تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: نمایش پکت های دریافتی tcp

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض نمایش پکت های دریافتی tcp

با سلام خدمت دوستان
    فیلد تخصصی بنده شبکه یا نرم افزار نیست و تنها اطلاعات ابتدایی در این مورد دارم، پس اگه جایی رو اشتباه میگم به بزرگی خودتون ببخشید و اشتباهمو تصحیح کنید
    -----
    بنده یک ماژول مخابراتی دارم که قابلیت ارسال اطلاعات از طریق gprs را بصورت tcp / http داره ، حالا نیاز دارم روی لپ تاپم نرم افزاری رو داشته باشم تا به وسیله اون بتونم دیتاهای ارسالی ماژول رو نمایش بدهم ، از اون جایی که سیستم من ip استاتیک نداره بنا براین اگه در هر بار اتصال به نت و آی پی گرفتن مودم این آیپی رو بر روی ماژول ست کنم، آیا دستیابی به این هدف ممکنه ؟
    چه نرم افزاری قابلیت دریافت و نمایش این دیتاها رو داره ؟
    2-اگه یک همچین چیزی تا بحال خلق نشده ، تا جایی که میدونم باید با برنامه نویسی سوکت این کارو انجام بدم ، و از اون جایی که اطلاعات برنامه نویسی بنده زنگ زده ، میشه یه سورس فوق ساده در حد تنها دریافت و نمایش دیتا با کامنت های قابل فهم رو در اختیار بنده بزارید ؟
    بنده با Cpp آشنایی دارم (نه تحت کامپیوتر) ، پیشنهاد شما دات نته یا کیو تی ؟ کارایی و سرعت و دقت اهمیتی نداره ،تنها سادگی و قابل فهم بودن و صرفه جویی در زمان برای نوشتن مهمه
    بی نهایت ممنون

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    نقاط مجهولی در سوال شما وجود دارد...
    و احتمال انجام خواسته تان با راه حل های جایگزین و ساده و مطمئن تر بسیار است...
    پس اول به دقت به پنج سوال زیر جواب دهید
    بنده یک ماژول مخابراتی دارم که قابلیت ارسال اطلاعات از طریق gprs را بصورت tcp / http داره
    1) یعنی از WebService برای ارسال استفاده میکنید یا مستقیم به مودم سخت افزاری متصل میشوید؟
    2) و مشتری تان با http به سرور متصل شده و پیامک را ارسال میکند؟
    3) برنامه سرور را که خودتان ننوشته اید، به سورس آن دسترسی دارید؟
    4) این برنامه به چه زبانی است؟

... دیتاهای ارسالی ماژول رو نمایش بدهم ...
    5) یعنی فقط جنبه نظارتی و کنترلی دارد؟

در نهایت کمی بیشتر در مورد چیدمان سخت افزاری و نرم افزاری و نیازتان توضیح دهید.

3. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

سلام
    نقاط مجهولی در سوال شما وجود دارد...
    و احتمال انجام خواسته تان با راه حل های جایگزین و ساده و مطمئن تر بسیار است...
    پس اول به دقت به پنج سوال زیر جواب دهید

1) یعنی از WebService برای ارسال استفاده میکنید یا مستقیم به مودم سخت افزاری متصل میشوید؟
    2) و مشتری تان با http به سرور متصل شده و پیامک را ارسال میکند؟
    3) برنامه سرور را که خودتان ننوشته اید، به سورس آن دسترسی دارید؟
    4) این برنامه به چه زبانی است؟

5) یعنی فقط جنبه نظارتی و کنترلی دارد؟

در نهایت کمی بیشتر در مورد چیدمان سخت افزاری و نرم افزاری و نیازتان توضیح دهید.
    سلام علی آقا احتمالا شما بنده رو خاطرتون نیست،ولی بنده از حدود دو سه سال پیش که ازتون تو نوشتن برنامه led کمک خواستم(همونی که تو سایت خودتون هم قرارش دادین) تا العان روز به روز داره ارادتم بهتون زیاد میشه : )
    خب بزارید بیشتر توضیح بدم :
    ما یک ماژول مخابراتی sim900 داریم ، که قابلیت های بسیاری داره که ما فعلا کاری بهش نداریم،هدف ما اینه که ماژول به عنوان کلاینت ، داده هایی که نیاز به پردازش و ثبت دارند رو تحت gprs برای رایانه که به عنوان سرور شناخته میشه ارسال کنه.ماژول از ارسال تحت http و همچنین Tcp پشتیبانی میکنه و در این سمت یک میکروکنترلر arm وظیفه کنترل و مدیریت و ارتباط با ماژول را بر عهده داره
    ما میایم این پروژه رو به چند فاز تقسیم میکنیم ، توی فاز یک صرفا هدف تست و راه اندازی اولیه دستگاه ،ایجاد اتصال بین سرور و کلاینت و ارسال دیتا و اطمینان از دریافت اون در سمت سرور (نمایش ) هستش
    با توجه به اپلیکیشن نوت های شرکت سازنده و سمپل ها تو سمت کلاینت مشکل خاصی نیست و ماژول به خوبی راه اندازی شده ،ولی تو سمت سرور مشکلات بحرانی بسیاری وجود داره
    1-بیام از سیستم خودم به عنوان سرور استفاده کنم (مطلوب ترین راه حل):
    با توجه به اینکه آی پی استاتیک ندارم اگه تو هر بار اتصال که مودمم آی پی گرفت ؟ اگه این آیپی رو برای ماژول تعربف کنم امکان اتصال هست و میتونم دیتا رو تو سیستم مشاهده کنم ؟
    با پرس و جو تو بقیه فروم ها برنامه وایر شارک رو بهم معرفی کردن که با این راه حل بسیار هماهنگه(اگه از عهده وظایف بر بیاد )
    2- از یه سرور رایگان استفاده کنم و کدها رو توش بریزم:
    --------------------
    در صورتی که برنامه خاصی برای این نیاز پیدا نشه باید،از برنامه نویسی سوکت استفاده بشه ،و اتفاقا بنده تاپیک فوق العاده علی آقا رو تو این زمینه خوندم ، ولی خب همونطور گه قبلا گفتم تجربیات زیادی با برنامه نویسی رایانه ندارم و برای این منظور باید ابتدا با دات نت آشنا بشم و.... که زمان رو افزایش میده
    و این سوال هم هست که این برنامه آیا روی سیستم خودم جواب میده ؟اگر آری آیا باید آپاچی نصب کنم ؟ اگر چواب نمیده آیا سرورهای رایگان اجازه اجرای برنامه های نوشته شده با دات نت رو میدن یا نه؟

عملکرد نهایی قطعا روی سرور تجاری خواهد بود ولی به دلیل هزینه های بالاتر و انعطاف و راحتی بیشتر راه حل اول ،سعی میشه فعلا از روشهای یک و دو استفاده بشه

یک دنیا ممنون
    Last edited by dizgah; 06-10-2014 at 09:34.

کاربر فعال تالار .Net Msba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ! My Mind

پيش فرض

من هم دقیقا متوجه نشدم که چه الگویی را می خواهید استفاده کنید.
    1- می خواهید دیتاهایی را به یک سایت بفرستید که همیشه آنلاین است؟
    2- آیا می خواهید یک نرم افزار مانیتورینگ جداگانه داشته باشید؟

در صورتیکه حالت اول باشد از نظر من شما چند راه حل دارید:
    1- اطلاعات را درون یک فایل با FTP در هاست سایت ذخیره کنید و در هنگام بارگذاری صفحه سایت آن را load کنید.
    2- به دیتابیس سایتاتان متصل شوید و اطلاعات را در آن ذخیره کنید.
    3- یکسری دیتا را به یک صفحه ی سایتتان POST کنید و آن صفحه اطلاعات را در دیتابیس ذخیره کند.
    با توجه به پیچیدگی دو راه اول (با توجه به عدم پشتیبانی از FTP و SQL در اکثر میکروها) راه سوم ساده تر است. یک سوکت به پورت 80 و پیاده سازی روند POST. سپس نوشتن یک کد در وب که دیتای POST شده ی شما در جایی ذخیره و یا نمایش دهد.
    در حالت دوم که یک سوکت می زنید و دیتا را جابه جا می کنید.شما تنها مشکلتان در بحث IP است. لازم نیست هر دو طرف IP استاتیک باشند. یک طرف کافی است. اگر بازهم امکان آن نبود. بهترین راه استفاده از DDNS است.استفاده از DDNS به این معناست که آدرس ماژول توسط ماژول (در بازه های زمانی مشخص) در یک سرویس جهانی نظیر OpenDNS ذخیره می شود آنگاه این امکان وجود دارد که نرم افزار شما از OpenDNS استفاده کرده و آدرس فعلی ماژول را بدست آورد اینگونه دیگر نیاز به آدرس استاتیک نیست. DDNS یک قالب است که کدنویسی آن هم در قالب POST است. اطلاعات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    البته ممکن است بعضی سرویس ها در قالب سوکت و ارسال پکت های خاص هم باشند...

موفق باشید.

6. 2 کاربر از Msba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    بالاخره با کلی فسفر سوزی از بین مجموع اطلاعات و اشاره به led و arm و... گمانم موفق شدم کشف کنم میخواهید چه کنید!

==============

دوشیوه مرسوم برای ارسال پیامک وجود دارد
    اول) تهیه سیم کارت و مودم GPRS
    این روش برای حجم انبوه ارسال و دریافت مناسب نیست ولی بهرحال اگر قرار باشد نرم افزار سرور کلاینتی کار کند و به تعدادی از کلاینت ها همزمان پاسخ دهد، میتوانید دیتابیسی به جهت ایجاد صف و هم نارت و بایگانی در سرور ایجاد کنید و همه فرامین ارسال پیامک را در آن بایگانی کنید و در کنار آن ریسمانی داشته باشید که با مودم در ارتباط بوده و نوبت به نوبت پیامک ها را از دیتابیس خوانده و ارسال کند.
    نمودار اطلاعات:
    کلاینت -> Http/Tcp -> سرور و دیتابیس شما -> مودم
    (اتفاقاً دوستی را میشناسم که با تاحدودی شبیه همین رویکرد در حال تهیه یک نرم افزار برای مصارف شخصی و شرکت خودشان است)

دوم) ارسال به کمک WebService های متصل به سوییچرهای اپراتورها
    این روش برای حجم انبوه ارسال و دریافت مناسب است، در این روش شما میتوانید صدها پیامک را در یک لحه و با امینان ارسال بسیار بالا ارسال کنید، در این روش باید اشتراک و یک خط از یکی از شرکت های سرشماره 1000 , 2000 , 3000 , 50001 , 50002 , 50004 و... اجاره کنید.
    در این روش هم خیلی راحت میتوانید یک سرور راه اندازی کنید و به مشتریان/کلاینت خود Api/WebService و یا پنلی بدهید که از آن طریق اطلاعات را به سرور شما بدهند و سرور شما پس از ثبت آمار و تاریخچه و... در دیتابیس، اطلاعات را تحویل سرور شرکت اصلی بدهد.
    نمودار اطلاعات:
    کلاینت -> Http/Tcp -> سرور و دیتابیس شما -> سرور WebService شرکت تامین کننده

==============

چیزی که تاحدودی از توضیحات شما متوجه شدم یا امیدوارم درست متوجه شده باشم، آن است که شما نیاز به روش اول دارید
    چون مودم شما یک مدار الکترونیکی با پشتیبانی TCP است (اگر درست متوجه شده باشم؟) شما به همچین شکلی فکر میکنید؟
    کلاینت ها -> Tcp -> برد الکترونیکی شما

برای همین هم مدام به این IP-Static فکر میکنید! شما میخواهید رایانه خودتان را سرور کنید و بردالکترونیکی تان را به آن متصل کنید؟!
    اگر درست متوجه شده باشم...
    باید مجدد تاکید کنم، نهایت و بهترین حالت و شرایط ارسال سخت افزاری با مودم/بردالکترونیکی/بردموبایل و... بازدهی مناسبی، مخصوصاً در حجم انبوه ندارد، از جنبه تحقیق و پروزه شخصی و تجربه و... بد نیست ولی ارزش عملی و اقتصادی وقتی را که میخواهید بگذارید ندارد!
    شما با مبالغ کمتر و در حجم وسیع تر میتوانید تجارت کوچکی را با روش دوم به راه بیاندازید...! نرم افزارهای آماده هم در این شیوه گمانم زیادتر باشند... سایت های بسیار زیادی الآن این کار را انجام میدهند، همه که برنامه نویس نیستند!
    اگر همچنان مصر به ادامه کار و تحقیق و کسب دانش و... در راه خودتان هستید باید از شیوه اول استفاده کنید...

کلاینت -> Http/Tcp -> سرورشما با IPStatic و دیتابیس شما -> مودم/برد الکترونیکی

در این شیوه باید به سرور دسترسی داشته باشید تا مودم یا بردالکترونیکی تان را به آن متصل کنید، به جای هزینه و اجاره یک سرور اینترنتی و... با مبلغ کمی یک IPStatic از شرکت اینترنتی تان تهیه کنید (فقط گمانم مخابرات IPStatic نمیدهد)

اگر هم همچنان با تهیه IPStatic مشکل دارید میتوانید یک سرور اینترنتی (فضای اشتراکی وب/سرور مجازی و...) تهیه کنید و برنامه ای کوچک برای دریافت و بایگانی اطلاعات در دیتابیس بنویسید، سپس سرور خانگی شما که فاقد IPStatic و مجهز به مودم است، خود به این دیتابیس اینترنتی متصل شده و به نوبت موارد ثبت شده را ارسال کند، همه اینها بدون نیاز به دانش Socket/TcpIp و... قابل انجام است و با روال های عادی کدهای #C قابل انجام است.
    هر کسی که چهارخط #C عادی بلد باشد میتواند با یک برنامه ASP.Net در سرور اینترنتی و یک برنامه WinForm (و چه بهتر WinService) در رایانه مجهز به مودم این کار را بدون درگیری مستقیم با Socket/TcpIp و... انجام دهد.

در آخر هم چون دیتابیس دارید میتوانید امار و اطلاعات بسیار کامل و دقیقی از مشتری ها و تعداد پیامک های ارسالی و... داشته باشید و حتی طبق ان اجازه ارسال بدهید یا تا وقتی فرد اکانت اش را شارژ مالی نکرده اجازه ارسال ندهید ...

==============

حالا چه کمکی میتوانم به شما بکنم؟
    اگر بخواهید #C یاد گرفته و خودتان کارتان را انجام دهید که کمی صبر و حوصله بیشتر و مذاکرات بیشتر لازم دارد.

اگر بخواهید بدهید کسی برایتان انجام دهد، کمکی که میتوانم بکنم آن است که اگر فرد پیدا کردید متوجه نشد چه میخواهید و چه باید بکند و... میتوانم متنی به شما بدهم تا به برنامه نویس تان بدهید تا متوجه شود چه چیزی باید برایتان بسازد.

موفق باشید.
    Last edited by _H2_; 06-10-2014 at 23:08.

8. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

من هم دقیقا متوجه نشدم که چه الگویی را می خواهید استفاده کنید.
    1- می خواهید دیتاهایی را به یک سایت بفرستید که همیشه آنلاین است؟
    2- آیا می خواهید یک نرم افزار مانیتورینگ جداگانه داشته باشید؟

در صورتیکه حالت اول باشد از نظر من شما چند راه حل دارید:
    1- اطلاعات را درون یک فایل با FTP در هاست سایت ذخیره کنید و در هنگام بارگذاری صفحه سایت آن را load کنید.
    2- به دیتابیس سایتاتان متصل شوید و اطلاعات را در آن ذخیره کنید.
    3- یکسری دیتا را به یک صفحه ی سایتتان POST کنید و آن صفحه اطلاعات را در دیتابیس ذخیره کند.
    با توجه به پیچیدگی دو راه اول (با توجه به عدم پشتیبانی از FTP و SQL در اکثر میکروها) راه سوم ساده تر است. یک سوکت به پورت 80 و پیاده سازی روند POST. سپس نوشتن یک کد در وب که دیتای POST شده ی شما در جایی ذخیره و یا نمایش دهد.
    در حالت دوم که یک سوکت می زنید و دیتا را جابه جا می کنید.شما تنها مشکلتان در بحث IP است. لازم نیست هر دو طرف IP استاتیک باشند. یک طرف کافی است. اگر بازهم امکان آن نبود. بهترین راه استفاده از DDNS است.استفاده از DDNS به این معناست که آدرس ماژول توسط ماژول (در بازه های زمانی مشخص) در یک سرویس جهانی نظیر OpenDNS ذخیره می شود آنگاه این امکان وجود دارد که نرم افزار شما از OpenDNS استفاده کرده و آدرس فعلی ماژول را بدست آورد اینگونه دیگر نیاز به آدرس استاتیک نیست. DDNS یک قالب است که کدنویسی آن هم در قالب POST است. اطلاعات بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    البته ممکن است بعضی سرویس ها در قالب سوکت و ارسال پکت های خاص هم باشند...

موفق باشید.
    سلام
    بالاخره با کلی فسفر سوزی از بین مجموع اطلاعات و اشاره به led و arm و... گمانم موفق شدم کشف کنم میخواهید چه کنید!

==============

دوشیوه مرسوم برای ارسال پیامک وجود دارد
    اول) تهیه سیم کارت و مودم GPRS
    این روش برای حجم انبوه ارسال و دریافت مناسب نیست ولی بهرحال اگر قرار باشد نرم افزار سرور کلاینتی کار کند و به تعدادی از کلاینت ها همزمان پاسخ دهد، میتوانید دیتابیسی به جهت ایجاد صف و هم نارت و بایگانی در سرور ایجاد کنید و همه فرامین ارسال پیامک را در آن بایگانی کنید و در کنار آن ریسمانی داشته باشید که با مودم در ارتباط بوده و نوبت به نوبت پیامک ها را از دیتابیس خوانده و ارسال کند.
    نمودار اطلاعات:
    کلاینت -> Http/Tcp -> سرور و دیتابیس شما -> مودم
    (اتفاقاً دوستی را میشناسم که با تاحدودی شبیه همین رویکرد در حال تهیه یک نرم افزار برای مصارف شخصی و شرکت خودشان است)

دوم) ارسال به کمک WebService های متصل به سوییچرهای اپراتورها
    این روش برای حجم انبوه ارسال و دریافت مناسب است، در این روش شما میتوانید صدها پیامک را در یک لحه و با امینان ارسال بسیار بالا ارسال کنید، در این روش باید اشتراک و یک خط از یکی از شرکت های سرشماره 1000 , 2000 , 3000 , 50001 , 50002 , 50004 و... اجاره کنید.
    در این روش هم خیلی راحت میتوانید یک سرور راه اندازی کنید و به مشتریان/کلاینت خود Api/WebService و یا پنلی بدهید که از آن طریق اطلاعات را به سرور شما بدهند و سرور شما پس از ثبت آمار و تاریخچه و... در دیتابیس، اطلاعات را تحویل سرور شرکت اصلی بدهد.
    نمودار اطلاعات:
    کلاینت -> Http/Tcp -> سرور و دیتابیس شما -> سرور WebService شرکت تامین کننده

==============

چیزی که تاحدودی از توضیحات شما متوجه شدم یا امیدوارم درست متوجه شده باشم، آن است که شما نیاز به روش اول دارید
    چون مودم شما یک مدار الکترونیکی با پشتیبانی TCP است (اگر درست متوجه شده باشم؟) شما به همچین شکلی فکر میکنید؟
    کلاینت ها -> Tcp -> برد الکترونیکی شما

برای همین هم مدام به این IP-Static فکر میکنید! شما میخواهید رایانه خودتان را سرور کنید و بردالکترونیکی تان را به آن متصل کنید؟!
    اگر درست متوجه شده باشم...
    باید مجدد تاکید کنم، نهایت و بهترین حالت و شرایط ارسال سخت افزاری با مودم/بردالکترونیکی/بردموبایل و... بازدهی مناسبی، مخصوصاً در حجم انبوه ندارد، از جنبه تحقیق و پروزه شخصی و تجربه و... بد نیست ولی ارزش عملی و اقتصادی وقتی را که میخواهید بگذارید ندارد!
    شما با مبالغ کمتر و در حجم وسیع تر میتوانید تجارت کوچکی را با روش دوم به راه بیاندازید...! نرم افزارهای آماده هم در این شیوه گمانم زیادتر باشند... سایت های بسیار زیادی الآن این کار را انجام میدهند، همه که برنامه نویس نیستند!
    اگر همچنان مصر به ادامه کار و تحقیق و کسب دانش و... در راه خودتان هستید باید از شیوه اول استفاده کنید...

کلاینت -> Http/Tcp -> سرورشما با IPStatic و دیتابیس شما -> مودم/برد الکترونیکی

در این شیوه باید به سرور دسترسی داشته باشید تا مودم یا بردالکترونیکی تان را به آن متصل کنید، به جای هزینه و اجاره یک سرور اینترنتی و... با مبلغ کمی یک IPStatic از شرکت اینترنتی تان تهیه کنید (فقط گمانم مخابرات IPStatic نمیدهد)

اگر هم همچنان با تهیه IPStatic مشکل دارید میتوانید یک سرور اینترنتی (فضای اشتراکی وب/سرور مجازی و...) تهیه کنید و برنامه ای کوچک برای دریافت و بایگانی اطلاعات در دیتابیس بنویسید، سپس سرور خانگی شما که فاقد IPStatic و مجهز به مودم است، خود به این دیتابیس اینترنتی متصل شده و به نوبت موارد ثبت شده را ارسال کند، همه اینها بدون نیاز به دانش Socket/TcpIp و... قابل انجام است و با روال های عادی کدهای #C قابل انجام است.
    هر کسی که چهارخط #C عادی بلد باشد میتواند با یک برنامه ASP.Net در سرور اینترنتی و یک برنامه WinForm (و چه بهتر WinService) در رایانه مجهز به مودم این کار را بدون درگیری مستقیم با Socket/TcpIp و... انجام دهد.

در آخر هم چون دیتابیس دارید میتوانید امار و اطلاعات بسیار کامل و دقیقی از مشتری ها و تعداد پیامک های ارسالی و... داشته باشید و حتی طبق ان اجازه ارسال بدهید یا تا وقتی فرد اکانت اش را شارژ مالی نکرده اجازه ارسال ندهید ...

==============

حالا چه کمکی میتوانم به شما بکنم؟
    اگر بخواهید #C یاد گرفته و خودتان کارتان را انجام دهید که کمی صبر و حوصله بیشتر و مذاکرات بیشتر لازم دارد.

اگر بخواهید بدهید کسی برایتان انجام دهد، کمکی که میتوانم بکنم آن است که اگر فرد پیدا کردید متوجه نشد چه میخواهید و چه باید بکند و... میتوانم متنی به شما بدهم تا به برنامه نویس تان بدهید تا متوجه شود چه چیزی باید برایتان بسازد.

موفق باشید.
    در ابتدا بی نهایت ازتون ممنونم که وقت خودتون رو در اختیار من میزارید
    جناب msba ی عزیز بانک اطلاعاتی شاید تو نسخه نهایی اضافه بشه ولی فعلا در این مرحله نیازی بهش نیست و ما هم در این تاپیک دنبالش نمیریم
    در مورد ddns هم فک کنم میشه ماژول و سرور آیپیشونو با پیامک برا هم بفرستن که این روش ساده تریه ، فعلا بهش نمی پردازیم
    علی آقای گرامی بنده مطلقا دنبال ارسال پیامک نیستم ، کلا بیایم فک کنیم اصلا این ماژول امکان ارسال پیامک نداره
    هدف من به نوعی یک سخت افزار کوچکه که اطلاعاتی رو از محیط حمع اوری و اونا رو برای پردازش به سرور میفرسته ،البته در نمونه نهایی این یک سرور تجاری خواهد بود ولی من در این تاپیک نمیخوام بهش بپردازم تو این تاپیک فقط میخوام داده های ارسالی ماژولو مشاهده کنم و از ارسال اونا مطمین بشم همین و به فکرم رسید اگه تو سیستم خودم امکان دریافت داده ها باشه خیلی راحت تره
    پس بدلیل قیمت ارزانتر و قابلیت های امنیتی بیشتر و انعطاف بالاتر gprs نسبت به پیامک انتخاب شده و هیچ پیامکی در کار نیست
    یعنی :
    اگر(برنامه ای که بتونه داده های ارسالی رو در لپ تاپ نمایش بده هست )آنگاه:
    لطفا نام این برنامه رو به من بگین (آیا وایر شارک میوتنه؟ )
    در غیر اینصورت اگر (چنین برنامه ای نیست )
    لطفا بنده رو به سمت سمپل های مشابه و آموزشها (مشابه همون تاپیک برنامه نویسی سوکت ) برای نوشتن این برنامه تحت دات نت یا کیو تی راهنمایی کنید؟
    اگر اهیچ کدام از شرایط بالا نشد آنگاه:
    برای نوشتن این برنامه ها در سمت سرور بنده را راهنمایی کنید
    -------------------------
    واقعا موردی در این پروژه نیست که بنده بخوام مخفی کنم و هرگز هم از شما دوستان انتظار ندارم برنامه رو برام بنویسید ، هرچند در مرحله نوشتن نسخه تحاری از تجربیات شما برای پیدا کردن شرکت برنامه سازی مناسب راهنمایی خواهم گرفت
    من تنها به دنبال نوشتن یک پیش نمایش اولیه از برنامه هستم
    بی نهایت ممنون
    Last edited by dizgah; 07-10-2014 at 00:13.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام مجدد
    در پست قبلی کلی ذوق کردم که متوجه شدم چه میخواهید ولی...

متاسفانه همچنان درک درستی از نیاز شما ندارم که بتوانم پاسخ دیگری بدهم، فقط میتوانم بگویم شرمنده ام ...
    بار دیگر همه مطالب شما را خواندم، کلیه سوالات و پیشنهادات تان و بخش های GPRS را حذف کردم! (بدلیل آنکه مربوط به بعد از درک نیاز میشود) تا برسم به متونی که گفته اید چه میخواهید، و بظاهر فقط به سه جمله زیر میتوان در فهم نیازتان اکتفاء کنم:
    ... نیاز دارم روی لپ تاپم نرم افزاری رو داشته باشم تا به وسیله اون بتونم دیتاهای ارسالی ماژول رو نمایش بدهم ...
    ... هدف من به نوعی یک سخت افزار کوچکه که اطلاعاتی رو از محیط حمع اوری و اونا رو برای پردازش به سرور میفرسته ...
    ... برنامه ای که بتونه داده های ارسالی رو در لپ تاپ نمایش بده هست ...
    آیا شما فقط یک گیرنده TCP/IP میخواهید؟ اطلاعات را از یک پورت خاص دریافت و روی مانیتور نشان دهد؟ یکجور واکی تاکی نرم افزاری تحت TCP/IP؟

11. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

سلام مجدد
    در پست قبلی کلی ذوق کردم که متوجه شدم چه میخواهید ولی...

متاسفانه همچنان درک درستی از نیاز شما ندارم که بتوانم پاسخ دیگری بدهم، فقط میتوانم بگویم شرمنده ام ...
    بار دیگر همه مطالب شما را خواندم، کلیه سوالات و پیشنهادات تان و بخش های GPRS را حذف کردم! (بدلیل آنکه مربوط به بعد از درک نیاز میشود) تا برسم به متونی که گفته اید چه میخواهید، و بظاهر فقط به سه جمله زیر میتوان در فهم نیازتان اکتفاء کنم:

آیا شما فقط یک گیرنده TCP/IP میخواهید؟ اطلاعات را از یک پورت خاص دریافت و روی مانیتور نشان دهد؟ یکجور واکی تاکی نرم افزاری تحت TCP/IP؟
    سلام : )
    مشکل از نحوه ی بیان منه که نمیتونم منظورمو کامل منتقل کنم ،لطفا هرجاشو که احساس میکنید گنگه عنوان کنید تا بیشتر توضیح بدم
    ببینید بزارید یه مثال ملموس تر بزنم
    مثال ما :
    فرض کنید شما یه گلخونه دارید که پارامترهای دما ،رطوبت ، اکسیژن ، نور و ... نقاط مختلف اون باید نمونه برداری شده و ثبت شوند.
    شما حالا میای یک سیستم نمونه بردار و ارسال کننده (شامل سنسورها ،میکروکنترلر و ماژول سخت افزاری برای ارسال داده ها تحت gprs ) رو در داخل گلخونه قرار میدی و یه سرور هم توس خونتون میزاری (یا یه سرور اجاره میکنید ) تا داده های دریافتی از میکروکنترلر و ماژول رو دریافت و نمایش بده
    ماژول شما از دو روش زیر میتونه این اطلاعات رو ارسال کنه:
    1- یک اتصال tcp با سرور ایجاد کنه ،خودشو به عنوان کلاینت معرفی و پکت های tcp رو برای سرور بفرسته ، در سمت دیگه هم سرور این داده ها رو دریافت و یه جوری به اپراتورش بفهمونه (مثلا با نمایش یک پیام یا نوشتن داده ها توی یک تکست باکسی چیزی ) که آقا میکروکنترلر داده ها رو برای من فرستاد پس یعنی سیستم سالمه و داده ها رو به درستی گرفته و برای من ارسال کرده است
    2- ماژول تحت پروتوکول http و با استفاده از متدهای اون مثل get ,post و ... با سرور ارتباط برقرار کنه و داده ها رو برای سرور بفرسته، سرور هم با استفاده از متدهای خودش داده ها رو بگیره و نمایش بده برای اپراتور

-------------------
    این کل پروسه ای است که قراره اتفاق بیفته، تنها موردی که هست من میخوام اگه ممکنه فعلا از لپ تاپ خودم به عنوان سرور استفاده کنم و اونو بعنوان سرور به میکروکنترلر و ماژول معرفی کنم، اگه نه که هیچی
    ----------------
    ممنون
    Last edited by dizgah; 07-10-2014 at 09:16.

کاربر فعال تالار .Net Msba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ! My Mind

پيش فرض

چند یادآوری شاید لازم باشد:
    1-GPRS شبکه به شما نمی دهد. اینترنت به شما می دهد!
    2-روی لپتاپی می توانید ارتباط بگیرید که در اینترنت باشد و مستقیما IP Valid داشته باشد نه اینکه IP روی مودم مثلا ADSL باشد.

نکات:
    1- Wire shark نرم اقزار آنالیز بسته های شبکه است و در قالبی نیست که برای این کار مناسب باشد.
    2- می توانید از نرم افزاری مانند TCP Socket Test استفاده کنید که پورت مد نظر شما را Listen می کند و یا به آدرسی خاصی متصل می شود. می توانید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید. این روش تست بسیار ساده است.
    3- در هنگام تست های اینگونه از وضعیت Firewall خود مطمئن شوید. شاید ارتباطتان را Block کند و Connect انجام نشود.

موفق باشید.

14. این کاربر از Msba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

چند یادآوری شاید لازم باشد:
    1-GPRS شبکه به شما نمی دهد. اینترنت به شما می دهد!
    2-روی لپتاپی می توانید ارتباط بگیرید که در اینترنت باشد و مستقیما IP Valid داشته باشد نه اینکه IP روی مودم مثلا ADSL باشد.

نکات:
    1- Wire shark نرم اقزار آنالیز بسته های شبکه است و در قالبی نیست که برای این کار مناسب باشد.
    2- می توانید از نرم افزاری مانند TCP Socket Test استفاده کنید که پورت مد نظر شما را Listen می کند و یا به آدرسی خاصی متصل می شود. می توانید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید. این روش تست بسیار ساده است.
    3- در هنگام تست های اینگونه از وضعیت Firewall خود مطمئن شوید. شاید ارتباطتان را Block کند و Connect انجام نشود.

موفق باشید.
    با تشکر از شما
    پس با این وجود میایم مورد لپ تاپ رو از گزینه ها خارج و هدفمون رو بدین صورت آپدیت میکنیم
    ما کلاینتی داریم که قابلیت اتصال و ارسال را با استفاده از پروتوکل http دارد،حال باید برنامه ای برای سمت سرور (جهت نصب در یک سرور رایگان ) نوشته شود که قابلیت دریافت و نمایش ساده ی داده های دریافتی از سمت کلاینت را داشته باشد.
    خب حالا این برنامه ساده آیا باید با asp.net نوشته شود ؟ اگر خیر گزینه ی دیگر چیست ؟(php رو بیخیال کار ما نیس)
    آیا علاوه بر فایل نوشته شده باید صفحه html ای طراحی شود که با فایل asp لینک شده و برنامه asp داده های دریافتی را به صفحه Html جهت نمایش ارسال کند و صفحه html اطلاعات را نمایش دهد؟
    اگر جواب سوالات بالا آری است لطفا منابع مورد نیاز برای این هدف مثل،توابع کلاسها و آموزش استفاده یشان را در اختیار بنده بزارید
    ممنون

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •