چرا خريداران w810
از خريدشان نا راضي هستند .....صداي اسپيكرهاي ان انقدر هم واضح و جالب نيست.......
و w800
بهتره![]()
![]()
و راهنمايي كنيد چه گوشي با همين قيمت w810
پيدا مي شود.......ممنون.![]()
چرا خريداران w810
از خريدشان نا راضي هستند .....صداي اسپيكرهاي ان انقدر هم واضح و جالب نيست.......
و w800
بهتره![]()
![]()
و راهنمايي كنيد چه گوشي با همين قيمت w810
پيدا مي شود.......ممنون.![]()
من كه راضيم صداي اسپيكرشم از هر اسپيكري واضح تره
تو اين قيمتم موبايلي مثلش گير نمياد
تاييد ميشه1000000000000000000000000000000000000%![]()
![]()
![]()
اما من كه تست كردم اسپيكرهاي w800 بهتر بود.
اما باز هم به نظر من w810 بگير.
Last edited by Character; 07-09-2006 at 11:04.
علي آقا ميشه بگي W810 رو كجا و چقدر خريدي ؟
من 1 ماه پيش جمهوري دو كابل ساخت مالزي 325000
به نظر من هم همه چيز كه اسپيكر نيست هيچ گلي بيخار نيست شما امتيازهاي ديگرش از قبيل ظاهر جذاب و كيفيت صدا , انتن دهي خوبش و راديو و دوربين عالي اش را در نظر بگيريد البته در مقايسه با و 800 به نظرم كمي موضوع سليقه اي است و انتخاب با خودتان
ببين دوست من موضوع كاملا سليقه اي هست دبليو 810 با امكانات موجود رضايت خيلي ها رو جلب كرده و اگه كسي از بلندي صدا , كوچيك بودن ال سي دي و يا .... ناراضيه دليل بر نقص اين گوشي نيست چون تمام مشخصات بر اساس يه استاندارد دور هم جمع شده و شده دبليو 810 و اينكه هيچ وقت هيچ شركتي يه گوشي كامل رو به بازار نميده چون ديگه بقيه محصولاتش فروش نميرهنوشته شده توسط FIFTY CENT
![]()
مثلا بنده شخصا بلندي صداي گوشي خيلي برام مهمه با اين حالي كه دبليو 550 و دبليو 900 رو داشتم و با اين كه همه ميگن صداي اين دو گوشي به اصطلاح خداست و ديگه ميتركونه ولي من ازش راضي نبودم بو بعد از مدت كمي فروختمشون و دوست دارم كه صداي گوشي سه برابر دبليو 550 و 900 باشه![]()
پس ميشه نتيجه گرفت كه در همه موارد كاملا سليقه اي هست و بايد گوشي انتخاب كنيم تا خودمون ازش راضي باشيم نه ديگران![]()
برادران عزيز فراموش نكنيد كه اسپيكر تنها معيار براي انتخاب گوشي نيست
آقاي مكس چرا و900 ا فروختي.الان چي داري؟
مي تونستي از اين اسپيكر اي قابل حمل بگيري بذاري تو جيبت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)