تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: خبر انتشار directx 12 و ساپورت کارت گرافیک های فعلی؟

داره خودمونی میشه ARAIK84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض خبر انتشار directx 12 و ساپورت کارت گرافیک های فعلی؟

با انتشار خبر دایرکس 12 تصمیم گیری برای خرید کارت گرافیک مشکل شده چون اونطوری که ما قبلا هم دیده ایم وقتی کارت گرافیکی مثلا دایرکس 10 رو ساپورت میکنه دیگه با لاتر از اونو ساپورت نمیکنه مثلا 10.1 رو حالا همین کارتهایی که تا دیروز نوشته شده بود دایرکس 11 رو ساپورت میکنن چطور میخوان دایرکس 12 رو سا پورت کنن مثلا amd 7000 r7 r9 یا انویدیا 400 به بالا من که فکر میکنم بعد از اینکه هردوتاشون کارتهای فعلی شونرو فروختند وبعد که محصولات بهدیشونرو به بازار دادن اونموقع از کلمه full support یا همچین چیزی صحبت به میون میارن که ما بازم مجبور به تعویض کارت گرافیک بشیم فرض کنین الان یک ملیون بدین r9 280x بگیرین یه سال نشده ببینید دایرکس 12 رو کاملا پشتیبانی نمیکنه تو گیمینگ به مشکل بر بخورین.در این مورد هرکی اطلاعات بیشتر داره لطفا بنویسه همه استفاده بکنیم از جمله خودم.
  2. 2 کاربر از ARAIK84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

کاملا درسته من هم موندم چکار کنم چون قصد خرید R9 290 دارم الان

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا اونجا که من میدونم کارتهای جدید مثل r9 r7 2** amd و سری 700 انودیا بالای 90 درصد از قابلیت های دایرکت ایکس 12 پشتیبانی میکنند
    ولی مدلهای جدید انودیا سری 900 و 3** ای ام دی به صورت کامل پشتیبانی میکنند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاملا درسته من هم موندم چکار کنم چون قصد خرید R9 290 دارم الان
    اگه عجله دارین میتونید کارت 970 انودیا رو تهیه کنید اگرنه صبر کنید برای کارتهای r9 380 و r9 380x ای ام دی

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

DX12 و زیر مجموعه اصلی اون که یعنی Direct3D 12 که برای گیم خیلی مهم هست یک سری ویژگیها داره که اونو از نسل قبل DX ـها یکم متمایز میکنه.
    DX12 دسترسی سطح پایین به سخت افزار رو فراهم میکنه مثل کاری که تو کنسولهای بازی انجام میشه.
    DX12 سربار اضافی یا CPU Overhead که خود DX به CPU تحمیل میکنه رو کم میکنه ، اثر اون روی CPU ـهای 4 هسته ای و بالاتر ملموس تر هست.
    به قول tony tamasi از انویدیا اینها میوه هایی هستن که با اومدن DX12 میشه اونها رو روی نسل فعلی کارتهای گرافیک چید.

به جز اینها یک سری Feature levels هست که استفاده از اونها احتیاج به قابلیتهای سخت افزاری جدید داره و برای استفاده از اونها حتما کارت گرافیک جدید مورد نیاز هست.

اون دسته از کارتهایی که کارایی اونها رو میشه با DX12 افزایش داد اینها هستن ولی هیچ کدوم feature levels 12 نیستن:

nVidia

Geforce 400
    به جز 405
    Geforce 400M

Geforce 500
    Geforce 500M

Geforce 600
    Geforce 600M

Geforce 700
    Geforce 700M

AMD
    سری HD7000 فقط مدلهای:
    HD 77xx - 79xx
    HD 77xxM-79xxM

سری HD800 (که تو ایران وارد نشده) شامل همه مدلها به جز:
    HD8xxxG
    HD8xxxD

سری R7 و R9 شامل:
    R7 240 و R7 240 به بالا و کلیه مدلهای سری R9

برای استفاده از Feature levels 12 باید کارتهای گرافیکی جدید مثل سری 9xx انویدیا و یا کارتهایی که بعدا معرفی میشن بخرین.

7. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سلام میشه درحد سیکل بگید چجوری باید این سری هارو به دایرکس 12تبدیل کرد ماهم بفهمیم ولطف کنید یه منبع بزارید البته شماخودتون یه منبع گذاشتید ولی کامل تربزارید بدونیم

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام میشه درحد سیکل بگید چجوری باید این سری هارو به دایرکس 12تبدیل کرد ماهم بفهمیم ولطف کنید یه منبع بزارید البته شماخودتون یه منبع گذاشتید ولی کامل تربزارید بدونیم
    شما باید Windows 10 روی سیستم نصب کنید و بازیهایی رو که با DX12 ساخته شدن اجرا کنید ، بازیهایی که با استفاده از DX11 ساخته شده باشن باید به DX12 تبدیل بشن ، اینکارو سازنده بازی باید انجام بده احتمالا چندتا عنوان با پچ به DX12 ارتقا پیدا میکنن ...
    در مورد اینکه DX12 روی ویندوز 8 یا 7 قابل پیاده سازی هست یا نه فعلا به صورت رسمی چیزی گفته نشده.

10. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •