تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: access is denied

  1. #1
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009
    پست ها
    14

    14 access is denied

    با سلام

    من توی ویندوز 7 یه سری پوشه رو encrypt کردم منتهی با خود ویندوز نه نرم افزار.

    توی فرآیند کار گفت که بکاپ بگیر از پسورد ما هم گرفتیم منتهی واسه گرفتن بکاپ از پسورد یه چند تا گزینه داشت واسه تیک زدن که من هم خیلی تو نت گشتم که فرق این گزینه*ها با هم چیه منتهی نتیجه*ایی نگرفتم و یه سریشو تیک زدم ولی یادم نیست که کدوما رو انتخاب کردم. خلاصه بکاپ رو گرفت.

    هنوز هم ویندوز رو عوض نکردم و همون ویندوزه ولی وقتی میرم اون پوشه*ها رو از حالت انکریپت در بیارم یه سری کارها رو انجام داد و دیدم که دیگه اون پوشه*ها سبز رنگ نیست ولی فایل*های موجود در اون پوشه*ها هنوز سبزه ولی وقتی میرم که اونا رو هم از حالت انکریپت خارج کنم دقیقا همین مشکل رو دارم.




    بعد با خوندن هزارتا سایت و اینور و اونور متوجه شدم که باید برم دسترسی تعیین کنم که موقعی که تیک گزینه Replace owner on subcontainers v رو میزنم و Apply میکنم باز یه چیزه دیگه میگه.





    حتی ادمین فول کنترل هم هست ولی باز همون اخطار بالا رو میده.






    با cmd هم خواستم دستور attribute رو اجرا کنم که بازم اونجا میگه access is denied.

    با برنامه آنلاکر و یه برنامه دیگه که owner میاد تو کلیک راست هم تست کردم میگه با موفقیت انجام شد ولی باز همون مشکلات بالا رو هنگام encrypt دارم.

    حالا من موندم و کلی فایل و خاطرات شخصی که باز نمیشه و نمیدونم چی کار کنم.

    دوستان هلپ می!!

    بکاپ رو گرفتم و فرمتش هم pfx هست اما در واقع نمیدونم که اصلا این بکاپ رو کجا و چه جوری باید استفاده کنم. تا حالا که فکر میکردم این بکاپ موقعی به درد میخوره که ویندوز عوض بشه و بخوای به ویندوز جدید بشناسونی ولی من که هنوز ویندوز رو عوض نکردم و همون ویندوزه که باهاش فایلهام رو انکریپت کردم.

    یعنی همین ویندوزی که باهاش فایل*ها رو انکریپت کردم و هنوزم عوضش نکردم نمیتونه رمز نگاری که خودش کرده رو باز کنه؟!

  2. #2
    آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    1,292

    پيش فرض

    فایلارو اگه میتونید کپی کنید تو یه سیستم دیگه امتحان کنید.

  3. #3
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009
    پست ها
    14

    پيش فرض

    کپی، تغیر نام، حتی کپی تو دسکتاپ هم با پیغام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به رو میشه.

  4. #4
    آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران
    پست ها
    1,270

    پيش فرض

    سلام
    از برنامه Unlocker 1.9.2 استفاده کنید
    که میتونید از سایت ایرانی سافت گذر دریافت کنید
    یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •