تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: یک مشکل قدیمی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض یک مشکل قدیمی

سلام دوستان

این مشکل الان واسم پیش نیومده . مال چند سال پیشه که اصلا کلا مال سیستم قدیمیم بود و دیگه الان ندارمش . فقط تا الان کنجکاو بودم که دلیل این مشکل چی بود و صرفا جهت فهمیدن علت میخوام بپرسم . چون مشکل عجیبی بود .

سیستم از این پنتیوم 4 ها بود . Cpu intel 2.2 ghz تک هسته ای بود . رم هم 500 مگ . گرافیک 128mg ati . یه هارد 80 گیگ هم داشت .

یه بار بود یه CD خش دار گذاشتم توش و خواستم کپی کنم و که به دلیل خش نمیتونست دیتا رو کپی کنه . دیگه Cd رو در اوردم و گذاشتم کنار . اما سیستمم نمیدونم چش شد . از اون موقع به بعد وقتی ویندوز بالا میومد ظرفیت رم یه کم از همیشه بیشتر بود . بعد از چند دقیقه هم رم هم cpu کارکردش میزد 100% . نمیدونم مشکلش سخت افزاری بود یا نرم افزاری . هر چند بار هم ریست میکردی همین مشکل باز هم بود . فقط میتونستم با system restore برش گردونم به حالت قبل از اون قضیه cd و درست میشد . نه فقط اون Cd بلکه هر cd خش داری که میخواستم کپی کنم و کپی نمیشد همچین اتفاقی میفتاد .به لحاظ ویروس هم سیستم ویروس نداشت . مشکل عجیبی بود که تا الان توش موندم .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

باید اول مطمئن بشید مشکل نرم افزاری ندارید پیشنهاد میکنم ویندوز رو یک دور عوض کنید و درایورها رو به روز کنید اگه بازم مشکلی بود بگید

آنتی ویرو س آپدیت شده روی سیستم نصب است؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

باید اول مطمئن بشید مشکل نرم افزاری ندارید پیشنهاد میکنم ویندوز رو یک دور عوض کنید و درایورها رو به روز کنید اگه بازم مشکلی بود بگید

آنتی ویرو س آپدیت شده روی سیستم نصب است؟
    میگم سیستم مال چند سال پیش بوده و دیگه الان ندارمش . فقط واسه کنجکاوی خواستم بدونم دلیل منطقی ای پشتش بوده یا نه که اینطوری میشده . انتی ویروس اپدیت شده هم داشت و مشکل ویروس نداشت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •