عوامل موثر بسیاری در بروز جرم و جنایت هست ، که بازدارندگی وجود دوربین یا احکام سنگین ، به نسبت انگیزه هایی که باعث میشه یک مجرم در جامعه به جرم مبادرت کنه ، بسیار ضعیف و کوچیکه .
بنابراین من هم فکر میکردم بازدارندگی آنچنانی نداره مگر برای جنایت های کوچیک . من بخوام از سوپر مارکت سر کوچمون یه چیز بدزدم ، ببینم دوربین داره پشیمون میشم

. ولی یه دزد حرفه ای که میخواد یه طلافروشی رو بزنه انقدر حرفه ای عمل میکنه که بتونه از دوربین خلاص بشه !!
با این وجود حتی اگر ما بدونیم بازدارندگی نداره بازم دلیل بر انجام ندادن اینکار نیست. ما میدونیم که باز کردن قفل ماشینمون کار سه سوت هست !! ولی با این وجود وقتی پاکش میکنیم درشو قفل میکنیم ! چون منطقی هست اینکارو بکنیم ...
در کل من فکر میکنم میتونه جرم های کوچیک رو کاهش بده ولی نه جرم های بزرگ و حرفه ای . از طرفی برای تجهیز اطلاعاتی پلیس یک ابزار حیاتی هست و باید باشه . برای حریم خصوصی هم واقعا مرز مشخصی نیست . به نظر من گاهی با شرایطی توجیه داره ورود به حریم خصوصی . با این وجود فکر نکنم دوربینی در حریم خصوصی کسی نصب بشه !! استخر یک مکان خصوصی نیست و هیچ استخری هم دوربین تو اتاق رختکن نصب نمیکنه !!