سلام . کیفیت اینترنت بیست نت چجوره ؟ منظورم بیست نت فارس هست .... سرعت دانلود 512 با 256 خیلی فرق میکنه ؟ نامحدود دارن ؟![]()
سلام . کیفیت اینترنت بیست نت چجوره ؟ منظورم بیست نت فارس هست .... سرعت دانلود 512 با 256 خیلی فرق میکنه ؟ نامحدود دارن ؟![]()
لطفا جواب بدین ..... مهمه برام ..... تازه از شاتل کات کردم![]()
رفیق این یه شرکت گم نامه باید صبر کنی اینجا اکثرا از شرکت ها و isp های معروف دارن
پس تو فارس به اینرنت مخابرات میگن بیست نت.
اگه اینجوریه تا جایی که من از مخابرات میدونم حداقلش سرعت اسمی و تا جایی هم دو برابر رو میده.سرعت از لینک داخل همیشه ثابت و عالی ولی از خارج نوسان داره.پینگ هم خیلی نوسان داره در مورد نامحدود هم بعضی استان ها داره بعضی نه ولی در کل اگه بتونی نامحدود 512 بگیری عالیه.(نا محدود ها سرعت همشون اسمیه)
پینگ بستگی داره یه روز خوب یه روز بد روز خوبش 150-160 از سرویس لندن روز بدش هم 300-350 ولی میکانگیا از 200 تا 250
بیست نت فارس اینترنت نامحدود نداره برای شبانه رایگان هم من پرسیدم باید سرویس یکساله بگیری 1000 گیگ برای یکسال میتونی دانلود شبانه داشته باشی اینو من حضوری در دفتر بیست نت در شرکت مخابرات فارس واقع در خیابان قصردشت نبش خیابان ولیعصر پرسیدم
ولی تو سایت بیست نت که نوشته "تعرفه های بالای ۱۴ هزار تومان به استثنای تعرفه ۵مگ شامل شبانه رایگان میشوند" چیزی درمورد مدت قرارداد نگفته !
به من که گفت شبانه فقط به سرویسهای یکساله تعلق میگیره شما یه زنگ بزن 2020 بپرس جوابش را اینجا بزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)