سلام به دوستان اهل فن

سوالی هست در مورد نحوه ایجاد و راه یابی فایلی مشکوک ازطریق اینترنت به سیستم!!!!!!
از مرورگر کروم استفاده میکنم و همیشه هم سعی می کنم اخرین ورژنن نصب باشه و دانلود ها هم با IDM
امروز اتفاقات مشکوکی در سیستمم افتاده و در در نت لیمیتر دیدم چند عدد پروسه مشکوک هستند مسیر را که دیدم طبق عکس چندین عدد هیمن طوری فرایند اگزه مشکوک بودند
با انتی ویروس و malware اسکن کردم چند موارد مشکوک دیگری پیدا شد اما چندین مورد شبیه عکسی که گذاشتم توسط هیچ کدام ازاسکنر هایی که روی سستم نصب بود پیدا نشده
سوالم این است من که امروز هیچ فایل مشکوکی اصلا با IDM دانلود نکردم و history کروم هم دیدم فقسمت دانلود ها ، هیچ فایل exe دانلود نشده و فقط امروز چند عدد عکس با کروم ذخیره کرده بودم که فایل های عکس هم سالم سالم بودند ! از همین سایت پی سی ورد دانلود کرده بودم !! !! الان این فایلexe و چند عدد فایل اگزه مشابه دیگر امروز چه طوری تشریف اورده سیستم من؟؟؟؟؟؟؟ چه طوری دانلود شده ؟؟؟؟؟؟؟ بله درسته که امروزز وب گردی زیاد انجام داد اما می خاوم ببینم خودسراین فایلها دانلود شدن !!قضیه اش چیه؟؟؟

با IDM که دانلود نشده با chrome هم که دانلود نشده پس چه طوری دانلود شد ه و در سیستم من قرار گرفته؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ این فایل مشکوک مال 27 سپتامبر هست یعنی امروز
ویندوز مدت ها قبل نصب کردم و از همان اول اپدیت ویندوز و کلیه برنامه های سیستم ام غیرفعال کردم مگر وقتی فایلی از اینترنت به سیستم میاید یهویی می پره؟؟؟ چه طوری می تونم چک کنم بدونم چه طوری ان برنامه بهس یستم راه پیدا کرده؟؟؟
پی نوشت : پلیر jet audio مدت هاست هست رویسیستمم و مورد مشکوک این مدلی مشاهده نشده و اغلب همانkm playr ya media player استفاده می کنم
اما فک نکنم به پلیر جت اودیو ربط باشه چون اون پلیر رو اصلا استفاده نم کنم