تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: چگونگی درج یک فرمول ریاضی در کامپیوتر و محاسبه‌ی ان؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض چگونگی درج یک فرمول ریاضی در کامپیوتر و محاسبه‌ی ان؟

سلام....
    من برنامه نویسیم خوبه، ولی متاسفانه فرمول های ریاضی رو زیاد بلد نیستم!! کلا ریاضیم هم خوب نیست! ))

من این فرمول رو دارم:

و حالا میخوام توی برنامه‌ام، این فرمول رو به ازای مقادیری که در V,x,y و زد دارم محاسبه کنم.....

مراحل گرفتن و اینا رو بلدم! ولی نحوه‌ی نوشتن این فرمول و محاسبه‌ی اون رو بلد ندارم حقیقتا... اگر امکانش باشه که راهنماییم کنین ممنون میشم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام....
    من برنامه نویسیم خوبه، ولی متاسفانه فرمول های ریاضی رو زیاد بلد نیستم!! کلا ریاضیم هم خوب نیست! ))

من این فرمول رو دارم:

و حالا میخوام توی برنامه‌ام، این فرمول رو به ازای مقادیری که در V,x,y و زد دارم محاسبه کنم.....

مراحل گرفتن و اینا رو بلدم! ولی نحوه‌ی نوشتن این فرمول و محاسبه‌ی اون رو بلد ندارم حقیقتا... اگر امکانش باشه که راهنماییم کنین ممنون میشم....
    سلام

1- به جاي تانژانت به توان منفي يک ، مي توني از " آرک تانژانت " استفاده کني

2 -اون علامت مثبت منفي ( ± ) که بعد از وي به توان دو ، نوشته شده معنيش اينه که بايد وي به توان دو ، يه بار با راديکال جمع بشه و جواب کل محاسباتو به دس بياري ، يه بارم بايد منهاي راديکال بشه و جواب کل محاسباتو به دس بياري مثلا :
    5±3
    مساويه با :
    5+3
    و
    5-3
    که به اين معنيه که دو تا جواب به دس مياد اوليش مي شه 8 دوميش ميشه 2
    پس بايد دو بار محاسباتو انجام بدي يه بار با مثبتش يه بار با منفيش

3 - اونجا که نوشته
    جي ايکس به توان دو
    يعني جي ضربدر " ايکس به توان دو " ، يعني جي به توان نمي رسه فقط ايکس بايد به توان دو برسه

4 - اون جا که نوشته
    دو ضربدر واي ضربدر وي به توان دو
    يعني فقط وي به توان دو مي رسه ، واي و دو نبايد به توان برسن فقط ضرب مي شن در " وي به توان دو "

در نتيجه محاسبات به اين صورت مي شه که توي تصوير نشون دادم :

در نهايت واسه ساده تر شدن محاسبات ، مي توني مثلا راديکالو يه بار محاسبه کني و جوابشو توي دو تا فرمول استفاده کني ، به اين صورت :

اون چيزاييش که به نظرم مهم تر اومد توضيح دادم اگه سوال بيشتري در موردش داري يا جايي از توضيحاتمو نفميدي بگو
    Last edited by Dolphin 7; 25-09-2014 at 21:22. دليل: تغيير کتانژانت به آرک تانژانت ، و تغيير تصاوير ، با تشکر از afshin b

3. 2 کاربر از Dolphin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام

1- به جاي تانژانت به توان منفي يک مي توني از کتانژانت استفاده کني

2 -اون علامت مثبت منفي ( ± ) که بعد از وي به توان دو ، نوشته شده معنيش اينه که بايد وي به توان دو ، يه بار با راديکال جمع بشه و جواب کل محاسباتو به دس بياري ، يه بارم بايد منهاي راديکال بشه و جواب کل محاسباتو به دس بياري مثلا :
    5±3
    مساويه با :
    5+3
    و
    5-3
    که به اين معنيه که دو تا جواب به دس مياد اوليش مي شه 8 دوميش ميشه 2
    پس بايد دو بار محاسباتو انجام بدي يه بار با مثبتش يه بار با منفيش

3 - اونجا که نوشته
    جي ايکس به توان دو
    يعني جي ضربدر " ايکس به توان دو " ، يعني جي به توان نمي رسه فقط ايکس بايد به توان دو برسه

4 - اون جا که نوشته
    دو ضربدر واي ضربدر وي به توان دو
    يعني فقط وي به توان دو مي رسه ، واي و دو نبايد به توان برسن فقط ضرب مي شن در " وي به توان دو "

در نتيجه محاسبات به اين صورت مي شه که توي تصوير نشون دادم :

در نهايت واسه ساده تر شدن محاسبات ، مي توني مثلا راديکالو يه بار محاسبه کني و جوابشو توي دو تا فرمول استفاده کني ، به اين صورت :

اون چيزاييش که به نظرم مهم تر اومد توضيح دادم اگه سوال بيشتري در موردش داري يا جايي از توضيحاتمو نفميدي بگو
    تانژانت به توان ۱- معمولا تانژانت معکوس هست یا همون arctan و چطور وارد کردنش در کد رو من نمیدونم

5. 4 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dolphin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تانژانت به توان ۱- معمولا تانژانت معکوس هست یا همون arctan و چطور وارد کردنش در کد رو من نمیدونم
    خيلي ممنون که اشتباهمو گرفتي
    تانژانت به توان منفي يک ، " هميشه " مساوي آرک تانژانته ، من اشتباها به جاش نوشته بودم کتانژانت که معذرت مي خوام ، هم از تو هم از senaps

در مورد اينکه چطور بايد آرک تانژانتو توي کد وارد کرد ، بستگي به زباني داره که باهاش قراره بنويسي ولي معمولا به يکي از اين روشا نوشته مي شه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه کد مورد نظرشو مي خواين بايد تو قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالتونو بپرسين
    حتي کد کاملشو اگه بخواين بچه ها واستون مي نويسن چيز زياد سختي نيس فقط بايد توابع رياضيشو بلد باشن
    اگرم به به کارتون بياد همين فرمولو ، کدشو توي ويژوال بيسيک 6 يا نرم افزار جئوجبرا 4 مي تونم واستون بنويسم

پست قبلمم تصحيحش کردم هم قسمت اولشو هم قسمت تصاويرشو بازم ازت ممنونم که تذکر دادي و يه معذرت خواهي ويژه از senaps

7. 2 کاربر از Dolphin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •