تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: درک معفوم سیستم عاملی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض درک معفوم سیستم عاملی

درود
    در حال نوشتن برنامه ای بودم به یک مفهوم سیستم عاملی برخوردم و پاسخش نمیدانم .... برای همین اینجا مطرح کردم
    ما میگیم هر چیزی که بخواد اجرا بشه باید در حافظه رم بارگذاری بشه و سی پی یو دستورالعمل و داده ها رو Fetch کنه و روشون کار انجام بده درسته؟
    حالا مثلا یک دی وی دی میزاریم 9 گیگ. کل رم سیستم هم 512 مگابایت هست که 400 مگ مصرف شده توسط خودمون.
    حاللا این 9 گیگ بلاک بلاک خونده میشه و قطعه قطعه میره داخل حافظه رم و خارج میشه؟ بلاخره بخواد فیلم هم نشان بده باید دستور العمل و داده های این فیلم توسط سی پی یو برداشته و اجرا بشه درتسه؟

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

درود
    در حال نوشتن برنامه ای بودم به یک مفهوم سیستم عاملی برخوردم و پاسخش نمیدانم .... برای همین اینجا مطرح کردم
    ما میگیم هر چیزی که بخواد اجرا بشه باید در حافظه رم بارگذاری بشه و سی پی یو دستورالعمل و داده ها رو Fetch کنه و روشون کار انجام بده درسته؟
    حالا مثلا یک دی وی دی میزاریم 9 گیگ. کل رم سیستم هم 512 مگابایت هست که 400 مگ مصرف شده توسط خودمون.
    حاللا این 9 گیگ بلاک بلاک خونده میشه و قطعه قطعه میره داخل حافظه رم و خارج میشه؟ بلاخره بخواد فیلم هم نشان بده باید دستور العمل و داده های این فیلم توسط سی پی یو برداشته و اجرا بشه درتسه؟
    بله
    این که چه مقدار از دیسک یا هارد روی رم بارگذاری(کش) بشه بستگی به پلیر سیستم عامل و فایل سیستم حافظه ی جانبی مورد نظر داره. (معمولا حداقلش ۵۱۲ بایت هست)
    معمولا برای حافظه های کم سرعت (مثل دی وی دی) این مقدار کش شدن از چند صد کیلوبایت تا چند مگابایت هست.
    بعد از مرحله ی کش شدن codec در یک حلقه دوبایت دوبایت اطلاعات رو پردازش میکنه تا در خروجی نمایش بده.
    معمولا برای تسریع روند همیشه یک تابع در حال کش کردن روی رم هست و تابع دیگه ای همزمان این رو پردازش می کنه و از رم خارج میکنه. اگر اطلاعات پردازش شده از رم خارج نشه مصرف رم زیاد میشه و بهش می گن memory leak

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •