من دانشجویه ریاضی هستم (ترم ۷) با سهمیه شاگرد اولی می تونم برم ارشد حالا واسه ارشد دو تا کار می تونم بکنم ۱. بدون کنکور برم علوم کامپیوتر امیرکبیر و با یکی از بهترین استادای کشور ارشد بخونم ۲. بمونم سال دیگه کنکور بدم و چون تویه کنکور هم سهمیه دارم نرم افزار یا IT یه دانشگاه دولتی تهران قبول شمحالا واقعا گیر کردم بخاطر اینکه ۱. یکی از دوستام که اونم خیلی درسش خوبه و علوم کامپیوتر می خونه می گه علوم کامپیوتر امیرکبیر مثل بدترین رشته دانشگاه تهرانه وقتی رشته ارزش نداره چه اهمیتی داره کجا بخونی (خودشم می خواد تغییر رشته بده) ۲. قصدم واسه کار هم کار پروژه ایه هم استادیه دانشگاه ولی بعضیا می گن اگه بری مهندسی چون کارشناسیت مشکل داره استاد نمی شی
ولی واسه بازار کار همه دارن می گن مهندسی به جز یکی از دوستام که دانشجویه دکتراست و میگه تقریبا هر جا مهندسی می خوان به علوم کامپیوتر هم راضی می شن۳. چون ریاضی خوندم و بازخورد بدی از فامیل گرفتم (با اینکه خیلی دوستش داشتم )
(ملت مهندسی ناکجا آباد آزاد رو از من که شاگرد اولم بالاتر می بینن) خیلی اسم و کلاس رشته واسم مهمه هر سه تاشم دوست دارم از نظر علاقه فرقی واسم نداره ولی اگه برم مهندسی بیشتر بم پیشنیاز می خوره که مهمم نیست حالا بنظرتون من چه کنم
![]()