تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: اپل ما را ورشکست کرد

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    1 اپل ما را ورشکست کرد

    نخست وزیر فنلاند



    اپل ما را ورشکست کرد







    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نخست وزیر فنلاند با اعتراف با نقش شرکت اپل در ورشکستگی نوکیا و صنایع کاغذسازی این کشور گفت: اپل با آیفون و آی‌پد باعث سقوط صنایع فنلاند شده است.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه تک تایمز، الکساندر استاب، نخست وزیر فنلاند گفت: شرکت اپل با محصولات خود باعث ورشکستگی صنایع این کشور که به دو قهرمان خود یعنی نوکیا و صنایع کاغذسازی وابسته بود، شده است. فنلاند بخش عمده‌ای از تقاضای کاغذ اروپا را تامین می کند.

    نخست وزیر فنلاند در مصاحبه با شبکه ان بی سی آمریکا گفت: سقوط دو صنعت بزرگ این کشور باعث شد که موسسه رتبه بندی "استاندارد اند پور" رتبه اقتصادی فنلاند را از AAA به AA+ تنزل دهد. اکنون آلمان و لوکزامبورگ تنها کشورهای اروپایی هستند که از رتبه اقتصادی AAA برخوردار هستند.
    استاب افزود: اگرچه کمی متناقض به نظر می‌رسد، اما معتقدم آیفون باعث ورشکستگی نوکیا و آی‌پد باعث تضعیف صنایع کاغذسازی فنلاند شده است اما ما باز خواهیم گشت و باید به تلاشمان ادامه دهیم.
    فنلاند دو ضربه بزرگ به اقتصاد خود را متحمل شده است. یکی ورشکست شدن نوکیا است که زمانی یکی از بزرگترین بازیگران صنعت تلفن جهان بود و دیگری صنایع کاغذسازی فنلاند که بخش عمده‌ای از محصولات کاغذی اروپا را تامین می‌کند.

    پس از اینکه شرکت فنلاندی نوکیا نتوانست به رقابت با آیفون اپل و دیگر گوشیهای هوشمند اندرویدی ادامه دهد، مایکروسافت بخش تلفن همراه نوکیا را خریداری کرد.
    همچنین صنایع کاغذسازی فنلاند نیز به دلیل این که کاربران عمدتا به سمت دستگاه‌های الکترونیکی نظیر آی‌پد اپل برای دسترسی به اخبار و دیگر اطلاعات رفته‌اند با مشکل مواجه شده است.
    موسسه تحقیقات صنایع کاغذ فنلاند در سال 2013 در گزارشی وضعیت این صنعت را وخیم خواند و گفت: تولید و صادرات کاغذ فنلاند در سال‌های آینده نیز کاهش خواهد یافت.
    این درحالی است که نخست وزیر فنلاند همچنان نسبت به آینده دو صنعت بزرگ این کشور خوش بین است.

    وی پیشرفت‌های این کشور در انرژی زیستی (بیوانرژی) و بازسازی شبکه‌های مخابراتی نوکیا را به عنوان یک راه سودآور برای شروع مجدد صنایع کاغذسازی این کشور خواند. اگرچه وی اذعان کرد که احیای این صنایع یک شبه رخ نخواهد داد. برنامه احیای بلندمدت استاب حداکثر چهار سال طول می‌کشد تا این کشور را به وضعیت قبل بازگرداند.
    وی به رسانه‌های محلی در هلسینکی گفت: امیدوارم اگر همه چیز به خوبی پیش رود حداکثر ظرف 4 سال و حداقل ظرف دو سال به رتبه اقتصادی AAA بازگردیم.
    انتهای پیام


  2. 7 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران
    پست ها
    3,442

    پيش فرض

    متاسفانه این کشور باید بیشتر از اینها به فکر آینده محصولات خودش میبود و به این نکته آگاه میشد که روند تجاری و تولید پشت سر یک کمپانی نخواهد ماند هیچ وقت

  4. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you
    پست ها
    1,134

    پيش فرض

    اشتباهش این بود آندروید نزد و خودشو منحصر به وینفون کرد...

  6. 4 کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #4
    ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد
    پست ها
    3,320

    پيش فرض

    فک میکنن هنوز ملت با گوشیاشون گردو میشکنن . سیستم عاملشون مال عهد حجره تازه میخاد ورشکست هم نشن

  8. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •