تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: كمك در خريد لپ تاپ تا قيمت 4 ميليون بين 3 مدل مردد هستم !‌

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

14 كمك در خريد لپ تاپ تا قيمت 4 ميليون بين 3 مدل مردد هستم !‌

درود دوستان///
    من قصد خرید یک لپ تاپ رو در رنج قیمت ۴ میلیون تومان دارم و ۳ ماه است دارم تحقیق میکنم.
    انتخاب های من به ۲ برند Msi & Asus محدود شد و الان هم انتخاب هایم به ۳ مدل لپ تاپ از این ۲ برند محدود شده.
    ASUS N550JK & ASUS G56JK & MSI GE60 2PC Apache خب من بعد از تحقیقات و پرس جو هایی که بیشتر هم در دنیای مجازی بوده فهمیدم (البته نمیدونم درسته یا نه) برند Msi به اندازه برند Asus جا نیافتاده و خیلی سخت بعد از خرید به عنوان لپ تاپ دسته دوم به فروش میره آیا این حرف درسته ؟
    دوم اینکه من نیازم ۶۰% گیم هست و ۴۰% هم بقیه کار هایی که انجام میدم و فاکتور من بیشتر رو سخت افزار بسیار قوی است (برای گیم طراحی شده باشند) من معايبي كه توي اين 3 مدل فهميدم از سايت ديجي كالا !‌

1)MSI GE60 2PC Apache = استفاده از پنل TN به جای IPS
    2)ASUS G56JK = نداشتن گرافيك GDDR5 اين مدل از گرفيك 850M DDR3 استفاده ميكنه و در حالي است كه Msi از GDDR5
    3)ASUS N550JK = اين لپ تاپ اول انتخاب من بود و شك نداشتم ولي بعد از اومدن لپ تاپ گيمينگ ايسوس و ديدن لپ تاپ گيمينگ Msi كمي در مورد قدرت اين لپ تاپ شك كردم چون واسه گيمينگ ساخته نشده و مالتي مديا است با اينكه سخت افزار قدرتمندي داره ولي باز حس ميكنم به اندازه 2 لپ تاپ بالا قدرتمند نيست و ارزش خريد نداره.
    حال ممنون ميشم كمي منو راهنمايي كنيد كه چيكار كنم كدام برند و كدام مدل رو انتخاب كنم بهتره ؟ (خواهشا بدون تعصب و با منطق) با تشكر !‌

2. این کاربر از Mr.Bl@ck بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

درود دوستان///
    من قصد خرید یک لپ تاپ رو در رنج قیمت ۴ میلیون تومان دارم و ۳ ماه است دارم تحقیق میکنم.
    انتخاب های من به ۲ برند Msi & Asus محدود شد و الان هم انتخاب هایم به ۳ مدل لپ تاپ از این ۲ برند محدود شده.
    ASUS N550JK & ASUS G56JK & MSI GE60 2PC Apache خب من بعد از تحقیقات و پرس جو هایی که بیشتر هم در دنیای مجازی بوده فهمیدم (البته نمیدونم درسته یا نه) برند Msi به اندازه برند Asus جا نیافتاده و خیلی سخت بعد از خرید به عنوان لپ تاپ دسته دوم به فروش میره آیا این حرف درسته ؟
    دوم اینکه من نیازم ۶۰% گیم هست و ۴۰% هم بقیه کار هایی که انجام میدم و فاکتور من بیشتر رو سخت افزار بسیار قوی است (برای گیم طراحی شده باشند) من معايبي كه توي اين 3 مدل فهميدم از سايت ديجي كالا !‌

1)MSI GE60 2PC Apache = استفاده از پنل TN به جای IPS
    2)ASUS G56JK = نداشتن گرافيك GDDR5 اين مدل از گرفيك 850M DDR3 استفاده ميكنه و در حالي است كه Msi از GDDR5
    3)ASUS N550JK = اين لپ تاپ اول انتخاب من بود و شك نداشتم ولي بعد از اومدن لپ تاپ گيمينگ ايسوس و ديدن لپ تاپ گيمينگ Msi كمي در مورد قدرت اين لپ تاپ شك كردم چون واسه گيمينگ ساخته نشده و مالتي مديا است با اينكه سخت افزار قدرتمندي داره ولي باز حس ميكنم به اندازه 2 لپ تاپ بالا قدرتمند نيست و ارزش خريد نداره.
    حال ممنون ميشم كمي منو راهنمايي كنيد كه چيكار كنم كدام برند و كدام مدل رو انتخاب كنم بهتره ؟ (خواهشا بدون تعصب و با منطق) با تشكر !‌
    دوسته من
    من هر سه مدل لب تاب رو دیدم
    به نظرم این ها رو نگیر
    اینو بگیر
    Lenovo Y5070 - B

مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22 × 263 × 386 میلی‌متر - وزن: 2.39 کیلوگرم
    پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: 8 گیگابایت SSD
    پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB
    صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
    امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
    سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

تازشم سه میلیون 890 هستش ارزونتر هم هست

سخت افزارش فوقلاده هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

msi یه خوبی داره اینه که هاردش 7200 ه . و اینکه یه قابلیت مهم داره اینکه شما میتونی بدون اینکه هارد hhd رو دربیاری در یه ssd هم بندازی کنارش . که بسیار با صرفه اس با توجه به قیمت بالای ssd .
    من خودم ge60 دارم . و ازش راضی ام . البته باهاش بازی نکردم و برای کارای سه بعدی خریدمش . اگه سوالی بود درخدمتم . در مورد صفحه نمایش هم باید بگم که خب عکسای موجود تو notebookcheck رو ببین . البته واسه msi ge60 apache رو اشتباه گذاشتن واسه gs60 رو گذاشتن . به جای اون مدل ساده ی ge60 رو ببین .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام مهمترين عيب n550jk ارزش پايين اون نسبت ب قيمتش هست اين مدل حتي از n56 ٢٣٠٠ تومني هم ضعيف تر هست و دليل قيمت بالاش اپشن هاي لوكس و بعضا بدرد نخورش هست
    با توجه به نياز هاي شما من اين مدل ها را ب ترتيب مناسب تر بودم معرفي ميكنم:
    1.lenonvo y5070
    2.msi ge60 apache
    3.asus n56

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوسته من
    من هر سه مدل لب تاب رو دیدم
    به نظرم این ها رو نگیر
    اینو بگیر
    Lenovo Y5070 - B

مشخصات فیزیکی:ابعاد: 22 × 263 × 386 میلی‌متر - وزن: 2.39 کیلوگرم
    پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4710HQ 2.50GHz up to 3.50 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: حافظه‌های هیبردی - مشخصات: 8 گیگابایت SSD
    پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB
    صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
    امکانات:فاقد درایو نوری Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Ethernet Port HDMI Port
    سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستم‌عامل

تازشم سه میلیون 890 هستش ارزونتر هم هست

سخت افزارش فوقلاده هستش
    ممنون از راهنماييت دوست عزيز بله سخت افزار قدرتمند تري نسبت به 3 لپ تاپ بالا داره اما چند چيز اين لپ تاپ منو آزار ميده !
    1)كيفيت ساخت (راستش خيلي از asus تعريف ميشه از نظر كيفيت ساخت)
    2)كيفيت صفحه نمايش (هم در سايت هاي خارجي هم ايراني ديدم دوستاني از كيفيت صفحه نمايش راضي نبودن و البته اين مشكل هم در Msi هست اما اينطور كه شنيدم صفحه نمايش مدل Msi در رده بالاتري از صفحه نمايش لنوو قرار ميگيره . در مورد Asus هم كه كلا حرفي واسه گفتن ندارن چون از ips استفاده ميكنه !‌)
    3)نبود درايو نوري و سرعت هارد هم يكي ديگر از اين موارد هست (البته سرعت هارد در مدل هاي Asus هم به همين ترتيب است 5400RPM و اين در صورتي است كه مدل Msi از 7200Rpm استفاده ميكنه!)
    البته سخت افزار اين لپ تاپ واقعا عاليه طوري كه بدجور آدمو وسوسه ميكنه !‌
    با مواردي كه در بالا گفتم من رو بيشتر به سمت مدل Msi سوق ميده ! ولي ترسي دارم از اينكه اگر مدل Msi بخرم در فروشش به مشكل بخورم !‌ و همينطور پشيمون شم از اينكه مدل ASus يا همين مدلي كه شما معرفي كردي رو نخريدم !‌
    {{آخه من موندم اين برند ها چرا هميشه يه لپ تاپي ميزنن يه جاي كارش بلنگه }}

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

msi یه خوبی داره اینه که هاردش 7200 ه . و اینکه یه قابلیت مهم داره اینکه شما میتونی بدون اینکه هارد hhd رو دربیاری در یه ssd هم بندازی کنارش . که بسیار با صرفه اس با توجه به قیمت بالای ssd .
    من خودم ge60 دارم . و ازش راضی ام . البته باهاش بازی نکردم و برای کارای سه بعدی خریدمش . اگه سوالی بود درخدمتم . در مورد صفحه نمایش هم باید بگم که خب عکسای موجود تو notebookcheck رو ببین . البته واسه msi ge60 apache رو اشتباه گذاشتن واسه gs60 رو گذاشتن . به جای اون مدل ساده ی ge60 رو ببین .
    دوست عزيز ممنون بابت راهنمايي! من چند سوال دارم !‌

1- شما از كيفيت صفحه نمايش راضي هستيد زواياي ديدش چطوره ؟ راضي كننده هست ؟ اذييت نميكنه ؟
    2-وقتي كار هاي گرافيكي و كلا كار هاي سنگين محاسباتي انجام ميديد در چه حد بدنه دستگاه داغ ميكنه ؟ در حدي هست كه اذييت كنه ؟ شما از كول پد استفاده ميكنيد ؟
    3-وقتي كار محاسباتي سنگين انجام ميدين ايا صدايي از لپ تاپ شنيده ميشه در حدي هست كه آزار بده ؟
    4-من شنيدم وقتي يك مدل برند Msi خريداري كنم براي فروشش به صورت دسته دوم به مشكل ميخورم آيا شما از اين موضوع اطلاعي داريد ؟ !
    با تشكر از شما (فقط اين دكمه تشكر توي هر پست كجاس من هر چي گشتم پيدا نكردم :|)
    Last edited by Mr.Bl@ck; 17-10-2014 at 12:03.

8. این کاربر از Mr.Bl@ck بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    انجمن لپ تاپ پی سی ورلد:)

پيش فرض

سلام دوست عزیز من لنوو y50 رو پیشنهاد میدم چون لنوو به خر کاری معروف هست و کیفیت صفحه نمایش جوری که دوستان میگن اصلا بد نیست بلکه به نظر من خیلی هم خوبه موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ممنون از راهنماييت دوست عزيز بله سخت افزار قدرتمند تري نسبت به 3 لپ تاپ بالا داره اما چند چيز اين لپ تاپ منو آزار ميده !
    1)كيفيت ساخت (راستش خيلي از asus تعريف ميشه از نظر كيفيت ساخت)
    2)كيفيت صفحه نمايش (هم در سايت هاي خارجي هم ايراني ديدم دوستاني از كيفيت صفحه نمايش راضي نبودن و البته اين مشكل هم در Msi هست اما اينطور كه شنيدم صفحه نمايش مدل Msi در رده بالاتري از صفحه نمايش لنوو قرار ميگيره . در مورد Asus هم كه كلا حرفي واسه گفتن ندارن چون از ips استفاده ميكنه !‌)
    3)نبود درايو نوري و سرعت هارد هم يكي ديگر از اين موارد هست (البته سرعت هارد در مدل هاي Asus هم به همين ترتيب است 5400RPM و اين در صورتي است كه مدل Msi از 7200Rpm استفاده ميكنه!)
    البته سخت افزار اين لپ تاپ واقعا عاليه طوري كه بدجور آدمو وسوسه ميكنه !‌
    با مواردي كه در بالا گفتم من رو بيشتر به سمت مدل Msi سوق ميده ! ولي ترسي دارم از اينكه اگر مدل Msi بخرم در فروشش به مشكل بخورم !‌ و همينطور پشيمون شم از اينكه مدل ASus يا همين مدلي كه شما معرفي كردي رو نخريدم !‌
    {{آخه من موندم اين برند ها چرا هميشه يه لپ تاپي ميزنن يه جاي كارش بلنگه }}
    دوسته من اشتباه نکن
    لب تاب رو به رم و سی پی یو و کارت گرافیکش بخر
    من الان لب تات اچ پی دارم
    هنوز که هنوزه از قیمت لب تاب ها خبر دارم
    سخت افزار لب تاب من هنوز قوی قوی هستش
    اگه اینجور بیا لب تابه منو بردار تازشم خیلی ارزونتر هم میدم
    2 میلیون 600 بهت میدم
    اینم مشخصات لب تاب من

ولی
    از من میشنوی لب تاب رو به سخت افزارش بخیر نه به مانیتورش نه به
    چیزه دیگه ایی
    من لب تابمو بفروش بدون درنگ میرم اون لب تابی که به تو پیشنهاد دادم رو میخرم
    من اون چیزی که برای خودم میخوام بخرم رو پیشنهاد دادم یعنی لنواا من هر روز اون لب تابی که بهت گفتم رو
    دارم چک میکنم همه راضیا منم لب تابمو بخاطر کار تیریدی مکس و ویری میخوام بفروشم چون من الان حرفه ایی شدم و کامپیوترم نمیکشه
    واقعیتش
    حیفه میخوای این همه پول بدی از من میشنوی به سخت افزار پول بده یعنی سی پی یو کارت گرافیک و رم

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    انتخاب اولت g56jk باشه و بعدیش هم n550 و در آخر ge60
    همچنین من n550 رو دارم اگر سوالی در موردش داشتی در خدمتم.
    با تشکر

Sent from my HTC One using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    انتخاب اولت g56jk باشه و بعدیش هم n550 و در آخر ge60
    همچنین من n550 رو دارم اگر سوالی در موردش داشتی در خدمتم.
    با تشکر

Sent from my HTC One using Tapatalk
    سلام مصطفي جان ممنون از راهنماييت
    شما چه بازي هايي روي n550 تست كردي ؟ در حالت High Quality ؟ و FPS ت چند بود ؟ در زماني كه بازي مكيردي چقدر بدنه لپ تاپ گرم شد ؟
    =====
    در مورد اينكه ميگي اول g56jk رو انتخاب كنم بعد از n550 همين تصميم رو داشتم اما اين گرافيكش بد جور زد تو ذوقم باز با دور هاردش كنار مي اومدم اما گرافيكش 850m Gddr3 است همينطور مدل n550 اما مدل Msi GDDR 5 كه براي من احتمالا گزينه مناسب تريه (چون گيمر هستم !) دوستاني هم در همينجا يك مدل از برند لنوو y5070 رو معرفي كردن واقعا سخت افزار قدرتمند و وسوسه كننده اي داره ولي ظاهرش به دلم ننشست ! و زيادم به اين برند اعتماد ندارم از 100% افرادي كه سوال كردم حدود 50% گفتن برند Asus بگير ! (دقت كردي هر برندي و هر مدلي هميشه يه عيب داره ؟ مثلا اگه الان g56jk گرافيكش GDDR5 بود سر تير ميخريدم و درنگ نميكردم و يا MSI GE60 Apache از نمايشگر Ips و رم بالاتري استفاده ميكرد اين مدل رو ميخريدم !) شانس ماس ديه خخخ هميشه بايد يه لب تاپ كامل نباشه يه جاي كارش بلنگه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •