تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سوال :خرید تبلت از فزوشگاه های سامسونگ / 150 هزار گرونتر به خاطر گارانتی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض سوال :خرید تبلت از فزوشگاه های سامسونگ / 150 هزار گرونتر به خاطر گارانتی

سلام دوستان

داشتم از پیاده روی خیابون شریعتی تهران رد میشدم فروشگاه سامسونگ جلب توجه کرد.رفتم تو برای دیدن و قیمت کردن تبلت ها. دیدم قیمت تبلت های گالاکسی نوتش 150 گرونتر از بازار هست. پرسیدم چرا اینطور هست گفت به خاطر گارانتیش هست. گفتم تا کی هست ؟ گفت تا 18 ماه.

حالا سوال من اینه که سایت هائی که اون تبلتو میفروشن حدود 150 تومن ارزونتر هست و نوشتن با گارانتی :

گارانتی: گارانتی 1 ساله سامتل (نماینده رسمی سامسونگ در ایران)
    گارانتی هماهنگ نماینده رسمی تبلت های سامسونگ + بیمه نامه بدنه بیمه ایران

من متوجه این تفاوت قیمت نمیشم. مگه مورد دوم نماینده سامسونگ نیست ؟ و آیا بهتره که از فروشگاه سامسونگ خرید ؟

البته یه چیزم هست. شاید من به گیگش دقت نکردم. یادم رفت وقتی تو اون فروشگاه بودم بیپرسم اون قیمت چند گیگ هست؟ 16 یا 32
    Last edited by hamids68; 26-09-2014 at 18:01.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نمایندگی ها همیشه گرانتر از مغازه و حتی سایتهای اینترنتی محصولاتشان را عرضه میکنند.

مثلا من دو هفته قبل یک تلفن پاناسونیک را از نمایندگی خیابان جمهوری 185، از مغازه های اطراف 160 قیمت گرفتم و نهایتا از دیجیکالا 135 خریدم!

اینطور که من فهمیدم، کالاهایی که در نمایندگی عرضه می شوند، یک سقف قیمت دارند که نباید از آن گرانتر بدهند، اما بستگی به سودی که خودشان میخواهند بکنند میتوانند تخفیف هم بدهند. مثلا یک نمایندگی سامسونگ سر زده بودم که بدون هیچ چانه زدن، روی تلویزیون هایش 100 هزار تومان تخفیف میداد نسبت به لیست قیمتی که در مغازه اش داشت.

خرید از نمایندگی هم فقط بخاطر اطمینان از سلامت دستگاه است وگرنه کالاهای مرسوم را از هر مغازه مطمئنی خریداری کنید، مشکلی نخواهید داشت.

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •