تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشکل در اتصال به اینترنت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض مشکل در اتصال به اینترنت

سلام خدمت دوستان گرامی لپتاپی داریم به مدل acer aspire E1-570G و ویندوز 8 که جدیدا به اینترنت وصل نمی شد( قبلا وصل می شد) هنگام وصل شدن به مودم چنین می شود

درایورهای مربوط به network را حذف کردم دوباره نصب کردم فرقی نکرد اینم تصویری از محیط device manage

در قسمت Troubleshooting problems هم چنین پیغامی را نمایش می دهد
    ل
    لطفا راهنمایی کنید موندم چی کار کنم می خوام ویندوز را عوض کنم ولی چون درایورها را پاک کردم و دوباره نصب کردم فرقی نکرده می ترسم با تعویض ویندوز هم فرقی نکنه

کاربر فعال ویندوز milad.xp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

سلام
    شاید جوابی که براتون میفرستم خیلی مسخره به نظر بیاد.
    ولی برای منم یه مشکلی تو این مایه ها پیش اومد.خیلی بالا و پایین کردم رفع نشد.
    آخر سر فهمیدم مشکل از ISP (شرکت خدمات دهنده اینترنت) بوده.
    یه تماس با پشتیبانی اینترنتتون بگیرین.بعد اگه حل نشد اقدامات ویندوزی انجام بدین.باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    شاید جوابی که براتون میفرستم خیلی مسخره به نظر بیاد.
    ولی برای منم یه مشکلی تو این مایه ها پیش اومد.خیلی بالا و پایین کردم رفع نشد.
    آخر سر فهمیدم مشکل از ISP (شرکت خدمات دهنده اینترنت) بوده.
    یه تماس با پشتیبانی اینترنتتون بگیرین.بعد اگه حل نشد اقدامات ویندوزی انجام بدین.باتشکر
    ممنون دوست عزیز
    من با گوشی و سیستم های دیگه به نت دسترسی دارم ولی این لپ تاپ چه بی سیم و چه باسیم به اینترنت وصل نمی شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    KHOY

پيش فرض

سلام
    من هم شبیه همین مشکل رو دارم ولی واسه من می نویسه که به اینترنت وصله ولی هیچ اطلاعاتی نمیاد
    همه تنظیمات رو به حالت اولیه هم زدم و فایروال رو هم خاموش کردم ولی نشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من هم شبیه همین مشکل رو دارم ولی واسه من می نویسه که به اینترنت وصله ولی هیچ اطلاعاتی نمیاد
    همه تنظیمات رو به حالت اولیه هم زدم و فایروال رو هم خاموش کردم ولی نشد
    شما با سیستم دیگر یا گوشی به اینترنت می تونید وصل شید؟ احتمالا مشکل از اینترنت شما هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض

آقا این ارور به isp ربط داره . شما نگران نباش مشکل از شرکت اینترنت ات هست . اگر دائم این پیام رو دیدی و دوستان دیگری که از همون ISP استفاده می کنن مشکل مشابه شما نداشتن اون موقع می تونی به سلامت سیستم عامل خودت شک کنی . تنظیمات ------ رو هم چک کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا این ارور به isp ربط داره . شما نگران نباش مشکل از شرکت اینترنت ات هست . اگر دائم این پیام رو دیدی و دوستان دیگری که از همون ISP استفاده می کنن مشکل مشابه شما نداشتن اون موقع می تونی به سلامت سیستم عامل خودت شک کنی . تنظیمات ------ رو هم چک کن
    داداش من می گم با سیستم دیگه و با گوشیم می تونم وصل شم ولی با این لپ تاپ نمی شه، با اینترنت جای دیگه هم تست کردم نشد باز می گید ISP مورد داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    KHOY

پيش فرض

شما با سیستم دیگر یا گوشی به اینترنت می تونید وصل شید؟ احتمالا مشکل از اینترنت شما هست
    سلام
    من با گوشی می تونم وصل بشم
    الان هم به لینوکس ابن سوسه نصب کردم و با اون دارم اینترنت می چرخم

کاربر فعال ویندوز milad.xp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

داداش من می گم با سیستم دیگه و با گوشیم می تونم وصل شم ولی با این لپ تاپ نمی شه، با اینترنت جای دیگه هم تست کردم نشد باز می گید ISP مورد داره
    بهتره بدونین ISP شما می تونه با اعمال محدودیت در آدرس مک امکانی رو ایجاد کنه که شما فقط با یکسری دستگاه خاص به اینترنت وصل بشین و با باقی دستگاه ها نتونین وصل بشین.(البته برای ایجاد امنیت بیشتر برای کاربران جهت جلوگیری از سوء استفاده در صورت لو رفتن پسورد)
    ضمنا این فقط یه راه حله.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بهتره بدونین ISP شما می تونه با اعمال محدودیت در آدرس مک امکانی رو ایجاد کنه که شما فقط با یکسری دستگاه خاص به اینترنت وصل بشین و با باقی دستگاه ها نتونین وصل بشین.(البته برای ایجاد امنیت بیشتر برای کاربران جهت جلوگیری از سوء استفاده در صورت لو رفتن پسورد)
    ضمنا این فقط یه راه حله.
    تا جایی که من اطلاع دارم ISP فقط مک آدرس مودم رو میتونه مخدود کنه و روی اعضای شبکه ی داخلی هیچ دسترسی نداره که بخواد مثلا مک آدرس یک لپتاپ رو محدود کنه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •