سلام دوستان...
من تقریبا 20 میلیون پول دارم و دانشجو هستم و در هفته 3 بار میرم دانشگاه که رفت و برگشتم حدودا 100 کیلومتر میشه...
تنها دلیلی که اومدم سمت تیبا این هست که میخوام فقط پراید نباشه ماشین زیر پام از طرفی هم موتور تیبا قوی تر هست و دوگانه هاش بهتر عمل میکنن با توجه به این که من میخوام حتما دوگانه باشه که خرج بنزینم زیاد نشه....
یه مورد هم امروز دیدم که خوب بود...
این مورد:یه تیبا هست دوگانه دستی که مدل 90 هستش یه کف دست یعنی 20 سانت حدودا در 20 سانت بین چراغ جلو سمت راست و جلو پنجره تا بالای همون چراغ رنگ هست...یه مورد هم روی گلگیر عقبش سمت راننده رنگه ولی سبکه رنگش...
تا اخر سال بیمه داره
تقریبا تمیزه و موتوریش به نظر نه خیلی خوب اما خوب میومد...
ماشین 102 هزارتا راه رفته...که یکم زیاده به نظرم
لوازم هم فقط روکش و دزدگیر معمولی داره...
گفتم تا فردا خبر میدم بهش...
قیمت هم 18.700.000 راضیش کردم...
البته ی برگه نشونم داد که هفته پیش برده پارکینگ چیتگر کارشناسی که خودش اولش 20 میلیون گفته بوده اما کارشناسا 18 میلیون ارزش گزاری کردن ماشین رو...؟؟؟میگفت تا 19 هم مشتری داشته اما به مشگل خورده سر اونیکی ماشینی که میخواسته بخره و نفروخته ماشینشو...
نظرتون چیه دووستان؟
طرف خودش 4 ماه هست ماشین رو خریده و بچه محلمونم هست...!اما من نمیشناختمش...![]()
تنها ضعفش به نظرم کارکرد بالاش بود...
همچنین اینم من در نظر گرفتم که ماشین های 2 گانه حدودا 1.200 از معمولی هاش گرون تر هستن من اینجوری که حساب کردم دیدم خود ماشین داره واسم 17.800 تا 18 تومن وایمیسته...!!!
نظرتون چیه؟؟؟