تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مشکل عجیب زیرنویس فارسی در 6850 سامسونگ

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض مشکل عجیب زیرنویس فارسی در 6850 سامسونگ

سلام... متاسفانه این تلوزیون پیرم رو در اورده! قبلا با 6920 و 6960 سامسونگ کار کرده بودم ولی این یکی اصلا راه نمیده...

زیرنویس کاملا با فیلم هماهنگ هست و از هر کدینگی که بگید نتیجه ای نگرفتم از جمله utf-8 یا unicode....

زیرنویس بصورت در هم بر هم نشون داده میشه خود تلوزیون زبانش فارسی هست ولی وقتی فیلم لود میشه با زیرنویس و وارد تنظیمات زیر نویس میشم اصلا عربی وجود نداره!!!! فقط زبانهایی مثل یونان اروپای شرقی و غربی و این چیزا...

این مشکل با همه فیلمها هست و هنوز نتونستم یک فیلم با زیرنویس فارسی ببینم... یه برنامه ای هم بود تو این فروم اونم فایده ای نداشت... تعجبم از اینه که تو تنظیمات زیرنویس اصلا عربی وجود نداره... و دیگه نمیدونم باید چکار کنم؟! اتفاقا با تلوزیون وب گردی میکنم و سایتهای زبان فارسی عالی نمایش داده میشه... ولی دیگه این مشکل

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کدینگ ANSI هم جواب نگرفتی؟ برنامه لینک زیر را هم امتحان کردی؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اره داداش با هیچ کدینگی جواب نگرفتم... از همین برنامه استفاده کردم بازم فرقی نکرد... برام تعجبه که تو قسمت تنظیمات زیرنویس نمیشه زبان رو روی عربی گذاشت! دیگه موندم باید چکار کنم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اره داداش با هیچ کدینگی جواب نگرفتم... از همین برنامه استفاده کردم بازم فرقی نکرد... برام تعجبه که تو قسمت تنظیمات زیرنویس نمیشه زبان رو روی عربی گذاشت! دیگه موندم باید چکار کنم
    دوست عزیز
    اگر تمام مواردی که در مورد این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را انجام دادید و نتیجه نگرفتید فکر کنم از روش فعال سازی فارسی ساز و دیجیتال هم استفاده کنید معمولا جواب می دهد
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=625646

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر تمام مواردی که در مورد این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را انجام دادید و نتیجه نگرفتید فکر کنم از روش فعال سازی فارسی ساز و دیجیتال هم استفاده کنید معمولا جواب می دهد
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=625646
    سلام اقای متین پور... والا همشو که انجام دادم.... منو ها فارسی هست و تلوزیون دیجیتال رو هم دریافت میکنه... از تو منو مخفی روی اسیا هست... اصلا برام تعجب هست... برای وبگردی همه فروم ها حتی سایتهای فارسی رو خوانا باز میکنه... اصلا گزینه عربی تو تنظیمات نیست همونطور که گفتم... فکر میکنم فقط اپدیت مونده!!! تلوزیون 6850 اگه اشتباه نکنم برای سال 2013 هست! من با تلوزیونهای 2009 هم زیرنویس فارسی رو راحت میدیدم! حتی با 6920 که که اصلا اذیت هم نمیکرد و فرقی نداشت encoding روی چی باشه و راحت باز میکرد! زیرنویس رو بصورت مربع و اینا باز میکنه.. حتی برای تست تمام encoding بخش زیرنویس رو امتحان کردم از یونانی تا اروپای شرقی و غربی ووو ویتنامی... حتی سعی کردم با برنامه mkv merge زیرنویس رو بزارم تو فایل ولی بازم فرقی نکرد.... متاسفانه فقط با انکود کردن فایل ویدیویی این امکان وجود داره که کیفیت نصف هم بیشتر کم میشه و وقتی که میگیره هم خیلی خیلی زیاده... تلوزیونم گارانتی دار هست و از خود سامسونگ ایران خریدم.. کسی این مدل رو نداره تا ببینم برا همه اینجوریه یا فقط برا منه؟!!!
    بنظرتون گارانتی کاری میتونه انجام بده برام؟!

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام اقای متین پور... والا همشو که انجام دادم.... منو ها فارسی هست و تلوزیون دیجیتال رو هم دریافت میکنه... از تو منو مخفی روی اسیا هست... اصلا برام تعجب هست... برای وبگردی همه فروم ها حتی سایتهای فارسی رو خوانا باز میکنه... اصلا گزینه عربی تو تنظیمات نیست همونطور که گفتم... فکر میکنم فقط اپدیت مونده!!! تلوزیون 6850 اگه اشتباه نکنم برای سال 2013 هست! من با تلوزیونهای 2009 هم زیرنویس فارسی رو راحت میدیدم! حتی با 6920 که که اصلا اذیت هم نمیکرد و فرقی نداشت encoding روی چی باشه و راحت باز میکرد! زیرنویس رو بصورت مربع و اینا باز میکنه.. حتی برای تست تمام encoding بخش زیرنویس رو امتحان کردم از یونانی تا اروپای شرقی و غربی ووو ویتنامی... حتی سعی کردم با برنامه mkv merge زیرنویس رو بزارم تو فایل ولی بازم فرقی نکرد.... متاسفانه فقط با انکود کردن فایل ویدیویی این امکان وجود داره که کیفیت نصف هم بیشتر کم میشه و وقتی که میگیره هم خیلی خیلی زیاده... تلوزیونم گارانتی دار هست و از خود سامسونگ ایران خریدم.. کسی این مدل رو نداره تا ببینم برا همه اینجوریه یا فقط برا منه؟!!!
    بنظرتون گارانتی کاری میتونه انجام بده برام؟!
    دوست عزیز
    در منوی مخفی مختصات آیتمهای تان اینطور است؟
    ودر منوی آن local set را یا ed-Iran ویا ed-INA انتخاب میکنید .ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را FARSIN و یا arabic در همان صفحه PnP language راPer انتخاب کنید.

7. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون درست شد! قسمت ساب اپشن تنظیماتش فرق داشت... با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •