اول اینکه خواهشا تاپیکو منتقل نکنید
از اون جا که بخش کرک خیلی سوت و کور شده گفتم یه گروه تشکیل بدیم برای اینکار.....کسانی که مایلند کمک کنند لطفا بگند همینجا.....در ضمن لطفا پس از تشکیل گروه پاک کنید تاپیکو.....![]()
حدا اکثر اغضا ....10 عضو
اول اینکه خواهشا تاپیکو منتقل نکنید
از اون جا که بخش کرک خیلی سوت و کور شده گفتم یه گروه تشکیل بدیم برای اینکار.....کسانی که مایلند کمک کنند لطفا بگند همینجا.....در ضمن لطفا پس از تشکیل گروه پاک کنید تاپیکو.....![]()
حدا اکثر اغضا ....10 عضو
مي دوني برا چي اين انجمن اينطوري شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از اون جا که بخش کرک خیلی سوت و کور شده
برا اينكه وقتي كاربر فعال انجمن روياي تلخ بن ميشه و همكار انجمن كرك و سريال هم از همكار بودن ميشه آخر فروم باز ماني برنا و مديرش هم اينقدر سرش شلوغه كه نمي تونه جواب تاپيكها روبده ديگه ميخواستين انجمن سوت و كور نباشه؟
اون زماني كه ماني ميومد تمام تاپيكها رو از بالا تا پايين جواب مي داد هيچكس حتي تشكر هم نمي كرد الان كه تمام تاپيكا مونده انجمن شده سوت و كور!!!
اين صحبتها رو روياي تلخ مي كنه![]()
روياي تلخ بن شد؟؟
----------
عجیبه...حتی یک نفر هم نمی خواد عضو شه؟؟
آقا هرکی کرک برنامه FunMorph رو داره آدرسشو واسم بفرسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sk8erboy جاش اینجا نیست....بحثو منحرف نکنید لطفا
ها من موافقم ولی خوب بگید چه شرایطی میخواهد. اول باید یک سری سایت های کرک را معرفی کنیم مثل سایت زیر:
و بعد اگه دیدیم سایت کرکی بیخود فیلتر شده به مخابرات خبر بدهیم. این 80% کار ما را جواب میده. اما بعد باید یه گروه برنامه نویسی تشكيل بدهيم و روي روش ها و آموزش كرك بعد كركر شدن كار كنيم تا ان شاالله بعدش چي ميشه. بنده شديدا موافقم و اعلام آمادگي ميكنم.
1 - مهرداد ( روياي تلخ ) بن نشدهنوشته شده توسط roya_256
2 - ماني ( ماني برنا ) هم به علت شلوغ بودن سرش نيست كه به انجمن نمياد
يك بحثي بين تيم مديريت با ايشون بوده كه ماني تصميم گرفت ديگه ادامه نده
به طبع اون هم مهرداد ديگ به انجمن نيومد
مديران انجمن كرك هم كه اصلاً لاگين نميشن
آقا محمود روياي تلخ بن شده و ي دي بالايي كه بود اون هم بن شد !
دموكراسي!
سلام
اگه همچين قزيه اي داشتيد من پايه هستم !
اين انجمن فعلا بي حساب كتابه و اصلا كسي جواب نمي ده واي به روزي كه گروه هم تشكيل بديم ديگه اصلا هيچ كسي بالا نمياد كه تاپيكها رو بخونه چه برسه به اين كه جواب بده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)