سلام به همه ي دوستان عزيزم
راستش من در تاپيک ذيل :
از دوستان عزيزم مشاوره هاي خوبي گرفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي الان فقط بين 2 تا مدل مردد هستم
همچنان يکي از اصلي ترين انتخاب هاي بنده Asus n550 به حساب مياد
اما با صحبت هايي که با دوستان در تاپيکي که خدمتون عرض کردم يه مدل ديگه هم مد نظر بنده هست
Lenovo Y5070
Asus n550 يکي از نقاط ضعفي که داره نسبت Lenovo Y5070 اينه که کارت گرافيکش از نوع DDR3 هستش
و رم اون هم 8 گيگابات کمتر از Y5070 هست
اما از نظر ظاهري واقعا مورد دلخواه من به حساب مياد
اما از نقاط ضعف Y5070 ميشه به صفحه ي نمايش نچندان خوبش (که البته بنده نديدم از نزديک اونو تا بتونم نظر بدم و فقط گفته هاي دوستان رو دارم بيان ميکنم)
و نداشتن درايو نوري و البته ظاهر نچندان خوبش به حساب مياد
حالا سوالي که از دوستان دارم اينه که آيا لپ تاپ ASUS n550 ممکنه در گيم هاي امسال يعني تا پايان سال 2015 مشکل دار بشه؟
يعني تفاوت گرافيک DDR3 با DDR5 تا چه اندازه هستش؟
و اينکه رم ايسوس هم نسبت لنووو 8 گيگ کمتره
گيم هاي امسال براي اجراي بهترين کيفيت خودشون به چه سيستمي نياز دارن به نظرتون؟
آيا ميتونه ASUS n550 نياز من به گيم ها رو حداکثر تا پايان سال 2015 برطرف کنه تا من به فکر تهيه يه کنسول باشم در اين مدت؟
يا اينکه به نظرتون کم مياره به خاطر گرافيکش و بايد ناچارا سراغ همون Lenovo Y5070 برم؟
سوال ديگر من اينه که آيا صفحه ي نمايش Y5070 اونقدر ضعيف به حساب مياد که تو ذوق بزنه؟يا ميشه فيلم هاي 1080p رو با لذت تمام نگاه کرد ؟
راستي؛کسي هست که اين 2 مدل رو از نزديک ديده باشه تا در انتخاب بنده بتونه کمک بيشتري بکنه؟
مشاهدات بنده در مورد ظاهر اين 2 فقط و فقط به چند عکس ختم ميشه
آيا ظاهر y5070 نچندان دلچسب و غير شيک به حساب مياد؟
يا در عکس ها اينطور تو ذوق زننده هست؟
خيلي سپاسگذارم...
ديگه ميخوام نهايت تا چند روز ديگه برم براي خريد اين 2 ...
پس ميشه تا حداکثر تو همين هفته به يه جمع بندي خوب برسيم و کمک کنيد براي تصميم گيري ؟