تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل دسترسی به درایوها بعد از تعویض ویندوز 8.1 ( در ویندوز قبلی دسترسی به درایوها محدود شده بود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض مشکل دسترسی به درایوها بعد از تعویض ویندوز 8.1 ( در ویندوز قبلی دسترسی به درایوها محدود شده بود )

با سلام خدمت دوستای عزیزم

من یه مدت پیش برای اینکه رو لپ تاپم دسترسی به درایوها رو از یوزر دوم که دخترم استفاده میکرد محدود کنم تا اشتباهی فایلی پاک نشه از قسمت properties ----> security-------> permission برای همه یوزرها جز خودم محدودیت گزاشته بودم که متاسفانه بعد از تعویض ویندوز متوجه شدم کل درایوها بسته شدن و بهشون دسترسی ندارم
    البته بعد از کلی سعی توستم یکیشونو باز کنم و به یوزر خودم برای اون درایو دسترسی بدم ولی برای اینکه دسترسی پیدا کنم باید فایلها رو تک به تک به یوزرم بشناسونم و با انتخاب درایو و دادن دسترسی به یوزرم برای کل درایو اتفاقی نمیافته و بازم فایلها و پوشه ها برام بسته ان

خواهشا اگه کسی راهی بلده بگه که خیلی ثواب داره مهمترین فایلهام روی لپ تاپن و متاسفانه بک آپی ازشون ندارم کل عکسای خانوادگی و فایلهای شخصی و تحقیقاتی و آرشیو نرم افزارای دانلودیم اگه نتونم بازشون کنم بیچاره میشم

تو رو خدا کمکم کنید

واقعا ازتون متشکرم

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما از پیغام اسکرین شات بزارین . خودتون که بصورت ادمین وارده شدید دیگه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بله یوزری که خودم میخوام وارد درایو بشم ادمین هستش فقط من تو ویندوز قبلی یه یوزر با نام خودم به همه درایوها دسترسی داده بودم و everyone رو کلا حذف کرده بودم الان با همون اسم( Reza ) که دوباره تو ویندوز جدید ایجاد کردم و ادمین سیستم هستش تست کردم نشد حتی ادمین رو تو ویندوز 8.1 فعال کردم و خواستم با اون پرمیژن ها رو برگردونم نشد الان با پی سی وارد نت شدم ایشالله تو اولین فرصت اسکرین شات از لپ تاپ میزارم

مرسی که کمک میکنید

4. این کاربر از xdvbxkaomx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •