سلام به همه من ویندوز 7 رو روی کامپیوترم نصب کردم ولی وقتی بالا میاد فقط والپیپرو نشون میده مشکلش چیه؟
سلام به همه من ویندوز 7 رو روی کامپیوترم نصب کردم ولی وقتی بالا میاد فقط والپیپرو نشون میده مشکلش چیه؟
ctrl+shift+esc بزنید ببینید Task Manager باز میشه؟ اگر باز شد از تب Applications، گزینه New task رو انتخاب کنید، یا به جای این مراحل پنجره (علامت ویندوز رو کیبورد) + R بزنید، در پنجره باز شده تایپ کنید explorer و اینتر بزنید، ببینید محیط ویندوز بالا میاد؟
Last edited by milad_gta; 06-09-2014 at 13:07.
اصلا تسک منجر نشان داده نمیشه و وقتی ریست میکنم حالت safe mode و چند حالت دیگه رو میاره ومن یه بار safe mode رو زدم و بالا آورد و مشکلی نداشت ولی ویندوز اصلی همچنان همینطور ماند
پنجره + R چطور؟ چیزی بالا نمیاره؟ چیزی نصب نکردید رو ویندوز؟ (درایور و...)، بلافاصله پس از نصب دچار این مشکل شده؟
بلافاصله بعد از نصب اینطور شده و وقتی تسک منجرو میزنم صفحه سیاه میشه
اولین بار ویندوز سون نصب کردید ؟؟
یا
قبلانم نصب میکردید مشکل نداشت . ؟؟
در هر صورت یه بار دیگه نصب کنید. از روفلش بتونید نصب کنید بهتره .
ویندوز های دیگه هم امتحان کنید
عموما این مشکلات به خاطر نصب درایور اشتباه و موارد مشابه رخ میده، با این حال شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، TDSSKiller رو دانلود و رو سیستم اجرا کنید ببیند فایل مخربی پیدا میکنه؟ رو یک مورد مشابه شما جواب داده.
از سلامت ویندوز اطمینان دارید؟
اولین بار نیست ویندوزو نصب کردم و فکر میکنم مشکل در نصب ویندوز باشه هر چند تمام مراحلشو تمام میکنه ولی به همین صورت که گفتم ویندوز۷ بالا میاد من این مشکلو با ویندوز ۸ هم داشتم ولی اون اصلا ویندوز رو بالا نمی آورد و restart میشد! اما جالب اینه که ویندوز ۸.۱ رو رایانه ام نصب شد ولی بخاطر بعضی مشکلات که فکر کنم بخاطر خود رایانه ام باشه نتونستم ازش استفاده کنم مثل کند بودن منوی استارت و رزلوشن نامناسب ویندوز که تمام صفحه رو نمی پوشوند! من ویندوز رو از روی سی دی بوتیبل گردو نصب کردم و لازمه بگم روی رایانه دیگه امتحان کردم واین مشکلات رو نداشت!
اگه سی دی سالمه خب یا هارد ایراد داره یا رم. بنظرم موقت ویندوز رو فلش نصب کیند یا تو هارد اکسترنال .
راه دیگه ای نیست؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)