تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشگل عجیب با مودم zyxel + چندتا سوال و راه حل...

داره خودمونی میشه hesam.ah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشگل عجیب با مودم zyxel + چندتا سوال و راه حل...

سلام دوستان...
    چند وقتیه که چندتا مشگل عجیب دارم...
    من سرعت اینترنت رایگان شبانم خیلی خوبه و راحت تا صبح 4 گیگ رو دانلود میکنه....
    مشگلی که هست اینه که من زمانی که مودم رو روی حالت pppoe قرار میدم وقتی میخام دانلود کنم حدالاکثر سرعت مجموع 4 لینک دانلودیم میشه 200 KB حدودا و وقتی پینگ میگیرم میبینم کل انگار کل رنج بسته شده و نمیتونم دیگه صفحه ای رو باز کنم...
    دقیقا تو پینگی که میگیرم کلا request time out میده و سرعت کم میشه و گه گداری هم وسطاش چندتا پینگ میندازه...
    اما دقیقا زمانی که مودم رو برمیگردونم روی حالت bridge سرعت دانلودم تا 800 kb هم میره حتی میتونم 10 تا دانلود رو یا حتی بیشتر باز کنم و دانلود رو همزمان انجام بدم و تو این حالت خیلی راحت هم میتونم وبگردی کنم و پینگ هام هم منظم انجام میشه...
    کسی میدونه دلیلش چیه؟
    راه حلی داره که من روی حالت pppoe این کارو انجام بدم؟چون از وای فای روی گوشی هامون هم توی خونه استفاده میکنیم!!!
    مدل مودمم: Zyxel P-660HW-T1 v3
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان...
    چند وقتیه که چندتا مشگل عجیب دارم...
    من سرعت اینترنت رایگان شبانم خیلی خوبه و راحت تا صبح 4 گیگ رو دانلود میکنه....
    مشگلی که هست اینه که من زمانی که مودم رو روی حالت pppoe قرار میدم وقتی میخام دانلود کنم حدالاکثر سرعت مجموع 4 لینک دانلودیم میشه 200 KB حدودا و وقتی پینگ میگیرم میبینم کل انگار کل رنج بسته شده و نمیتونم دیگه صفحه ای رو باز کنم...
    دقیقا تو پینگی که میگیرم کلا request time out میده و سرعت کم میشه و گه گداری هم وسطاش چندتا پینگ میندازه...
    اما دقیقا زمانی که مودم رو برمیگردونم روی حالت bridge سرعت دانلودم تا 800 kb هم میره حتی میتونم 10 تا دانلود رو یا حتی بیشتر باز کنم و دانلود رو همزمان انجام بدم و تو این حالت خیلی راحت هم میتونم وبگردی کنم و پینگ هام هم منظم انجام میشه...
    کسی میدونه دلیلش چیه؟
    راه حلی داره که من روی حالت pppoe این کارو انجام بدم؟چون از وای فای روی گوشی هامون هم توی خونه استفاده میکنیم!!!
    مدل مودمم: Zyxel P-660HW-T1 v3
    از کجا سرویس داری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •