بنده از کیمیا موبایل یک گوشی خریداری کردم در ابتدا با دو روز تاخیر ارسال شد و بعد از 6 روز بدستم رسید وقتی باز کردم گوشی خریداری شده با فاکتور و سایتشون رم 2 و حافظه 8 گیگ بود که بجاش همان مدل گوشی اما متفاوت با فاکتور و سایت و با رم 1 و حافظه 4 گیگ برام ارسال شده که ارزانتر بود و در تماس ابتدا که میفرمودند فرقی ندارد و بعد از صحبت که دیدند بنده زیر بار نمیرم گفتند گوشی را پس بفرستید که هزینه پست 10 هزار تومان و بعد هم ارسال به یکی از اقوام در تهران و بردند گوشی را عوض کنند که میگفتند ما فقط همین مدل رم 1 مدل را داریم !!!
و اصلا رم 2 را نداریم پس چطور در سایت و در فاکتور قید شده بود رم 2 و هنوز هم در سایت کالا موجود بود!!!
برام جالبه چطور اینها میان توی سایتشون ذکر میکنن رم 2 و حافظه 8 و بعد رم 1 و حافظه 4 گیگ را ارسال میکنند!!!
و بعد هم با وجود اینکه با پست برگشت داده میشه به شخصی که از کار و زندگیش بزنه و بره به آدرس کیمیا موبایل و اونها تازه میگن ما گوشی این مدل با رم 2 و حافظه 8 گیگ نداریم!!!!
ذکر کنم گوشی هواوی 3c هست که در بازار هم با رم 1 و هم با رم 2 موجود هست که اینها در سایت و در فاکتور ذکر کردند رم 2 ولی رم 1 را برام ارسال کردند.....
در نهایت با کلی چونه و با وجود اینکه دادیم اقوام بردند اونجا باز گفتند که موجود نداریم عوض کنیم براتون با وجود اینکه همان لحظه در سایت هنوز این گوشی با رم 2 و حافظه 8 گیگ موجود بود!!!!
مگه میشه شما در سایت بزنید موجود ولی به مشتری بگید هم اشتباه ارسال شده و هم الان برای تعویض نداریم !!! پس معلومه باقی کسایی هم که میخان از سایت شما بخرند همین مدل رم 1 رو براشون ارسال می کنید!!!!
و با توجه به همه مشکلات رسیدی دادند که برو حسابدار ما نیست و دو روز دیگه بیا که باز مجددا دو روز بعد اقوام بنده در تهران مجبور به رفتن و هزینه مسافت برای بار دوم و از کارو زندگی زدن و برن اونجا رسید را بدهند و با تماس و پی گیری مبلغ برگشت دادند
حالا شما دوستان که خرید میکنید مواظب باشید
امیدوارم دوستان دیگه هم تجربه خریدشون رو از این جور سایتها بنویسن که باقی دوستان هم مراقب باشند و کالا بدستون میرسه حتما چک کنند همه موارد رو.....