سلام. من تا 2 میلیون میتونم واسه گوشی جدید هزینه کنم منتهی زیاد وارد نیستم و از قدیم یه دونه n73 داشتم و تا الان عوض نکردم.
میخوام ببینم بهترین گوشی تا سقف 2 میلیون چی هست؟ میگن s5 بگیر ولی از ظاهرش خوشم نمیاد.
سلام. من تا 2 میلیون میتونم واسه گوشی جدید هزینه کنم منتهی زیاد وارد نیستم و از قدیم یه دونه n73 داشتم و تا الان عوض نکردم.
میخوام ببینم بهترین گوشی تا سقف 2 میلیون چی هست؟ میگن s5 بگیر ولی از ظاهرش خوشم نمیاد.
Last edited by Boy Ka; 05-09-2014 at 20:31.
نوت 4 تازه معرفی شده اگه میتونی صبر کنی نوت 4بیاد بازار اون بخری عالی میشه
گوشی بسیار عالییه. اما کیفیت صفحه نمایش اون، از S5 کمتره. عکس مقایسه موجوده. درصورت نیاز بگین
تا آپلود کنم.
اگه به هر دلیلی از S5 خوشتون نمیاد، بهترین انتخاب در این رنج G3 هست. Z3 و Note 4 هم دو روز پیش
معرفی شدند. بد نیست کمی صبر کنید. احتمالاً تا اولیل آبان ماه... البته Note 4 احتمالاً قیمت بسیار زیادی
داره. احتمالاً بیشتر از بودجه شما...
به هرحال در این رنج، S5 و G3 بهترین انتخاب ها هستند.
بی زحمت اپلود کنین عکس مقایسه رو. کیفیت صفحه نمایش خیلی مهمه.
قبل از هرچیز باید بگم بعد از بلوتوث عکس، بخاطر یک باگ بی مورد، که در چند مدل موجود دیده شد، عکس ارسال شده،
در LG G3، خود به خود در قسمتی نامشخص، زوم می شد که بعد از کمی کلنجار، برطرف شد. امیدوارم این مشکل در همه
دستگاه های G3 رواج نداشه باشه و یا بخاطر روشن ماندن بیش از حد و داغ شدن زیاد این مشکل به وجود آمده باشه. (چون
در بازار موبایل این تست انجام شده)
مقایسه:
محتوای مخفی: G3 VS S5
به نظر من زیاد هزینه نکن واسه گوشی. یا نوت ۳ بگیر یا جی ۲ یا z2. حالا هر چند تا مدلی که انتخاب کردی تو سایت های تخصصی مثل gsmarena یا دیجیکالا مقایسه کن که ببین مشخصات کدوم بدردت میخوره.
البته مشخصات کلی گوشی مورد نظرت رو میگفتی دوستان بیشتر راهنماییت میکردن.
Sent from my XPERIA ZR
بین G3 و S5 انتخاب کردن خیلی دشواره ... و بیشتر سلیقه ای میشه ...
با این وجود برو جایی که دوتاش رو داشته باشه و بعد تصمیم بگیر ...
من با G3 کار کردم و فوق العاده بود
به دنبال زیبایی هستی htc one m8 فوق العادست. اندروید 4.4 هم روش نصبه و تا 128 گیگ قابلیت ارتقای حافظه داره. کیفیت ساختش هم از بقیه گوشی های هم رده خودش یه سر و گردن بالاتره.
اما در کل G3 از بقیه باتری بهتری داره ... باتری خیلی مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)