سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان گوشم نوکیا x6 ام بعد از مدت ها دیگه اصلا توان نداره و تقریبا خراب شده ( البته خراب کردم ) ... خودم خیلی مایکروسافت و ویندوزفون رو دوست دارم ولی فعلا پولم نمیرسه پرچمدارای خوشگل نوکیا مثل 735 830 و 930 رو بخرم واسه همین می خوام فعلا یه گوشی اندرویدی میان رده ای علی الحساب بگیرم تا در اسرع وقت وقتی پولم جور شد نوکیای زیبا و ویندوزفون عالی رو بخرم
ولی خوب این گوشی میان رده ای هم نمی خوام داغون باشه و می خوام نسبت به پولی که میدم بهترین باشه تو رنج خودش ( واسه همین اومدم مشاوره بگیرم ازتون )
مشخصات مد نظر :
قیمت : نهایتش 500 تومن باشه *** دو سیم کارت همزمان فعال و هردو 3G رو ساپورت کنند *** پرش آنتن اصلا نداشته باشه ( خیلی مهمه ) *** اندروید 4.4.2 یا 4.4.4 *** RAM حداقل 1024 ( چون دیدم دیگه اندروید با کمتر از 1024 دیگه اندروید نیست ) *** کیفیت صفحه نمایش خوب باشه ( ترجیحا IPS ) و سایزش 4.5 *** دوربین رو هم که مهم است ولی تو اولویت نیست ولی خوب هرچه با کیفیت تر ، بهتر *** میزان برگرداندن و خرابی و تعمیر کمترین میزان *** و کلا دیگه بگم بهترین گوشی دو سیم کارت اندروید تا 500 رو بهم معرفی کنید خیلی خیلی ممنون میشم