سلام
یه لپ تاپ تا 3.5 می خواهم هم برای بازی می خوام هم برای فیلم دیدن واینتر نتو......
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
یه لپ تاپ تا 3.5 می خواهم هم برای بازی می خوام هم برای فیلم دیدن واینتر نتو......
ممنون میشم راهنمایی کنید
asus n550 jv
asus n56jr
asus n56jn
علاوه بر موارد بالا مدل lenovo y5070
دوستان منم در همین حدود قیمت لپ تاپ میخاستم کلی هم تحقیق کردم به احتمال زیاد MSI Ge60 Apache
رو میگیرم کسی در مورد این لپ تاپ نظری نداره؟ اون چند مدل ایسوز هم خیلی خوبن موندم چیکار کنم!
msi بنظر من از نمامی مدل های هم رده خودش بهتره هم دفع گرماش بهتره و هم هاردش سریع تر هست ۷۲۰۰ دور
ایسوس یه چیز دیگه است مخصوصا سری N
دوست عزیز خارج از تعصب صحبت کنید ایسوس سری ان نسبت ب قیمتش و نسبت ب رقباش ضعف های داره
مثل سنگینی خود دستگاه و شارژ
مشکل گرم شدن بدنه در مدل ۵۵۰
هارد بسیار قدیمی نسبت به قیمت مدل ۵۵۰ ....ایسوس در مدل ویوو بوک ۲ میلیونی از هارد ترکیبی ssd استفاده میکنه اما در این مدل خیر!
بنظر خودم Apache قدرتش خیلی خوبه فقط مشکلم با ظاهر لپ تاپش هست!!! اون اژدهای روش یکم رو اعصابه
البته لپ تاپو هنوز از نزدیک ندیدم فکر نمیکنم هم بتونم لپ تاپو از نزدیک ببینم تنها دلیل دودل بودنم قیافه msi هست![]()
قیافه گیمیگ داره دیگه حتی کیبوردشم نورش خیلی جذابه
یک ویدوو از انبلاکسینگیش ببین اونجا انگاری خودت داری میبینی
من برعکس با قیافه ایسوس حال نمیکنم. لپتاب گیمینگ باید از دور داد بزنه و معلوم باشه که یه غول توش خوابیده ولی لپتاب ایسوس شاید خوشگل باشه ولی یه لپتاب مالتی مدیای معمولی انگار داری. msi الان باید apache pro با این قیمت بیاد و این مدل pache باید قیمتش 300 حداقل پایین میومد اما استراتژی ماتریکس اینه که تا زمانی که لپتاب موجوده قیمت رو تغییر نمیده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)