تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: بهترین انتخاب با 3.500 سایز 47

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض بهترین انتخاب با 3.500 سایز 47

سلام دوستان عزیز
    محصولات متنوعی از برندهای مختلف تو بازار هست.
    یه نفر میگه LG خوبه یکی میگه سامسونگ یکی ..
    البته سامسونگ دارم چند ساله ازش راضی هستم
    با این اوصاف نظر دوستان رو خواستم بدونم چه مدلی رو پیشنهاد میدن
    سایز 47
    3d داشته باشه
    اسمارت بودن یا نبودن برام مهم نیست چون با یه آندروید تی وی باکس قابلیت های خیلی بهتر از اون اسمارت رو میشه با 300 تومن به تلویزیون اضافه کرد.
    هرتز بالا

منتظر راهنمایی دوستان هستم

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

سلام دوست عزیز. راستش من نمی خوام که برند خواصی رو بهت پیشنهاد بدم ولی از من به تو یک نصیحت. اولا طرف تلویزیون های که پنلشون محافظ نداره نرو --دوما سونی نخر که مثل من پشیمون میشی. من 4 روز پیش از بانه سونی مدل 55w800b گرفتم. به خدا الان مثل چیز پشیمونم. پنلش محافظ نداره و با یه ضربه کوچیک دیگه تموم. و بدتر از اون اینکه پیکسل سوخته داره. به فروشندهه زنگ زدم و اعتراض کردم و اونم گفت تو مدل های سونی این طبیعیه چون تا حالا هر چی فروختیم خیلی خیلی کم مورد بوده که پیکسل سوخته نداشته باشه.خودم اونجا دوتا مغازه رفتم و این مورد رو دیدم که هر کدوم چند تا پیکسل سوخته دارشتن. اما نمی دونم چرا بازم این مدل رو گرفتم. بدجوری گول برند سونی رو خوردم.

3. 3 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پیشنهاد من lg 47lb67000 ظاهر خیلی زیبایی داره از نزدیک ببینی متوجه میشی
    سه بعدی عالی همونطور که میدونید توی سهبعدی الجی کلا برتره
    هوشمند بودن عالی همونجور که میدونید بازم تو این قضیه الجی از همه سرتره
    تطابق تصویر عالی 700 هرتز واقعیش فکر کنم 240 هرتز
    کیفیت صدای بسیار خوب
    کیفیت ساخت بسیار خوب
    گارانتی گلدیران بهترین گارانتی در ایران
    قیمت حدود 3600 دقیقش رو باید از بازار بگیرید البته نمایندگی ها حدود 100 تا 150 گرونتر میدن بخاطر مالیات ارزش افزوده بهتره از فروشگاهها بگیرید

5. 3 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

پیشنهاد من lg 47lb67000 ظاهر خیلی زیبایی داره از نزدیک ببینی متوجه میشی
    سه بعدی عالی همونطور که میدونید توی سهبعدی الجی کلا برتره
    هوشمند بودن عالی همونجور که میدونید بازم تو این قضیه الجی از همه سرتره
    تطابق تصویر عالی 700 هرتز واقعیش فکر کنم 240 هرتز
    کیفیت صدای بسیار خوب
    کیفیت ساخت بسیار خوب
    گارانتی گلدیران بهترین گارانتی در ایران
    قیمت حدود 3600 دقیقش رو باید از بازار بگیرید البته نمایندگی ها حدود 100 تا 150 گرونتر میدن بخاطر مالیات ارزش افزوده بهتره از فروشگاهها بگیرید
    با تشکر از شما بابت راهنمایی

من مدل LB65200 رو دیدم قبلا از این مدل حدود 400 تومنی ارزونتره.
    تفاوت این دو مدل در چیه؟
    آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با تشکر از شما بابت راهنمایی

من مدل LB65200 رو دیدم قبلا از این مدل حدود 400 تومنی ارزونتره.
    تفاوت این دو مدل در چیه؟

GENERAL
    Model 42LB6700
    Screen Type LED
    Display Size 42 Inch
    Display Feature Full HD, 3D
    Screen Resolution 1920 x 1080p
    In the box Main Unit, 4 Basic 3D Glasses, Magic Remote Built-In, Conventional Remote (Optional)
    VIDEO
    Aspect Ratio 8 modes (16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Zoom,Cinema Zoom)
    Dynamic Ratio 500000
    View Angle 178 Degree
    Refresh Rate 200Hz
    Additional Advanced IPS LED LCD Panel, BackLight Module: Slim LED, Dynamic MCI (Hz): 700 (200Hz), Micro Pixel Control (Local Dimming), Analog TV Reception (PAL, PAL/SECAM BG/DK, NTSC M), Digital TV Reception: Terrestrial ----T, Triple XD Engine, Tru Black Control, Resolution Upscaler (Basic), Dynamic Scanning, Active Noise Reduction, Tru Color Generator, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Picture Mode: 8 modes (Vivid, Standard, Eco, Cinema,Soccer, Game, Expert1, Expert2), Picture Wizard III, Just Scan (1:1 Pixel Matching) 0% OverScan: (HDMI/Component/RF) 1080i/1080p/720p, Real Cinema 24p, HEVC Codec: 2K HEVC 60P(1080p at 60), H.264 Codec; LG CINEMA 3D - 3D Type (FPR), Supporting Format: S/S, T/B, C/B, F/S; Format Auto Detection, 3D Depth Control, 3D Viewpoint Control: -10 to +10 (default:0), 3D Image Correction, 3D Picture Mode, 3D USB Video format: T/B, S/S, C/B; Dual Play: Compatible (Dual Play glasses to be purchased separately), 3D to 2D Convert Source, 2D to 3D Convert Source, (2D to 3D) Depth Control: 0 to +20 (default:10), (2D to 3D) Viewpoint Control: -10 to +10 (default:0), (2D to 3D) Modes: 5 modes (Standard, Manual, Cinema, Sport, Extreme); Motion Eco Sensor, Intelligent Sensor, Smart Energy Saving, Input Labeling
    AUDIO
    Speakers 2.1 speaker system
    Sound Output 24W
    Sound Technology Dolby Digital Decoder, DTS Decoder
    Additional SubWoofer, Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Sound Mode: 6 modes (Standard, News, Music, Cinema, Soccer, Game), Smart Sound Mode, BollyWood Model: Yes (Enabled when in Smart Sound Mode as per content), Sound Optimizer: 3 modes (Off, Stand Type,Wall-mounted Type), Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync (TV to LG Media Devices)

مشخصات 65000

GENERAL
    Model 42LB6500
    Screen Type LED
    Display Size 42 Inch
    Display Feature Full HD, 3D
    Screen Resolution 1920 x 1080p
    In the box Main Unit, 4 Basic 3D Glasses, Magic Remote Built-In, Conventional Remote (Optional)
    VIDEO
    Aspect Ratio 8 modes (16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Zoom,Cinema Zoom)
    Dynamic Ratio Yes
    View Angle 178 Degree
    Refresh Rate 100Hz
    Additional Advanced IPS LED LCD Panel, BackLight Module: Slim LED, Dynamic MCI (Hz): 500 (100Hz), Analog TV Reception (PAL, PAL/SECAM BG/DK, NTSC M), Digital TV Reception: Terrestrial ----T, Triple XD Engine, Tru Black Control, Resolution Upscaler (Basic), Active Noise Reduction, Tru Color Generator, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Picture Mode: 8 modes (Vivid, Standard, Eco, Cinema,Soccer, Game, Expert1, Expert2), Picture Wizard III, Just Scan (1:1 Pixel Matching) 0% OverScan: (HDMI/Component/RF) 1080i/1080p/720p; Real Cinema 24p, HEVC Codec: 2K HEVC 60P(1080p at 60), H.264 Codec; LG CINEMA 3D - 3D Type (FPR), Supporting Format: S/S, T/B, C/B, F/S; Format Auto Detection, 3D Depth Control, 3D Viewpoint Control: -10 to +10 (default:0), 3D Image Correction, 3D Picture Mode, 3D USB Video format: T/B, S/S, C/B; Dual Play: Compatible (Dual Play glasses to be purchased separately), 3D to 2D Convert Source, 2D to 3D Convert Source, (2D to 3D) Depth Control: 0 to +20 (default:10), (2D to 3D) Viewpoint Control: -10 to +10 (default:0), (2D to 3D) Modes: 5 modes (Standard, Manual, Cinema, Sport, Extreme); Motion Eco Sensor, Intelligent Sensor, Smart Energy Saving, Input Labeling
    AUDIO
    Speakers 2 Ch. Speaker system (1 way 2 speakers)
    Sound Output 20W
    Sound Technology Dolby Digital Decoder, DTS Decoder
    Additional Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Sound Mode: 6 modes (Standard, News, Music, Cinema, Soccer, Game), Smart Sound Mode, BollyWood Model: Yes (Enabled when in Smart Sound Mode as per content), Sound Optimizer: 3 modes (Off, Stand Type,Wall-mounted Type), Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync (TV to LG Media Devices)

همونجور که میبینید تفاوت زیاد داره 65000 پنلش 100 هرتز هست 67000 پنلش 200 هرتز

ظاهرا در کنتراست هم یه تفاوتهایی دارند
    سیستم صدا هم 2.1 کاناله در مقابل 2 کاناله از دیگر تفاوتها هست
    تفاوت دیگر هم کیفیت ساخت بدنه و زیبایی میباشد

8. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من خودم خیلی دنبال 46 یا 47 اینچ بودم اما بعد از کلی سرچ به نظر من اگه ماکزیمم بودجه شما اینه برو 42 اینچ بخر اما مدل بالا

چون سایز های بزرگ به نظر من اگه بخوای بگیری باید بری سرهای 50 اینچ به بالا. نه از نظر اینچ. از این نظر که قدرت قطعاتی که تو سایز 50 اینچ به کار برده میشه بالاتر از 46 اینچشون هست.

حالا نمیدونم ایا این گفته من درسته یا نه

10. این کاربر از Mehrdad.R201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •