سلام.میخواستم بدونم برای ساخت بازیهای ساده اما با کیفیت برای اندروید چه موتوری پیشنهاد میکنید.اصلا باید از کجا شروع کنم.
سلام.میخواستم بدونم برای ساخت بازیهای ساده اما با کیفیت برای اندروید چه موتوری پیشنهاد میکنید.اصلا باید از کجا شروع کنم.
الان یونیتی همه جا رو داره میگیره تو این زمینه, حساب کن Square Enix Montreal برای ساخت Hitman برای موبایل و همچنین Blizzard برای ساخت بازی موبایلش از یونیتی استفاده کردن, در ضمن خیلی از بازی های فوق العاده پر فروش دیگه مثل Bad Piggies هم با یونیتی ساخته شده و به دلیل راحتی کار و سبک بودنش میتونی با یه تیم کوچیک یا حتی تک نفره راحت باهاش بازی بسازی, تازه آموزش هم براش فوق العاده زیاده و به راحتی میتونی پیدا کنی و ببینی![]()
ممنون از جوابتون.من یه سری سایتهای انگلیسی رو خوندم و یه سری انجین مث andengine یا cocos یا marmalade و projrct anarchy رو هم معرفی کرده بودند.البته همشون یونیتی رو هم معرفی کرده بودند خیلیا هم آنریل در واقع udk.
با همدیگه مقایسه کرده بودند.
میخوام بدونم یونیتی میشه مجانی بازی رو عرضه کرد؟مثلا تو گوگل پلی؟ در ضمن من چند سال پیش مقدار کمی با udk کار کرده بودم.در حد آشنایی با محیطش و درست کردن یه سری متریال.
چون در مورد یونیتی هر جا خوندم نوشته بودن که پولیه.میدونم تو ایران کرکش هست و میشه استفاده کرد.اما آیا میشه بازی رو تو گوگل پلی منتشر کرد مثلا؟
راستی من فعلا تو فکر بازی سه بعدی نیستم.فعلا تو ذهنم بازی دو بعدی با کیفیت هست که بشه یه نفره یا نهایتا دو نفره روش کار کرد.منظورم از کیفیت مثلا یه بازی در حد subway surfer نمیخوام مثلا هیتمن یا بازی سه بعدی خفن شروع کنم.
Last edited by honestbud; 06-09-2014 at 13:29.
با Unity Free هم میتونی بازیتو در گوگل پلی منتشر کنی
اما اگه کرک شده باشه رو نمیدونم .
بهترین گزینه همون یونیتی هست بنظرم شما فعلا از نسخه رایگانش استفاده کن .
Subway مگه چشه ؟ اینم گرافیکش خفنه اما اگر میخوای بازی گرافیک خیلی بالا بسازی باید UDK کار کنی که فقط Ios خروجی داره و exe
cocos هم خیلی انجین قوی و خوبیه !
:-D منظورم این بود که سابوی خوبه.نمیخوام هیتمن بسازم. به هر حال ممنون.حالا این ورژن فیری یونیتی رو از کجا دانلود کنم.سایت خود یونیتی؟
سایت خود یونیتی تحریمه با چیزشکن میشه بری
ولی یه سرچ کنی سایتهای ایرانی هم داره
ممنون.حالا با این نسخه فریش میشه خروجی اندروید گرفت؟میشه مثلا تو گوگل پلی گذاشت؟نسخه کرک شده اش چه مزیتهایی نسبت به فریش داره؟
چطور باید بین cocos و یونیتی یا موتورهای دیگه، انتخاب کنم با کدوم کار کنم؟
شما با یونیتی کار کن تو ایران هم بیشتر با یونیتی کار میشه, راحتتر میتونی هم تیمی پیدا کنی بعداً![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)