تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل کیفیت تصویر بعد از آپدیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشکل کیفیت تصویر بعد از آپدیت

با سلام خدمت دوستان

من فریم ویر تلویزیون سونی خودم رو اومدم آپدیت کردم همه چیز با موفقیت انجام شده ولی بعد از نصب انگار کیفیت تصویر پایین اومده ، طوری شده که آدم متوجه پایین اومدن کیفیت با قبل از آپدیت میشه

لطفا بگین که چیکار میتونم بکنم

مدل تلویزیون هم kdl-42w670a هست

که این ورژن رو روش نصب کردم PKG4.470GAA

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من فریم ویر تلویزیون سونی خودم رو اومدم آپدیت کردم همه چیز با موفقیت انجام شده ولی بعد از نصب انگار کیفیت تصویر پایین اومده ، طوری شده که آدم متوجه پایین اومدن کیفیت با قبل از آپدیت میشه

لطفا بگین که چیکار میتونم بکنم

مدل تلویزیون هم kdl-42w670a هست

که این ورژن رو روش نصب کردم PKG4.470GAA
    دوست عزیز
    بعد از آبدیت تنظیمات کالیبراسیون به پیش فرض کارخانه بر می گردد شما می توانید آن را به دلخواه خودتان تنظیم کنید . و یا از این روش تنظیم کنید.
    1- اول، ما در منو تنظیم Game را تغییر می دهیم. این تاخیر ورودی و غیر فعال کردن گزینه های ناخواسته بیشتر به طور پیش فرض را کاهش می دهد.

2- حالت تصویر picture mode 'Game-Original' باید گزینه های غیر فعال باشد، به طوری که تصویر نمایش داده می شود به عنوان نزدیک به عنوان منبع امکان پذیر است. و آن را مطابق تصویر زیر انجام دهید.

درجه حرارت رنگ از War 2 نزدیک به 6500K باشد.

تنظیمات دیگر غیر فعال می باشد.

در تنظیمات پیشرفته، همه چیز خاموش است.

'LED Motion Mode'"را تاری کاهش می دهد، بطور قابل توجهی بدون افزایش تاخیر. بخش از Q & A را بررسی و برای اطلاعات بیشتر تصویر ما به اتمام آن .

همانطور که برای تعادل رنگ سفید، کمی از آبی به طور پیش فرض از دست رفته، بنابراین ما افزایش در کانال قرمز و سبز را کاهش میدهیم.

3. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست خوب من از این که سریع به سوال من رسیدگی کردین ممنونم

من اینو تست کردم ولی تغییری ندیدم

ببینین تلویزیون ما اولین باری هم که تنظیم شد چنین کارایی رو انجام ندادیم و رویه صحنه ی اتوماتیک و حالت استاندارد قرار داشت ، حتی خودم یه بار قبلا برگشت به تنظیمات کارخانه رو زده بودم و همه چیز رو از اول کانفیگ کرده بودم ولی تصویرش خوب بود

ولی از زمانی که این آپدیت رو انجام دادم انگار تصویرش یخورده بی گیفیت شده انگار پردازشگر گرافیکش مشکل داره و مثل فیل های بی کیفیت نشونش میده

مثل تفاوت 1080 با 720 میمونه
    قبلا 1080 بود الان 720

:(

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست خوب من از این که سریع به سوال من رسیدگی کردین ممنونم

من اینو تست کردم ولی تغییری ندیدم

ببینین تلویزیون ما اولین باری هم که تنظیم شد چنین کارایی رو انجام ندادیم و رویه صحنه ی اتوماتیک و حالت استاندارد قرار داشت ، حتی خودم یه بار قبلا برگشت به تنظیمات کارخانه رو زده بودم و همه چیز رو از اول کانفیگ کرده بودم ولی تصویرش خوب بود

ولی از زمانی که این آپدیت رو انجام دادم انگار تصویرش یخورده بی گیفیت شده انگار پردازشگر گرافیکش مشکل داره و مثل فیل های بی کیفیت نشونش میده

مثل تفاوت 1080 با 720 میمونه
    قبلا 1080 بود الان 720

:(
    دوست عزیز
    اگر از دستگاهی مانند ریسیور و یا سینما خانگی وغیره بهره می برید خروجی آن را تغییر به 1080p کنید. و یا در خود تلویزیون این گزینه را تغییر دهید اگر انجام نشد باید منتظر ورژن جدید آبدیت تان باشید .

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر از دستگاهی مانند ریسیور و یا سینما خانگی وغیره بهره می برید خروجی آن را تغییر به 1080p کنید. و یا در خود تلویزیون این گزینه را تغییر دهید اگر انجام نشد باید منتظر ورژن جدید آبدیت تان باشید .
    آقا دم شما خیلی گرم احتمالا همینه ، فقط من از ----- استفاده نمیکنم ، گیرنده دیجیتال خود تلویزیون هستش؛ این 1080 رو هم هر چی میگردم نمیتونم پیدا کنم شما نمیدونین گزینش کجاست
    خیلی ممنون از لطف شما

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا دم شما خیلی گرم احتمالا همینه ، فقط من از ----- استفاده نمیکنم ، گیرنده دیجیتال خود تلویزیون هستش؛ این 1080 رو هم هر چی میگردم نمیتونم پیدا کنم شما نمیدونین گزینش کجاست
    خیلی ممنون از لطف شما
    دوست عزیز
    در تلویزیون شما نمی توانید این کار را انجام دهید خود تلویزیون بر اساس سیکنال ارسالی صدا و سیما و یا ورودی های که از دستگاه ها به تلویزیون منتقل می شوند بطور خودگار به همان فرمت تبدیل می شود . و تمامی فرکانسهای که از صدا و سیما ارسال می شوند فرمت SD با 576i با 4:3 هستند بجز کانال IRIB HD TEST که با فرمت HD با 1080i با 16:9 است.
    Last edited by matinpour; 26-09-2014 at 18:08.

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سوال آخر ؛ ببخشید که زیاد سوال پرسیدم

میخوام بدونم که میتونم دوباره به ورژن قبل برگردونم یا نه ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سوال آخر ؛ ببخشید که زیاد سوال پرسیدم

میخوام بدونم که میتونم دوباره به ورژن قبل برگردونم یا نه ؟
    دوست عزیز
    خیر این عمل امکان پذیر نمی باشد.

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •