به نام خدا
با تقدیم سلام واحترام
لطفا به زبان ساده بگید منظور از " دوست اجتماعی " چیه ؟؟؟ممنونم
به نام خدا
با تقدیم سلام واحترام
لطفا به زبان ساده بگید منظور از " دوست اجتماعی " چیه ؟؟؟ممنونم
درود
به شخصی که باهاش رابطه بدون احساسات و چهارچوب محدود و مشخصی داریم.![]()
ممنونم بابت پاسختون
به نظر من دوست اجتماعی در کشوری مثل ایران، معنی مشخص و واحدی نداره !
چون آدم هاش به دلیل تابوهای متعدد مذهبی و سنتی و ... و محافظه کاری ها و منفعت طلبی های خاص خودشون و همچنین شرایط ناپایدار سیاست و فرهنگ و اقتصاد و... غیر قابل پیش بینی هستند و یک دوستی با معنایی یکسان براشون تعریف نشده.
این تعریفی که دوستمون ارائه داد:
در واقع تعریف یک تعامل اجتماعی هست، چون پای هیچ احساسی در میان نیست.
اما در دوستی و از هر نوعی، رد پایی از احساس باید دیده بشه و آسیب ها هم معمولا از ناحیه احساسات به انسان میرسه.
علت اینکه گفتم دوست اجتماعی تعریف مشخصی نداره به دلایل زیر است:
1- اینکه دوست اجتماعی شما دختر باشه یا پسر خیلی فرق میکنه (به دلیل تفکیک جنسیتی از کودکی در ایران)
2- اینکه دوست اجتماعی شما در چه رده سنی باشه بازم خیلی فرق میکنه.
مثلا دخترا یا پسرای دهه شصت با دهه هفتاد و هشتاد از نظر احساسی و منطقی با هم فرق هایی اساسی دارن.
(عمومیت نداره ولی برای اکثریت صادقه)
که این مسائل باز هم بر میگرده به شرایط ناپایدار ایران در عرصه سیاسی و اقتصادی و فرهنگی که تفاوت نسل هاش با زمان خیلی زیاد است.
و چون دوستی اجتماعی به نحوه کنترل احساس خیلی بستگی داره، با دنیایی از آدمای متفاوت روبرو هستیم که نمیتونیم یک تعریف مشخص از دوستی براشون ارائه بدیم و ممکنه ما هر بلایی سرشون بیاریم یا اونا هر بلایی سرمون بیارن !!!!
Last edited by B.Russell; 24-10-2014 at 13:25.
دوست اجتماعی در عمل همون دوست دختر و دوست پسر خودمونه ولی یه جوری میخوان وانمود کنن که کسی نفهمه بیشتر هم در مورد پسر دخترایی که تو دانشگاه با هم دوست میشن صدق میکنه. حالا روشون نمیشه بگن مثلا دوس دخترمه ، زیدمه یا هر چیز دیگه میگن دوست احتماعی یا دوست معمولی. شما هم اگه شنیدی که مثلا یکی با یکی دیگه دوست احتماعی دنبال معانی دیگه نگرد .
ولی به نظر من دوست اجتماعی معنی نداره چون غیر از داخل اجتماع نمیتونیم جای دیگه دوست پیدا کنیم.
به روابط بین همکاری یا همکلاسی نمیشه گفت دوستی اجتماعی . در واقع یه روابط اجتماعیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)