تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: نشناختن حافظه اصلی لپ تاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نشناختن حافظه اصلی لپ تاپ

سلام
    دیروز پس از روشن کردن لپ تاپ، درایو D توسط ویندوز شناسایی نمی شود و میگه باید فرمت بشه ولی همه اطلاعاتم روی این درایو هست.
    عکس هم از وضعیت درایو و پیغام خطا گذاشتم. لطفن راهنمایی کنین چی کار کنم.
    مرسی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    دیروز پس از روشن کردن لپ تاپ، درایو D توسط ویندوز شناسایی نمی شود و میگه باید فرمت بشه ولی همه اطلاعاتم روی این درایو هست.
    عکس هم از وضعیت درایو و پیغام خطا گذاشتم. لطفن راهنمایی کنین چی کار کنم.
    مرسی
    یک عکس از disk managment سیستم بدید علت این مشکل یکی میتونه از ویروس و تغییر مجوزهای دسترسی به درایو باشه یکی هم میتونه از raw شدن فایل سیستم باشه

برای حالت دوم یک چک دیسک روی درایو در ویندوز انجام بدید درست نشد ببینید با mini xp و لینوکس لایو میتونید به اطلاعات درایو دسترسی پیدا کنید یا نه اگر موفق نشدید بهترین راه ریکاوری پارتیشن است با نرم افزار eases data recovery

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک عکس از disk managment سیستم بدید علت این مشکل یکی میتونه از ویروس و تغییر مجوزهای دسترسی به درایو باشه یکی هم میتونه از raw شدن فایل سیستم باشه

برای حالت دوم یک چک دیسک روی درایو در ویندوز انجام بدید درست نشد ببینید با mini xp و لینوکس لایو میتونید به اطلاعات درایو دسترسی پیدا کنید یا نه اگر موفق نشدید بهترین راه ریکاوری پارتیشن است با نرم افزار eases data recovery

مرسی از شما
    عکس از دیسک منجمنت گذاشتم. وضعیت نوشته RAW
    دارم mini xp رو دانلود می کنم که بریزم روی فلش. همین که بتونم اطلاعاتم رو پیدا کنم و بریزم روی هارد برام کافیه بعدش ویندوز رو عوض میکنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از mini xp چطور استفاده کنم؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •