
    مرسی ازتون.همون تیپ 5 رو میگیرم. فقط دعا کنید یه 89 تمیزش سریع گیرم بیاد. امروز که چیزی پیدا نکردم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من خودم تيپ دو دارم اگر عادي رانندگي كني يعني گاز بيخودي ندي تو شهر صدي ٧ ميسوزونه

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

تیپ 2 مصرفش با 5 هیچ فرقی نمیکنه
    از مدل های 90 به بعد تیپ 2 ها مصرف خیلی بالایی دارند حتی از 5 هم مصرفاشون بیشتره

اگر از رانا خوشتون بیاد مدل بالاتر از 206 مدل 89 هست
    موتوری هم با تیپ 5 یکیست .به خاطر دریچه گاز سیمی شتابش هم بیشتره

9. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •