تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: ارتقا این سیستم با پانصد هزار تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض ارتقا این سیستم با پانصد هزار تومان

سلام من سیستمم رو 4 سال پیش خریدم و الن دیگه تقریبا هچکدوم از بازی های جدید رو نمیکشه میدونه ارتقا اصلا به صرفه نیست ولی چاره ای ندارم وانتظارم اینکه لا اقل تا اخر سال فقط بتونه بازی ها رو بکشه چون سال بعد قصد خرید یک ps4 رو دارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید مشخصات سیستم فعلیم اینه
    cpu:intel core2due e7500 2.93GHz
    ram:2g 1333
    gpu:9600gt1g
    mother board:gigabyte EP43- UD3L
    power:green GPA330A

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

با 500 تومن کاری نمیشه کرد.
    سیستم شما به کل از دور خارجه.باید بفروشینش
    برای سیستم گیمینگ بدون در نظر گرفتن هارد و کیس و دی وی دی رایتر باید حداقل 2 خرج کرد.زیر این قیمت ارزش نداره و بهتره آدم پولشو خراب نکنه.
    در مورد ps4 هم باید قیمت بازی هاش رو در نظر گرفت.ولی اگه جایی میشناسید که اجاره میده به صرفه هست.در غیر این صورت خیر

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

cpu و vga و power رو بفروشيد و اينارو جايكزين كنيد! (حدود 180 ميخرن)
    CPU : Intel Core 2 Quad Q8200 160/000 دسته دوم
    VGA : Radeon 6850 or Radeon 7790 350/000 دسته دوم
    000/Ram : 2GB 40 با باس مشابه رم خودتون دسته دوم
    Power : Green GP480A-SP 90/000 دسته دوم

4. این کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

ممنون از راهنمایی های شما دو دوست بزرگوار فعلا نمیتونم بودجه رو افزایش بدم و فقط میخوام یکجوری تا اخر سال سر کنم پس فعلا همون قطعات دست دوم رو میخرم ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

در مورد بازی های ps4 درسته که قیمتشون بالاست ولی در عوض اگه ps4 رو بخری دیگه تا چند سال لازم نیست به فکرارتقا وغیره باشی و خیلی به صرفه تر از بستن یک سیستم مخصوص گیم هست در مورد بازی ها هم میشه یک کاریشون کرد مثلا اجاره کنی یا بازی هاتو معاوضه کنی.در مورد قطعات پیشنهادی هم نمیشه 100یا150روش بزارم مادربورد رو عوض کنم وبجاش قطعات جدید تر بگیرم؟
    Last edited by njk1235; 09-09-2014 at 10:11.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

دلیل اینکه قطعات pc نیاز به ارتقا دار اینه که گیمر میخواد از نهایت گرافیک بازی استفاده کنه.شما اگه بدونی اواخر نسل هر کنسول چون توان سخت افزاری کنسول محدود هست سازنده ها بازی رو با کیفیت کمتری نسبت به pc میسازن تا بتونه اجرا بشه.شما اگه مثلاً یه گرافیک 760 بخری همیشه با کیفیت بالاتری نسبت به ps4 بازی ها رو میتونی اجرا کنی.حتی اگه رو حداکثر تنظیممات نشه بزاری.چون مطیمن باش وقتی شما نمیتونی رو حداکثر بزاری نسخه ps4 کیفیتش از برای شما کمتر خواهد بود.

8. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

این حرف شما اشتباهه من نمیدونم شما تا چه حد اهل گیم هستی ولی سازنده بازی ها چون گیمر های زیادی اکنسول دارند همیشه بازی هاشون رو تا حد ممکن بهینه می کنند چون تمامی دارندگان یک کنسول از سخت افزار مشا بهی بهره می برند اما در پیسی نه همین کنسول های نسل پیش 8 سال تا عرضه کنسول های نسل حاضر دووم اوردند و جهت اطلاع در این اواخر بازیی بزای کنسول پی اس3منتشر شد که گرافیکش با بازی کرایسیس3 در تنظیمات های برابری میکرد وهمین الان هم گرافیک بتلفید 4 درps4 با یک کارت گرافیکGTX770 برابری میکنه! حتی شاید بهترم باشه چون طبق حرف سازنده های این بازی تنظیمات گرافیکی بتلفید4 درps4 با تنظیمات گرافیکی وری های در پیسی برابری میکنه !اسم اون بازی که گفتمthe last of us هستش
    Last edited by njk1235; 09-09-2014 at 16:56.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

من نمیدونم شما طبق چه مدرکی همیچین حرفایی میزنی.بهینه سازی تفاوت دو نسخه رو بتونه نهایت 15 درصد عوض کنه.این جور نیست که یک ps4 بتونه عملکردی در حد کارت 770 داشته باشه.اگه کنسول بهینه سازی داره pc هم درایوراش آپدیت میشه و این اختلاف رو به حداقل میرسونه.گرافیک ps4 یه چیزی بین 7850 و 7870 هست.شما همین قدر میتونی ازش انتظار داشته باشی نه بیشتر.اگه قراره بازی last of us گرافیکی در حد تنظیمات high کرایسیس داشته باشه.مطیمین باش که داره رو رزولوشن 720 اجرا میشه اونم با فریم 30.چون ps3 بیشتر از این زورش نمیرسه.
    کنسول های نسل پیش اصلنم دووم نیوردن.کیفیت بازی ها رو اوردن پایین تا اجرا بشه.
    تنها چیزی که خرید کنسول رو با ارزش کرده بازی های انحصاریش هست که بعضیاشون واقعاً جالب هستن.

11. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این حرف شما اشتباهه من نمیدونم شما تا چه حد اهل گیم هستی ولی سازنده بازی ها چون گیمر های زیادی اکنسول دارند همیشه بازی هاشون رو تا حد ممکن بهینه می کنند چون تمامی دارندگان یک کنسول از سخت افزار مشا بهی بهره می برند اما در پیسی نه همین کنسول های نسل پیش 8 سال تا عرضه کنسول های نسل حاضر دووم اوردند و جهت اطلاع در این اواخر بازیی بزای کنسول پی اس3منتشر شد که گرافیکش با بازی کرایسیس3 در تنظیمات های برابری میکرد وهمین الان هم گرافیک بتلفید 4 درps4 با یک کارت گرافیکGTX770 برابری میکنه! حتی شاید بهترم باشه چون طبق حرف سازنده های این بازی تنظیمات گرافیکی بتلفید4 درps4 با تنظیمات گرافیکی وری های در پیسی برابری میکنه !اسم اون بازی که گفتمthe last of us هستش
    دوست عزيز حق با اقا جواد هستش! كنسول هاي بازي 2 سال اخرشون بازيها رو روي حداقل جزييات اجرا ميكردن! من خودم ps3 دارم و بايد بكم كه 90% بازي ها رو رزلوشن hd اجرا ميشن! اين در حاليه كه شما با pc رو 4k هم ميتوني بازي كني! اصلا كيفيت بازي تو pc با كنسول قابل مقايسه نيست!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوست عزیز باز هم میگم اگه فقط تفریحی هم بازی کنی به این حرف ها میرسی این حرف خود سازندگان این بازی هستش!در ضمن فقط به خاطر اون نیست چون برای کنسول ها سازننده تمام تلاششو میکنه اما بر روی پیسی میگه به درک!هرکی پیسی خوب داشت بازی کنه من این حرفو هم بر اساس 6 سال گیمر بودن وهم بر اساس تمام شنیده ها وگفتهای دیگر گیمرا تو سایتای مختلف بدست اوردم در مورد4k هم بله ولی اگه حداقل6میلیون خرج کنی در حالی که با یک و نیم میلیون یک کنسول میخری در مورد بتلفیلد4هم این حرف خود سازندگانشه!
    Last edited by njk1235; 09-09-2014 at 21:11.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •