تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید کارت گرافیک برای اجرا بازی های نسل هشتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض راهنمایی برای خرید کارت گرافیک برای اجرا بازی های نسل هشتم

دوستان سلام یه راهنمایی ازتون می خواستم والا من قصد داشتم یه کارت گرافیک بخرم فقط هم برای بازی های جدید (نسل هشتم) که اغلبشون دایرکس 11 را لازم دارن

چند جا هم رفتم بخرم قیمت ها سر سام آور بود یعنی حدود یک و نیم میلیون و دو میلیون و ... بود

راستش کارت گرافیک خودم هم بد نیست بیشتر بازی های جدید را هم بازی می کنم مثل SniperElite3 و بتلفیلد 4 با سرعت خیلی خوب ولی متاسفانه از دایرکس 11 پشتیبانی نمی کنه

حالا من خواستم یه کارت گرافیکی را بهم معرفی کنید که حتما GeForce باشه دیگه شرکتش زیاد فرقی نمی کنه و قیمتش هم نهایتا 700 هزار تومان باشه یکی از فروشنده ها گفت msi کیفیتش خوبه وقیمتش ارزون می خواستم بدونم کلا مارک msi هم چجوریه

در کل گرافیکی باشه که از گرافیت خودم یخورده سَرتر باشه که مشخصاتش را براتون گذاشتم ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه

پاورم هم 430 real گرین هستش

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

با این شرایط شما فقط GTX 750 ti رو میتونید انتخاب کنین.
    من مارک MSI از این کارت رو توصیه میکنم

3. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان سلام بعد از پرس و جو و پژوهش و نگاه کردن به جیب مبارک تصمیم گرفتم که گرافیک Radeon Vapor-X R9 270X را بخرم فقط چند تا سوال

اول این که دقیقا قیمتش چند هست ؟

و دوم این که دقیقا برای این گرافیک پاور چند وات لازم هست ؟(اگه قیمتش هم بگید ممنون میشم)

و سوم این آیا که کسی با این گرافیک کار کرده یا نه؟ چون یکی از دوستان فروشنده می گفت این گرافیک AMD نسبت به قیمتش خوبه ولی یه ایرادی که داره فقط تو اجرای بازی های سنگین مثل GTA یه مثلا یه باگ عجیبی داره برای که بر طرف کردنش باید برم سایت راک استار یه فایلی را دانلود کنم تا مشکلش درست بشه می خواستم بدونم آیا واقعا کارت های AMD چنین ایرادی را دارن یا نه؟ (کلا این گرافیک تولید چه سالی هست جدیده یا قدیمی؟)

و مهمتر از همه من مادربوردم asus P8H67 مشکلی که با این گرافیک نداره؟

یه سوال دیگه یکی از دوستان میگه چون CPU من intel هست با گرافیک AMD سازگار نیست و کلا استفاده بهینه و تمام کمال را نمی تونم از گرافیک ببرم می خواستم بدون آیا چنین چیزی هست یا خیر؟

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

دوستان سلام بعد از پرس و جو و پژوهش و نگاه کردن به جیب مبارک تصمیم گرفتم که گرافیک Radeon Vapor-X R9 270X را بخرم فقط چند تا سوال

و دوم این که دقیقا برای این گرافیک پاور چند وات لازم هست ؟(اگه قیمتش هم بگید ممنون میشم)

و سوم این آیا که کسی با این گرافیک کار کرده یا نه؟ چون یکی از دوستان فروشنده می گفت این گرافیک AMD نسبت به قیمتش خوبه ولی یه ایرادی که داره فقط تو اجرای بازی های سنگین مثل GTA یه مثلا یه باگ عجیبی داره برای که بر طرف کردنش باید برم سایت راک استار یه فایلی را دانلود کنم تا مشکلش درست بشه می خواستم بدونم آیا واقعا کارت های AMD چنین ایرادی را دارن یا نه؟ (کلا این گرافیک تولید چه سالی هست جدیده یا قدیمی؟)

یه سوال دیگه یکی از دوستان میگه چون CPU من intel هست با گرافیک AMD سازگار نیست و کلا استفاده بهینه و تمام کمال را نمی تونم از گرافیک ببرم می خواستم بدون آیا چنین چیزی هست یا خیر؟
    حدود850تومن هست وحداقل پاور600وات میخواد
    وبازی هایه gta بازیه سنگینی نیست من رویه گرافیک معمولی وخیلی ضعیف صاف اجرامیکنم بدون لگ وجدیده که توبهمن میاد فکرنکنم زورش به این کارت برسه
    وربطی هم به سیپیو وگرافیک نداره بدون هیچ مشکل نصب میشه
    واستفاده ازتمام قدرت کارت گرافیک شکاف pcie x16مادربوردتون باید ورژنش 3باشه اگه ورژنش 2باشه تاحدودی بتونید ازتمام قدرت کارت استفاده کنید

6. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

قیمت که همون 750 تا 900 هست بسته به برند های مختلف.
    حداقل 550 باید باشه که قیمتش 220 هست.
    خیر ایرادی که می گه وجود نداره.
    خیر مشکلی نداره.
    نه این موضوع هم نیست کلا از کسانی که اطلاعات کافی ندارن بهتره که نپرسید.
    با تشکر

8. این کاربر از MOSTAFA_ABBASI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گرافیک خیلی خوبیه قیمتشم حدود 720 هست تو سایت لیون کامپیوتر قیمت دقیق رو ببینید مارک سافاییر پیشنهاد میشه

این گرافیک به روز شده 7870 هست و کارت خوبی هست تو این قیمت رقیب نداره
    باگ هم الکی گفته کلا به حرف فروشنده ها نمیشه اعتماد کرد اکثرشون دروغگو هستند
    با مین شما هم مشکلی نداره
    پاور هم 600 وات مورد نیازه ولی بستگی به سی پی یو هم داره ولی چون سی پی یو شما اینتل سندی بریج هست همون 600 وات قشنگ جواب میده
    اون دوستتون هم خواسته یه چیزی بگه حرف الکی زده

10. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

حدود850تومن هست وحداقل پاور600وات میخواد
    وبازی هایه gta بازیه سنگینی نیست من رویه گرافیک معمولی وخیلی ضعیف صاف اجرامیکنم بدون لگ وجدیده که توبهمن میاد فکرنکنم زورش به این کارت برسه
    وربطی هم به سیپیو وگرافیک نداره بدون هیچ مشکل نصب میشه
    واستفاده ازتمام قدرت کارت گرافیک شکاف pcie x16مادربوردتون باید ورژنش 3باشه اگه ورژنش 2باشه تاحدودی بتونید ازتمام قدرت کارت استفاده کنید
    من بازی GTA را به صورت مثال گفتم و گرنه درست می گید بازی زیاد سنگینی نیست

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

والا من با این سیستم گفتن پاور 530 گرین کافیه
    i5 4440
    msi b85 g41 pc mate
    ram 8 ddr3 1600
    power 530 green
    dvd
    hdd 1t
    r7 270
    'گرافیک هنوز نرسیده دستم یعنی 530 گرین کمه ؟؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا من با این سیستم گفتن پاور 530 گرین کافیه
    i5 4440
    msi b85 g41 pc mate
    ram 8 ddr3 1600
    power 530 green
    dvd
    hdd 1t
    r7 270
    'گرافیک هنوز نرسیده دستم یعنی 530 گرین کمه ؟؟
    اگه منظورتون گرافیک r7 260x هست بله 530 جواب میده ولی اگه منظورتون r9 270x هست 600 وات به بالا بگیرید بهتره البته شاید همون هم جواب بده ولی خوب ممکنه در طولانی مدت روی پاور فشار بیاد با توجه به این که در دراز مدت توان پاور هم کاهش پیدا میکنه برای همین همیشه میگن توان پاور رو همیشه 20 درصد بیشتر حساب کنید
    و حتما میدونید بهترین شرایط برای کارکد پاور حدود 40 تا 60 درصد توان لود میباشد
    از لحاظ تفاوت قیمت هم زیاد تفاوت ندارن الان یه پاور 750 وات گرین 280 تومان هست 650 وات 250 و با همون 530 زیاد تفاوت نداره

14. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه همون r7 270 هست البته r7 270x نیستا گفتن مصرف شما با این قطعات 480 هست و 530 عالیه
    مگه مصرف گرافیک چند واته ؟؟؟

16. این کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •