تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل شارژ و بالا نیامدن تبلت Asus Memopad Me 175KG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

5 مشکل شارژ و بالا نیامدن تبلت Asus Memopad Me 175KG

با سلام به دوستان عزیز.من تبلتم رو فقط یه بار با یه شارژر دیگه خواستم امتحان کنم دیگه بعد از اون دیگه تبلت بالا نمیاد و حتی شارژ هم نمیشه!!!!!!
    لطفا کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آقا یه نفر جواب ما رو بده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

آره دوستان منم ایسوس فون پد دارم لامصب الان هر کاری میکنم نه شارژ میشه نه بالا میاد مشکلش چیه جواااب بدید لطفن!!!!!!!!!!

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

احتمالا قسمت تغذیش مشکل دار شده و یه چیزی سوخته که برقش به کل قطع شده. بفرستید گارانتی.
    من همین مشکل برای لپتاپ لنووم افتاد که رفت تهران و یه روزه تعمیر شد وبرگشت.
    ریست هم کردید تبلتو؟ سوراخی چیزی نداره؟بعضی اوقات امکان داره درست بشه و سخت افزاری نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بعضی مواقع مشکل نرم افزاری هست من گوشیمو یبار که شارژ تموم کرده بود با شارژر دیگه وصل کردم همین اتفاق براش افتاد اول میرفت تو دانلودینگ بعد شارژر که میزدی تو چند ثانیه دماش صد درجه میرفت بالا ولی بعد چند ساعت درست شد خودش
    البته باتریشو در اوردمو یکم با این شارژر خرچنگیا شارژ کردم بعد جازدم دیدم درست شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان من تبلت ایسوس مدل asus memo pad 8 me181c k011 رو دو روزی خریدم. روز اول که از جعبه بیرون آوردم تنها 11 درصد شارژ اولیه داشت و خیلی زود رسید 5 درصد. منم خاموش کردم تا شارژ کامل بشه (طبق دستورالعمل دفترچه راهنما) بعد اینکه فول شارژ شد روشن کردم و به ازای هر دو - سه دقیقه یک درصد کم می کرد. ولی تو حالت استندبای به طور مثال بین ساعات 3:30 تا 7:30 شارژ از 35 درصد به 16 درصد رسید. یه بار دیگه از 0 تا 100 شارژ کردم اینبار هم تو حالت استندبای تو سه ساعت و نیم شارژ از 100 به 81 درصد رسید بدون اینکه من کاری باهاش بکنم. تنها 5 نرم افزار هم بیشتر روش نصب نکرده بودم. چون گارانتی داشت و مهلت تست 7 روزه دادم به شرکت که برسی کنند. ولی چشمم آب نمی خوره عوضش کنند واسم. حالا دوستان به نظرتون باتری خراب؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض شارژ اولیه تبلت

سلام دوستان یک سوال درباره شارژ اولیه تبلت داشتم. هر تبلت یا هر اسمارت فونی رو که بار اول روشن می کنیم یک مقدار شارژ اولیه ( کارخانه ای ) داره. می خواستم بدونم باید اون مقدار شارژ رو به صفر درصد برسونیم و وقتی تبلت خاموش شد، شارژ اولیه رو انجام بدیم؟ یا اینکه نه نیازی به اینکار نیست و با همون مقدار شارژی که تو تبلت هست .اون رو خاموش کنیم و شارژ کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •