تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: علوم کامپیوتر یا نرم افزار یا IT

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

9 علوم کامپیوتر یا نرم افزار یا IT

من دانشجویه ریاضی هستم (ترم ۷) با سهمیه شاگرد اولی می تونم برم ارشد حالا واسه ارشد دو تا کار می تونم بکنم ۱. بدون کنکور برم علوم کامپیوتر امیرکبیر و با یکی از بهترین استادای کشور ارشد بخونم ۲. بمونم سال دیگه کنکور بدم و چون تویه کنکور هم سهمیه دارم نرم افزار یا IT یه دانشگاه دولتی تهران قبول شم حالا واقعا گیر کردم بخاطر اینکه ۱. یکی از دوستام که اونم خیلی درسش خوبه و علوم کامپیوتر می خونه می گه علوم کامپیوتر امیرکبیر مثل بدترین رشته دانشگاه تهرانه وقتی رشته ارزش نداره چه اهمیتی داره کجا بخونی (خودشم می خواد تغییر رشته بده) ۲. قصدم واسه کار هم کار پروژه ایه هم استادیه دانشگاه ولی بعضیا می گن اگه بری مهندسی چون کارشناسیت مشکل داره استاد نمی شی ولی واسه بازار کار همه دارن می گن مهندسی به جز یکی از دوستام که دانشجویه دکتراست و میگه تقریبا هر جا مهندسی می خوان به علوم کامپیوتر هم راضی می شن۳. چون ریاضی خوندم و بازخورد بدی از فامیل گرفتم (با اینکه خیلی دوستش داشتم )(ملت مهندسی ناکجا آباد آزاد رو از من که شاگرد اولم بالاتر می بینن) خیلی اسم و کلاس رشته واسم مهمه هر سه تاشم دوست دارم از نظر علاقه فرقی واسم نداره ولی اگه برم مهندسی بیشتر بم پیشنیاز می خوره که مهمم نیست حالا بنظرتون من چه کنم
    Last edited by shaden parsa; 12-10-2014 at 20:37.

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

من جای شما باشم حتما Computer Science رو انتخاب می کنم.. یکی از بهترین و با ارزشترین رشته های دنیا.. با توجه به اینکه قبلا ریاضی خوندید لذت بیشتری از این رشته خواهید برد..
    از حیث تخصص کمبودی نسبت به رشته های مهندسی نخواهید داشت.. بازار کار یا محیط آکادمیک تفاوت های عمده داره.. به نظر بنده می توتید همزمان با دوران تحصیل یکی از پلتفرم ها یا تکنولوژی های برنامه سازی مانند جاوا یا دات نت رو انتخاب کنید و در مورد اون مطالعه و کار کنید. جاوا و زبان های خانواده C مخصوصا ++C مقبولیت بیشتری بین جامعه دانشگاهی داره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بازار کار یا محیط آکادمیک تفاوت های عمده داره.. .
    ببخشید منظورتون رو از این یه تیکه نفهمیدم بازار با دانشگاه تفاوت داره یا بازارو دانشگاهه این دوتا رشته با هم خیلی فرق داره واقعا قبول دارم که علوم کامپیوتر عالیه یه کی از استادایه ما شاگرد همین استاد بود و الان رفته اونور و وضعیت خوبی داره ولی تو دنیا ریاضی سرور تمامه رشته هایه عالمه (اینو فقط من نمی گم کارل گاوس می گه) ولی من یه بار به همین اونوریا نگاه کردم و هرچی دبیرم گفت در بهترین حالت آخرش می شی مثل من گوش ندادم و تازه همونم نشدم (به معلمی هم راضیم به خدا گیر نمی آد) الان دیگه می ترسم فقط فکر می کنم یه چیزی باشه که تو ایران خوب باشه (چون بم ثابت شده تفکر ایران با بقیه جاها فرق داره) وگرنه ریاضی هم رشته خیلی قشنگیه البته یه چیز دیگه اصلا نمیخوام رشته ای که می رم تحقیقاتیه باشه و بس وگرنه ریاضی می موندم چون اصلا کار تحقیقاتی تو ایران جواب نمی ده می خوام یه بازاره کار داشته باشه چون فکر می کنم رشته ای که بازار داره به نسبت پویا تر هست تا رشته صرفا تحقیقاتی (بازار نباشه رشته بعد از یه مدت فصیل می شه) ولی می گن جایه کار کردن نداره درسته؟ امید هست تا سه چهار سال دیگه درست شه؟ راستی طبق یه آمار که من دیدم علوم کامپیوتر تو دنیا (شایدم فقط آمریکا یادم نیست ) صدر نشین جدول بازار کار بود اما تو بیکاری تو ایران دوم بود من می ترسم (دوست ندارم برم یه رشته ای که دوباره بم بگن تش می خوای چه کاره شی)
    Last edited by shaden parsa; 13-10-2014 at 01:50.

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

ببینید.. توی ایران بازار کار برای علوم کامپیوتر، مهندسی نرم افزار و IT تقریبا یکسان هست.. در هر 3 رشته برای فعالیت در بازار کار طراحی و توسعه ترم افزار به هر حال باید به یکی از زبان ها یا تکنولوژی های برنامه نویسی یا تولید نرم افزار تسلط داشته باشید که یه بخشی از این موضوع توی دانشگاه مطرح میشه و بقیه رو خودتون باید دنبال کنید، یاد بگیرید و کار کنید.. برخی از دروس رشته مهندسی نرم افزار مثل دروس مهندسی نرم افزار 1 و 2 رو احتمالا علوم کامپیوتر نداره اما می تونید خودتون منابعش رو مطالعه کنید و بهش تسلط پیدا کنید. بطور کلی بازار کار ایران خوب نیست و این شامل تمام رشته ها میشه. اما نگران این موضوع نباشید که چون من علوم کامپیوتر خوندم، نمیتونم مثل یه مهندس نرم افزار کار کنم.

5. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من همش دارم به این فکر می کنم که نرم ارزش یه سال وقت تلف کردن و خوندن چیزایه تکراری رو نداره به جاش بهتره آدم وقت بذاره یکی دوتا زبانه کامپیوتر و آدمیزاد رو یاد بگیره که بتونه بروز باشه خیلی ها هم می گن واسه اپلای علوم کامپیوتر بهتره این یعنی اینکه علوم کامپیوتر یه جورایی قوی تره برای استادی هم راحت تر می گیره و کمتر اشباع شده برای بازار هم که آدم باید خودش کار کنه ولی نمی دونم چرا وقتی به استادم می گم بازار کارشون یکیه می گه ننننننننننننننننننننه کجا یکیه علوم کامپیوتر فقط به درد استادی می خوره و بس

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

IT با گرایشهای امنیت اطلاعات و شبکه از رشته های نسبتا خوب هستند و بازار کار بهتری نسبت به ریاضی و علوم کامپیوتر دارند.... علوم کامپیوتر عملا در ایران بازاری نداره... ریاضی هم که متاسفانه وضعش خرابه اما IT همه جوره بهتره... هم مراکز دولتی و هم خصوصی بهش نیاز دارند... در زمینه های امنیت سایتها و امنیت کسب و کرا یانترنیت و توسعه و ساخت سایت های اینترنتی و ایجاد شبکه های اینترنیت و کار در زمینه های مختلف دیگه از مزایاش هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان....من تازه عضو شدم و فقط هم یک سوال دارم.....بعدشم دیگه مزاحمتون نمیشم
    برای قبولی در رشته it در ددانشگاه های مشهد مثل خیام و سجاد و ......چه رتبه ای مورد نیاز هست....؟؟؟؟
    ممنون میشم کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •