با سلام
بین خرید 296 اس دی V8 و ال 90 اتوماتیک دچار تردید شدم.
ممنون میشم دوستان اطلاعات و تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن.
با سلام
بین خرید 296 اس دی V8 و ال 90 اتوماتیک دچار تردید شدم.
ممنون میشم دوستان اطلاعات و تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن.
صد درصد ال90 بهتر از 206 هست یک لحظه هم شک نکن مخصوصا 206 های الان که نسبت به گذشته خیلی آشغال شدن
با وجود برتری 206 به ال 90 تو آپشن ها و ظاهر خودرو ؟
206 ماشین خشک و کوچکی هست ، آپشن ها با ال 90 فرقی نداره ، به نظرم جاداری و نرمی ال 90 میتونه به نسبت 206 برترش کنه و یه جورایی جبران ظاهرش بشه . داشبورد ال 90 واقعا ناامید کنندست .
نظرتون در مورد وی 9 چیه ؟
ارزش داره در مقایسه با ال 90 اتوماتیک ؟
اصلا قابل قیاس نیست ، ال 90 اتومات بسیار نرم و کامل هست ، گیرباکس بسیار روانی داره البته در حد خودش .
206 اتومات خطای زیادی در تعویض دنده داره ، زود به خرج میوفته و جالب نیست .
من دو سال پیش وی ۹ داشتم ماشین نرم و خوبی بود اما حرکتش تاخیر داشت مثلا وقتی حالت حرکت رو انتخاب میکنی و یا دنده عقبو پدال گاز رو فشار میدی بعده ۱ یا ۱ و نیم ثانیه عمل میکنه و این مدت زمان تاخیر قابل توجهیه. تو سربالاییا هم خیلی آروم راه میرفت و اصلا خیلی سخت دنده عوض میکرد. وقتیم داغ میکرد فنش با صدای بسیار بلندی کار میکرد
ممنون از راهنمایی مفید دوستان
احتمالاً باید برم سراغ ال 90 اتوماتیک
البته باید اول با قیافش کنار بیام ، بلاخره ظاهر ماشین هم مهمه
قبلاً گیربکس دستیشو داشتم، نه راضی بودم ، نه ناراضی
ماشین تیزی نیست به نظرم ، علاوه بر این ترمز چرخای عقبش و کولرش مثل 206 نیست، مصرفش هم به نسبت موتورش به نظر زیاده ، لبه های گلگیر عقب هم که معضلیه واسه خودش
تجربه شما درست است ، ال 90 شتاب اولیه خوبی دارد ولی شتاب ثانویه کند است . مصرفش به نظرم عادی هست . گلگیر عقب بی نهایت زشت و بد قوارست . کولرش هم جالب نیست . یه مورد دیگه هم هست که نمیدونم چرا همیشه داخل ال 90 بوی نم و نا هست . حتی کارکرده 87 هم همین بو داخل کابینش هست !
ولی در مجموع من به 206 ترجیهش میدم .
دقیقاً همینطوره ، حالا به نظر نظر شما بوی نم میاد ، به نظر من همیشه توش بوی روغن موتور سوخته میومد. ولی به نظرم عایق بندیش بهتر از 206 وی 8 باشه. حالا این بو ماله چیه ، من که نفهمیدم.
به نظر شما با توجه به اینکه گیربکس اتوماتیک ذاتاً شتابش کمتر از گیربکس دستی هست ، شتاب تندر اتوماتیک تو ذوق نمی زنه ؟
Last edited by sadra_h; 04-10-2014 at 14:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)