سلام دوستان
من ترم 5 کارشناسی ناپیوسته نرم افزار دانشگاه غیر انتفاعی ام.. یعنی ترم 922 ترم چهارمم بود و این ترم هنوز ثبت نام نکردم. راستش من 4 ترم مشروطم (سه ترم معدل زیر 12 یک ترم هم به خاطر واحد موثر پایین).. با 25 واحد پاس کرده و معدل کل 11.29.. در حالت عادی دو ترم دیگه هم جای تحصیل دارم + ترم تابستونی سال بعد (3 سال معافیت تحصیلی).. وضعیتم طوری شد که در حالت عادی اخراج به حساب می یومدم ولی دانشگاه گفتن می تونی درخواست بدی بفرستیم برای کمیسیون موارد خاص که در دانشگاه دیگری هست تا اونها تصمیم بگیرن که فرصت بهم بدن یا نه. من درخواست دادم 15 مرداد برام فرستادن ولی تا الان جوابش نیومده.. خلاصه اینکه من الان نمی دونم برای ترم جدید ثبت نام کنم یا نه؟! یعنی نمی دونم اون کمیسیون فرصت میده یا نه چون جوابش معلوم نیس کی بیاد و اگر ثبت نام کنم و وسط ترم جواب منفی بیاد ثبت نامم حدف میشه! این تابستونی هم که گذشت از همین ترسیدم و ترم تابستونی ور نداشتم در حالی که میشد بردارم و 7 واحد پاس کنم فوقش اگه فرصت نمیدادن 7 واحد بیشتر پاس کرده بودم انصراف میدادم در نهایت..
دوستان به نظرتون چیکار کنم؟ به نظرتون فرصت میدن؟ کسی وضعیتش مثل من بوده؟ خواهشا این پست رو نقل قول نکنید مرسی