تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل عجیب هارد PS3

داره خودمونی میشه xxxmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

10 مشکل عجیب هارد PS3

با سلام
    من یه ps3 80 گیگ دارم که چن وقتی بود حس میکردم حالش زیاد خوب نیس و میخواستم هاردشو با hd tune تست کنم که امکاناتش موجود نبود
    زد و هارد اکسترنالم خراب شد و منم تصمیم گرفتم از تبدیل sata=>usb اون استفاده کنم و هاردو تست کنم که چیزی که تو تب health میشه دید بد سکتوره و یه ارور دیگه !

اما نکته ی جالب اینجاس که توی تب error scan یا توی برنامه HDD Regenerator هیچی مشکل نداره (عکس Hd tune میبینین quick تیک خورده الان دوباره نخواستم 3ساعت طول بکشه ولی در حالت عادیم همینه)

حالا میگین چیکار کنم ؟؟
    این نکته رو ام باس اضافه کنم که اولا یه هارد لپتاپیه توشیباس دوما اینکه فرمت این هارد لینوکسه و gpt هست (احتمال میدم چون ماله ps3 باید اینجوری باشه) و اینکه اطلاعاتش مهمه و نمیخام فرمتش کنم !!

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

Reallocated Sector به معنی جایگزین شدن (remap) سکتورهای معیوب و مشکلدار با سکتورهای سالم و ذخیره شده هست و به همین خاطر در تستهايي که اکثر کاربران عادی انجام میدهند (مثلاً HDD Regenerator و هر برنامه دیگر) بدسکتوری پیدا نمیشود و وقت و انرژي خود را هدر ميدهند.

در مورد Reallocation Event Count طبق اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سه معني ميتواند داشته باشد كه البته گزينه اول درست تر به نظر ميرسد .

1. نشاندهنده تعداد عملیات انجام شده (موفق و یا ناموفق) برای جابجا کردن دیتاها از بدسکتوریهای remap شده به سکتورهای سالم و ذخیره هست.
    2. Bad Sectorـهاي علامت گذاري شده توسط كنترلر هارد ديسك ميتواند هم بعنوان reallocation event count و يا بعنوان reallocated sector count شمارش شود.
    3. گاهي اوقات به معني اين هست كه هارد ديسك تعدادي Sectorـهاي ضعيف و مشكل دار پيدا كرده كه آنها را علامت گذاري ميكند تا بعداً اين سكتورها را بازيابي كند. Reallocation Event Count تمام تلاشهاي موفق و ناموفق در اين زمينه را ثبت ميكند.

حالا میگین چیکار کنم ؟؟
    هیچ کاری نمیتوانید انجام دهید. البته تعدادش خیلی زیاد نیست و در حدی هم نیست که وضعیت آن بحرانی باشد و فکر نمیکنم مشکلی که در مورد PS3 میگوئید "حالش زیاد خوب نیس" مربوط به هارد دیسک باشد. اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده پس جای نگرانی ندارد .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده پس جای نگرانی ندارد .
    کلا دفه ی اولی هست که هارد رو تست میکنم و کلا نمیدونمم از کی و چه اندازه ای شروع شده ! ولی در کل اگه بتونم از اطلاعاتم بک آپ بگیرم فک میکنین با zero fill کردن این دوتا ارورم بیخیال شه ؟؟ (کلا از ارورای معمولیو بی اهمیت خاطره ی خوشی ندارم )

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا دفه ی اولی هست که هارد رو تست میکنم و کلا نمیدونمم از کی و چه اندازه ای شروع شده ! ولی در کل اگه بتونم از اطلاعاتم بک آپ بگیرم فک میکنین با zero fill کردن این دوتا ارورم بیخیال شه ؟؟ (کلا از ارورای معمولیو بی اهمیت خاطره ی خوشی ندارم )
    همانطوریکه قبلاً هم گفتم ایندو Warning با روشهایی مثل Zero Fill کردن و یا استفاده از HDD regenerator و ... از بین نمیروند.
    فقط با ریسیت کردن SMART هارد دیسک میتونید این Warning ها را پاک کنید البته معمولاً قبل از اینکار میبایستی کلیه آدرسهای بدسکتوری از G-list به P-list منتقل شوند که نیاز به ابزارهای خاص هست که شما آنرا ندارید .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همانطوریکه قبلاً هم گفتم ایندو Warning با روشهایی مثل Zero Fill کردن و یا استفاده از HDD regenerator و ... از بین نمیروند.
    فقط با ریسیت کردن SMART هارد دیسک میتونید این Warning ها را پاک کنید البته معمولاً قبل از اینکار میبایستی کلیه آدرسهای بدسکتوری از G-list به P-list منتقل شوند که نیاز به ابزارهای خاص هست که شما آنرا ندارید .
    آقا یدونه باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

اقا تورو خدا کمکم کنید من ps3 slim دارم که چن وقت پیش red screen error گرفت بعد فک کردم تگه هارده ps3 رو فرمت کنم درست شه ولی بعد از فرمت هارد چه با هازد جه بدونه هارد که داخلش میزارن ps3 بعد از روشن شدنش چند سانیه بعد خاموش میشه اگه راه حلی دارید بگید تورو خدا ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

اقا تورو خدا کمکم کنید من ps3 slim دارم که چن وقت پیش red screen error گرفت بعد فک کردم اگه هارده ps3 رو فرمت کنم درست شه ولی بعد از فرمت هارد چه با هارد جه بدونه هارد که داخلش میزارن ps3 بعد از روشن شدنش چند سانیه بعد خاموش میشه اگه راه حلی دارید بگید تورو خدا ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •