درود دوستان///
من قصد خرید یک لپ تاپ رو در رنج قیمت ۴ میلیون تومان دارم و ۳ ماه است دارم تحقیق میکنم.
انتخاب های من به ۲ برند Msi & Asus محدود شد و الان هم انتخاب هایم به ۳ مدل لپ تاپ از این ۲ برند محدود شده.
ASUS N550JK & ASUS G56JK & MSI GE60 2PC Apache خب من بعد از تحقیقات و پرس جو هایی که بیشتر هم در دنیای مجازی بوده فهمیدم (البته نمیدونم درسته یا نه) برند Msi به اندازه برند Asus جا نیافتاده و خیلی سخت بعد از خرید به عنوان لپ تاپ دسته دوم به فروش میره آیا این حرف درسته ؟
دوم اینکه من نیازم ۶۰% گیم هست و ۴۰% هم بقیه کار هایی که انجام میدم و فاکتور من بیشتر رو سخت افزار بسیار قوی است (برای گیم طراحی شده باشند) من معايبي كه توي اين 3 مدل فهميدم از سايت ديجي كالا !
1)MSI GE60 2PC Apache = استفاده از پنل TN به جای IPS
2)ASUS G56JK = نداشتن گرافيك GDDR5 اين مدل از گرفيك 850M DDR3 استفاده ميكنه و در حالي است كه Msi از GDDR5
3)ASUS N550JK = اين لپ تاپ اول انتخاب من بود و شك نداشتم ولي بعد از اومدن لپ تاپ گيمينگ ايسوس و ديدن لپ تاپ گيمينگ Msi كمي در مورد قدرت اين لپ تاپ شك كردم چون واسه گيمينگ ساخته نشده و مالتي مديا است با اينكه سخت افزار قدرتمندي داره ولي باز حس ميكنم به اندازه 2 لپ تاپ بالا قدرتمند نيست و ارزش خريد نداره.
حال ممنون ميشم كمي منو راهنمايي كنيد كه چيكار كنم كدام برند و كدام مدل رو انتخاب كنم بهتره ؟ (خواهشا بدون تعصب و با منطق) با تشكر !