سلام دوستان من قصد خرید این مدل مانیتور ایسوز دارم میخوام از سایت رایان صبا بخرم سایت مطمئن و خوب و معتبری هست؟کسی خرید کرده از این سایت و این این مدل مانیتور مدل خوبی هست مرسی.![]()
سلام دوستان من قصد خرید این مدل مانیتور ایسوز دارم میخوام از سایت رایان صبا بخرم سایت مطمئن و خوب و معتبری هست؟کسی خرید کرده از این سایت و این این مدل مانیتور مدل خوبی هست مرسی.![]()
والا منم قصد خرید از این سایتو دارم ولی از یکی دو نفر از کاربرا هم گفتن ما از این سایت خرید نکردیم نمیدونیم ولی نماد الکترونیکی هست و فکر کنم معتبر باشه. از این لیست می تونی ببینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش والا نماد که داره تا سال 94 منتها نمیدونم از دوستان کسی هست راهنماییمون کنه مرسی![]()
چون کرمانشاهه به بازار رضا دسترسی نداره
سلام داداش کرمانشاه نداره فقط LG داره باید اینترنتی خرید کنم.
من مدل vx 239h رو از لیون کامپیوتر اینترنتی خریدم
سالم و با گارنتی رسید دستم..
در مورد مانتیور واقعا کیفیتش حرف نداره..اولش احساس کردم مانیتوره یه جوریه ولی الان اصلا به هیچ مانیتور دیگه ای نمیتونم نگاه کنم...فوقع العادس
داداش سلام منم خواهرم 239 رو از لیون خرید الان من میخوام از رایان صبا بخرم چون از لیون مدل 229 رو خریدم با پنل IPSرسید دستم صفحش به شدت لرزش داشت منم نه حوصله لیوت رو داشتم چون اولا پسش نبرد دوما نه گارانتی بفرستم تهران 721 خریدم بعد یه هفته دادم دوستم تو بازار 680 الان دیگه از لیون نمیتونم بخرم ترس دارم راستش میخواستم بدونم رایان صبا هم خوبه خرید کنم ازش؟؟؟؟
والا من از لیون خریدم اتفاقا خیلی جالب شد من شب درخواست دادم صبحشون بهشون زنگ زدم گفتن 60 تومن گرون تر شده ولی چون دیشب درخواست دادی همون قیمت قبلی رو تا 2 واریز کن بعدش با اتوبوس فرستادن هیچ مشکلی هم نداره...
رایان صبا هم قابل اعتماده اول میخواستم از اونجا بخرم بعد چون لیون ارزون تر بود از اون گرفتم...
من کلا چون توی شهر کوچیکی هستم زیاد اینترنتی میخرم و به خرید اینترنتی اعتقاد دارم سایتی مثل رایان صبا خیلی قابل اعتماده نمارد الینترنتی اعتماد هم داره...
دیگه بستگی به خودت داره...
بعد جنس ناقص برسه نگی تقصیر تو بود![]()
من چون سیستم کلی میخواستم بخرم سعی کردم صرفه جویی کنم مدل mx هم خیلی خوبه ها الان همینی که دارم من بلنگوهاش کفافم میده مدل mx بلنگوی بهتری داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)