تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: صدای هارد

داره خودمونی میشه milad.bmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    *SHAH BIRTH PLACE*

پيش فرض صدای هارد

سلام دوستان.سوال داشتم اگه امکانش هست راهنماییم کنید.
    من الان یک ماه و اندی میشه ک لپ تاپ z510 دارم.الان چند وقتی هست که هنگام کار کردن با لپ تاپ صداهایی از هارد به گوشم میرسه.باید بگم که به دلایلی تو این مدت نزدیک به 9 یا 10 بار ویندوز عوض کردم.میخواستم بدونم ممکنه این نصب کردن زیاد ویندوز رو هارد تاثیر گذاشته باشه؟؟ و ایا این صدا که از هارد به گوش میرسه نرمال و عادیه؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شاید صدای فن باشه که پر از آشغال شده، رو فرش اینا میذاری که توش گرد و خاک بره ؟!

3. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.سوال داشتم اگه امکانش هست راهنماییم کنید.
    من الان یک ماه و اندی میشه ک لپ تاپ z510 دارم.الان چند وقتی هست که هنگام کار کردن با لپ تاپ صداهایی از هارد به گوشم میرسه.باید بگم که به دلایلی تو این مدت نزدیک به 9 یا 10 بار ویندوز عوض کردم.میخواستم بدونم ممکنه این نصب کردن زیاد ویندوز رو هارد تاثیر گذاشته باشه؟؟ و ایا این صدا که از هارد به گوش میرسه نرمال و عادیه؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام .

اصولاً و در حالت عادي تعويض چند باره ويندوز باعث خرابي هارد ديسك و يا ايجاد صداي غير عادي نميشود. يكسري از هارد ديسكهاي توليد شده توسط سامسونگ هستند دچار مسئله Calibration Retry Count هست و صداي ايجاد شده هم ميتواند به همين علت باشد. براي اطمينان از اين موضوع (مدل هارد ديسك و مسئله Calibration) ميتوانيد SMART Status اين هارد ديسك را با برنامه HDtune و از قسمت Health چك كنيد . مدل هارد ديسك هم در بالا و گوشه سمت چپ نوشته ميشود (در صورت امكان عكس بگذاريد) .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    *SHAH BIRTH PLACE*

پيش فرض

سلام .

اصولاً و در حالت عادي تعويض چند باره ويندوز باعث خرابي هارد ديسك و يا ايجاد صداي غير عادي نميشود. يكسري از هارد ديسكهاي توليد شده توسط سامسونگ هستند دچار مسئله Calibration Retry Count هست و صداي ايجاد شده هم ميتواند به همين علت باشد. براي اطمينان از اين موضوع (مدل هارد ديسك و مسئله Calibration) ميتوانيد SMART Status اين هارد ديسك را با برنامه HDtune و از قسمت Health چك كنيد . مدل هارد ديسك هم در بالا و گوشه سمت چپ نوشته ميشود (در صورت امكان عكس بگذاريد) .

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

SMART Status اين هارد ديسك (كه از برند وسترن ديجيتال هم هست) OK هست و مشكلي ديده نميشود . اگر عملكرد هارد ديسك عادي هست (مثلاً نداشتن كندي و يا هنگ كردن) لازم نيست از بابت صدا نگران بشويد . صدا شايد مربوط به قسمتهاي ديگر لپتاپ از جمله رايتر و يا حتي فن باشد .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    *SHAH BIRTH PLACE*

پيش فرض

نه خوشبختانه هیچ کدوم از مشکلاتو(هنگ.کندی یا blue screen) رو ندارم.مرسی از راهنماییتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام ببچه ها کامپیوتر من مشکل پیدا کرده:(((((((((صداش قطع شده کسی میتونه راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •