لطفا به عکس زیر نگاه کنید. از دوستانی که اطلاعاتی دارن خواهش میکنم توضیح بدن که این چیه ؟
![]()
یک سوال دیگه در مورد v3x چطوري از امكان voice dial استفاده كنيم ؟
لطفا به عکس زیر نگاه کنید. از دوستانی که اطلاعاتی دارن خواهش میکنم توضیح بدن که این چیه ؟
![]()
یک سوال دیگه در مورد v3x چطوري از امكان voice dial استفاده كنيم ؟
شاید سنسور تنظیم نور صفحه کلید با نور محیط باشه!!!!!
وی تری هم چنین چیزی داره
نوشته شده توسط metal_militia
نميدونم والا. ولي فكر نكنم چون اگه اين چيزي كه تو ميگي باشه پس بايد وقتي دستمو ميزارم روش نور صفحه كم بشه اما نميشه...
اگه سوراخه...فكر كنم مثل سوراخيه كه جلوي سي دي رام هم هست كه با يه ميله ي مخصوص ميشه رام رو باز كرد شايد بشه با اين صفحه كليد رو باز كرد![]()
نه سوراخ نيست. يه چيزي شبيه يه led كوچيكه. شايد گيرنده يا فرستنده امواج باشه. حالا چه نوع امواجي نميدونم.
فهميدم چيه . يه حسگر براي خاموش كردن مانيتور گوشي وقتي كه گوشي رو تا ميكنيد. براي آزمايش كردن يه آهن ربا بهش نزديك كنيد مانيتورش خاموش ميشه.
يعني توي گوشي آهنربا كار گذاشتند؟
بابا يه نفر كه اين گوشي رو داره به من بگه دوربين اين مدل موتورولا ( v3x) چه جوريه محض رضاي خدا !
تو 40 تا تاپيك اينو پرسيدم اما جواب نگرفتم !!!!
از نظر كيفيت عكسبرداري عاليه . يعني اگه يه جا نور كافي باشه عكسي كه ميگيره هر چه قدر هم بدپسند باشي راضيت ميكنه اما تو نور كم و جاهاي تاريك عكسهايي كه ميندازه يه كم نويز دارن كه معمولا براي دوربين هاي ديجيتال اين مورد هست. فيلمبرداريش تعريفي نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)