سلام خدمت دوستان و ممنون از وقتی که میذاریدا
من یه لپتاپ میخواستم برای کارهای گرافیکی خیلی بالا . من میخوام game engineering بخوونم برای فوقم و تقریبا همه زندگیم میشه این لپ تاپ و باید برای کارهای vision و این حرفا ساخته شده باشه ، خودم عاشق vaio هستم ولی رفتم پاساژ پایتختو یکی از فروشنده ها گفت وایو به زودی کارخونشو واگذار میکنه و اینا که تو مغازس چند تا مدل اخرشه ،گفت بهترین لپ تاپ الان dell 15-xps-0544 هستش که همونجا روشنشو داشت و واقعا عروسکی بود . کیفیت صفحه نمایشش خیلی عالی بود و رمش 16 گیگ بود و i7 بود و خیلی هم ضخامتش کم بود و سبک با اینکه 15 اینچی بود و حدود 6 م قیمتش بود بعد رفتم سراغ asus بهترین مدلش n550jk بودش که اون رمش 8 گیگ بود که گفت میتونی ارتقاش بدی ولی من خوشم نمیاد ینی دوس دارم دیفالت خودش باشه ولی ایسوس گرافیگش gtx850 4gb بود ولی دل gt 750m 2gb بود ولی رزولوشن دل بهتر بود و اینکه دل خودش ویندوز اوریجینال داشت و برا من خیلی مهمه چون که میخوام خارج از کشور ازش استفاده کنم و اینکه ایسوس خیلی سنگین بود ولی خوب dvd driver داشت که دل نداشت دو تاشونم تاچ بودن . حالا به نظرتون چی کار کنم ؟ اصلا یه مدل دیگه پبشنهاد میدید؟یعنی اون ایسوس رو که اصلا خوشم نیومد.