دوستان من مدل 8 گیگ سفارش دادم و با هارد معمولی یک ترا و نه هیبریدی ( یک ترا + 8 گیگ ). رو کارتن درست نوشته اما به تصاویر زیر دقت کنید هاردم هیبریدی هست !!!!!
![]()
دوستان من مدل 8 گیگ سفارش دادم و با هارد معمولی یک ترا و نه هیبریدی ( یک ترا + 8 گیگ ). رو کارتن درست نوشته اما به تصاویر زیر دقت کنید هاردم هیبریدی هست !!!!!
![]()
مبارکه داداش
چرا ASUS N56JR یا ASUS N550JK نخریدی؟
مخصوصا من ان 550 رو دارم خیلی عالیه.
تازه بدون لیپش و با سی پی یو و هارد قوی تر الان 3.675 هس تو دیجی![]()
تا جایی که من دیدم پردازنده هردو 4710 هست درسته؟ هارد y5070 هم بدلیل هیبریدی بودن سریعتره و هچنین گرافیک 860 داره که از 850 بهتره. فقط نمایشگر ضعیفتری داره
استارتر عزیز برای گرفتن عکس از صفحه ی لپتاپ میتونید از دکمه ی printscreen استفاده کنین بجای گرفتن عکس با دوربین.
Last edited by afshin b; 06-10-2014 at 23:04.
بله هر دو همینه.
درسته سریع تره ولی به جاش حجم هارد ان 550 بیش تره.
البته درایو نوری هم نداره.
درسته گرافیکش هم 5% حدودا قوی تره که ناچیزه.
من بودم ان550 می خریدم البته خودم که خریدم استارتر رو می گم.![]()
البته دوستان من صفحه نمایش ips سفارش دادم و امروز خودم صفحه نمایش رو عوض کردم که خیلی ساده بود الان واقعا فوق العاده شده.
الان دوستان اطلاعات رو کارتن درسته یا این؟ یعنی الان واقعا هاردم هیبریدی هست؟
با توجه به نتیجه ی تست 3DMark 11 گرافیک ۸۶۰ حدود ۱۳٪ قویتر از ۸۵۰ هست. منبع notebookcheck
ببخش دیگه من کلی گفتم.
13% هم کم نیستش به نظرم می تونه توی انتخاب تاثیر گذار باشه ولی مصرفش و داغ کردنش.....![]()
دوست عزيز همه چي درست هست كه .... اون هارد هاي كه منظور شما هست بالاي ٢٤ گيگ ظرفت دارن و كلا جدا از هادر اصلي هستند تا بشه روشون ويدوز ريخت
هارد هيبريدي يعني هارد تركيبي و اون ٨ گيگ براي ذخيره فايل عاي پر كاربرد استفاده ميشع
Last edited by HOJ-JAT; 07-10-2014 at 00:15.
هارد هیبریدی و هارد معمولی با هم فرق دارنذ. برا من رو کارتن نوشته معمولی اما تو تصاویر هارد هیبریدی هست. اگه اینطور باشه همه نسخه 8 گیگ این مدل هاردشون هیبریدی هست و فقط تفاوت با نسخه 16 گیگ فقط فقط میزان رم هست.
الان نسخه 8 گیگ با هارد معمولی قیمت 3.500 و نسخه 16 گیگ با هارد هیبریدی 3.800 هست.
هارد هيبريدي يعني داخل همون باكس هارد hdd يك چيپ ssd وجود دارد براي ذخيره فايل هاي پركاربرد و اين حافظه توسط شما قابل ديدن نيست
هارد ssd معنولي عين هارد hdd هست شما ميبينينش و مي تونيد فايل كپي كنيد و ....
غير ممكنه يك لپتاپ هارد ٨ گيگ معمولي داشته باشه چون بدرد نميخوره
اخه دوست عزير الان ٨ گيگ هارد جدا ب چه درد ميخوره؟؟؟الان فرض كن شما ٨ گيگ هارد جدا داشتي چكار ميتونستي باهاش يكني؟؟
هارد هاي بالاي ٢٤ گيگ رو جدا از هارد اصلي ميزنن تا بشه روشون ويندوز نصب كرد
شما ب محتوايت كارتن و اينا حساس نباش
درضمن هارد معمولي يعني ٨ گيگ جدا سرعتش بيشتر از هارد هيبريدي هست
Last edited by HOJ-JAT; 07-10-2014 at 08:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)