تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: لپ تاپ برای game engineering

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض لپ تاپ برای game engineering

سلام خدمت دوستان و ممنون از وقتی که میذاریدا
    من یه لپتاپ میخواستم برای کارهای گرافیکی خیلی بالا . من میخوام game engineering بخوونم برای فوقم و تقریبا همه زندگیم میشه این لپ تاپ و باید برای کارهای vision و این حرفا ساخته شده باشه ، خودم عاشق vaio هستم ولی رفتم پاساژ پایتختو یکی از فروشنده ها گفت وایو به زودی کارخونشو واگذار میکنه و اینا که تو مغازس چند تا مدل اخرشه ،گفت بهترین لپ تاپ الان dell 15-xps-0544 هستش که همونجا روشنشو داشت و واقعا عروسکی بود . کیفیت صفحه نمایشش خیلی عالی بود و رمش 16 گیگ بود و i7 بود و خیلی هم ضخامتش کم بود و سبک با اینکه 15 اینچی بود و حدود 6 م قیمتش بود بعد رفتم سراغ asus بهترین مدلش n550jk بودش که اون رمش 8 گیگ بود که گفت میتونی ارتقاش بدی ولی من خوشم نمیاد ینی دوس دارم دیفالت خودش باشه ولی ایسوس گرافیگش gtx850 4gb بود ولی دل gt 750m 2gb بود ولی رزولوشن دل بهتر بود و اینکه دل خودش ویندوز اوریجینال داشت و برا من خیلی مهمه چون که میخوام خارج از کشور ازش استفاده کنم و اینکه ایسوس خیلی سنگین بود ولی خوب dvd driver داشت که دل نداشت دو تاشونم تاچ بودن . حالا به نظرتون چی کار کنم ؟ اصلا یه مدل دیگه پبشنهاد میدید؟یعنی اون ایسوس رو که اصلا خوشم نیومد.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    وایو کلا زده تو کار الترابوک پس دورش رو خط بکش
    ۵۵۰ ایسوس مدل خوبی هست ولی نسبت به هزینه ای که میکنی ارزش نداره مدل ۵۶ ایسوس خیلی کار امد تر هست
    در ضمن حتما گرافیک را با پسوند جی تی ایکس بخرید چون فوق العاده قوی تر است
    اگر با ظاهر گیمنیگ (رنگ امیزی عجیب غریب)مشکلی نداری
    مدل های msi ge60---lenovo y5070 از ایسوس خیلی سخت افزار قوی تری دارند
    در ضمن برای ویندوز مشکلی نیست اگر ویندوز هم نداشته باشد شما مینواید خودتان ویندوز اورجینال بخرید و نصب کنید تازه با این کار برای ریکاوری خیلی خیلی راحت تر هستند
    نکته بعدی اینکه اضافه کردن رم به لپتاپ اصلا و ابدا مشکی ایجاد نمیکند فقط باید با همان فرکانس بخرید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اوندل که شما میفرماید 5900 قیمتش هست. باریکه و من مناسب بازی نمیدونمش. لپ تاپ بازی و ساخت بازی معمولا سنگین هست توی همون فروشگاه آلینوار داره.
    مطلب بعدی اینکه قویترین لپ تاپ موجود توی بازار ایران :
    Hp Envy 17T yd35 هست با پردازنده Core i7 4900 گرافیک 740 و رم 16. و مانیتور 17 FHD قیمت هم 5300 هست.(نگفتم برای خرید صرفا برای پرت بودن قیمت های اون مغازه گفتم)
    اگر واقعا برای ساخت بازی میخوای برو توی MSI و لپ تاپ های سنگین و بزرگ و مخصوص بازی رو ببین چون لپ تاپ عادی توی بازی سنگین مشکل دفه حرارت خواهد داشت. مخصوصا مدلهایی که ذکر کردید. بهتره بودجه رو هم مشخص کنید. به نظرم گزینه y5070 که دوستمون معرفی کردند گزینه خوبیه و اگر خواستی کمی هم رم یا هارد رو ارتقا بده.

ضمنا برای شما گرافیک باید توی اولویت باشه
    اگر میتونی تا 7100 هزینه کنی Asus G750JZ بخر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •