سلام دوستان
میشه لطف کنین توضیح بدین ک Binding در wpf چیه و چ کاربردی داره؟
درباره ش هیچی هیچی هیچی نمیدونم،
ممنون![]()
سلام دوستان
میشه لطف کنین توضیح بدین ک Binding در wpf چیه و چ کاربردی داره؟
درباره ش هیچی هیچی هیچی نمیدونم،
ممنون![]()
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
اتصال ها یا بایند کردن دیتا ها در wpf کاربرد های فراوانی داره از جمله این کاربرد ها بایند کردن property های یک کلاس به کنترل های UI هست و هنگامی که مقادیر داخل یک کنترل عوض میشه property کلاس مربوطه که بایند شده هم همزمان تغییر میکنه و شما نیازی نیست مقدار ها رو مجدد وارد کلاس کنید.
[کپی]
DataBinding در WPF یک روش ساده، سریع و قدرتمند برای نمای داده در قالب کنترل ها میباشد.Data Binding مانند پلی است میان یک منبع داده و یک پراپرتی مقصد که میتواند یکطرفه، دوطرفه یا تنها یکبار باشد.
دلیل اصلی استفاده از DataBinding این است که کدهای مربوط به مقید سازی داده ها قبلا توسط تیم دات نت نوشته شده و تست شده است، حال شما از این کدها برای نمایش داده های خود استفاده مینمایید، بنابراین میتوانید مطمئن باشید که درصورت مقید سازی صحیح، هیچ مشکلی در هنگام نمایش داده ها اتفاق نمی افتد و دیگر نیازی به تست کردن نیست(در سیستم های قدیمی، سخت ترین بخش تست کردن تست UI بود که بسیار دشوار و در برخی موارد غیر ممکن بود به صورت کامل بتوان همه جوانب را درنظر گرفت).
به نظر من در بین تمام امکانات جدیدی که WPF به همراه خود آورده است، مقید سازی(Binding) بهترین ویژگیست. در مدل های برنامه نویسی قبلی مانند WinFormها نیز انقیاد داده وجود داشته اما قابلیت Data Binding در WPF فواید زیادی نسبت به این مدل ها دارد، که از این فواید می توان به انعطاف پذیری فوق العاده، جداسازی کامل منطق برنامه از رابط کاربری(UI) و پشتیبانی از طیف گسترده تری از خصوصیات کنترل ها جهت Bindکردن نام برد. و با توجه به Providerهایی که برای DataBinding وجود دارد، تقریبا همه چیز را میتوان به همدیگر Bind کرد.
در زیر یک مثال ساده از مقیدسازی آورده شده است.
در این مثال هر داده چیز که در TextBox تایپ کنیم به صورت خودکار در Label نیز نمایش داده میشود.(بدون اینکه کدی نوشته شود. پس دیگر نیازی به تست نیست).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم دو مقاله ی مرجع در این زمینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)