تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: از بین رفتن پارتیشن هارد اکسترنال

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض از بین رفتن پارتیشن هارد اکسترنال

سلام
    من سیستمم رو ریستور کردم ولی بعد از بالا اومدن ویندوز در کمال تعجب دیدم که پارتیشنهای هارد از بین رفته و یه پارتیشن جدید ساخته شده اونم فقط 31گیگ
    من هاردم 2تا پارتیشن داشت که یکی توسط بیلوکر ویندوز رمزگذاری کرده بودم که تغریبا کاملا پر بود
    این عکس دیسک منیجر هست

لطفا کمک کنید که چطور میتونم درستش کنم
    با بزنامه
    easeus data recovery گذاشتم سرچ بشه ولی فعلا بده گذشتن 2ساعت 8درصد سرچ کرده
    برنامه Test Disk همینطور خیلی کند داره انالیز میکنه چون کل 1ترا حجم هارد پر بود

لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    من سیستمم رو ریستور کردم ولی بعد از بالا اومدن ویندوز در کمال تعجب دیدم که پارتیشنهای هارد از بین رفته و یه پارتیشن جدید ساخته شده اونم فقط 31گیگ
    من هاردم 2تا پارتیشن داشت که یکی توسط بیلوکر ویندوز رمزگذاری کرده بودم که تغریبا کاملا پر بود
    این عکس دیسک منیجر هست

لطفا کمک کنید که چطور میتونم درستش کنم
    با بزنامه
    easeus data recovery گذاشتم سرچ بشه ولی فعلا بده گذشتن 2ساعت 8درصد سرچ کرده
    برنامه Test Disk همینطور خیلی کند داره انالیز میکنه چون کل 1ترا حجم هارد پر بود

لطفا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم

سلام شما قبل از ریستور باید بیت لاکر رو آف میکردید بعد ریستور میکردید

شما با نرم افزارهایی مثل acronis disk home director و easy recovery برای ریکاوری کل پارتیشن ها هم تست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه نرم افزاری ه استفاده کردید نرم افزار خیلی خوبی است منتها یکم کار باهاش زمان بر است

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام شما قبل از ریستور باید بیت لاکر رو آف میکردید بعد ریستور میکردید

شما با نرم افزارهایی مثل acronis disk home director و easy recovery برای ریکاوری کل پارتیشن ها هم تست کنید ببینید جواب میگیرید یا نه نرم افزاری ه استفاده کردید نرم افزار خیلی خوبی است منتها یکم کار باهاش زمان بر است
    ممنون دوست عزیز که جواب دادید

هارد خوده سیستم هم یه پارتیشن با بیت لاکر دارم برای هارد خوده سیستم مشکلی پیش نیومده همیچوقت

الان من دقیقا باید چیکار کنم؟
    یعنی این 2تا نرم افزار میشه پارتیشنها رو دوباره برگردوند؟
    یعنی این برنامه ها بدون احتیاج به یه هارد دیگه اطلاعات رو بازیابی میکنن یا یه هارد دیگه لازم هست که اطلاعات رو ری اون انتقال بدم؟
    چون حجم اطلاعات خیلی بالاست

برنامه acronis disk home director برنامه نصبیش رو استفاده کنم یا ار طریق بوتش رو؟
    یعنی این برنامه پارتیشن رو دوباره میاره سرجاش بجای اینکه اطلاعات رو یکی یکی برگردونه درسته؟
    Last edited by ahoora f; 05-09-2014 at 16:43.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون دوست عزیز که جواب دادید

هارد خوده سیستم هم یه پارتیشن با بیت لاکر دارم برای هارد خوده سیستم مشکلی پیش نیومده همیچوقت

الان من دقیقا باید چیکار کنم؟
    یعنی این 2تا نرم افزار میشه پارتیشنها رو دوباره برگردوند؟
    یعنی این برنامه ها بدون احتیاج به یه هارد دیگه اطلاعات رو بازیابی میکنن یا یه هارد دیگه لازم هست که اطلاعات رو ری اون انتقال بدم؟
    چون حجم اطلاعات خیلی بالاست

برنامه acronis disk home director برنامه نصبیش رو استفاده کنم یا ار طریق بوتش رو؟
    یعنی این برنامه پارتیشن رو دوباره میاره سرجاش بجای اینکه اطلاعات رو یکی یکی برگردونه درسته؟
    نه این نرم افزارها کل پارتیشن رو ریکاوری میکنند و برای ریکاوری نیاز به حجم اضافه دارید روی همون هارد نمیتونید اطلاعات رو بریزید

برای کار با اکرونیس هم از طریق recovery expert که داخل خود نرم افزار است استفاده کنید

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

برای من هم همین مشکل پیش اومد البته علتش چیز دیگه ای بود. نرم افزار AOMEI partition recovery به دادم رسید. خیلی هم سریع عمل میکنه. بعد از باز کردن نرم افزار گزینه ی partition recovery wizard رو انتخاب کنید. هارد رو انتخاب کنید و next رو بزنید.

Sent from my XPERIA ZR

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای من هم همین مشکل پیش اومد البته علتش چیز دیگه ای بود. نرم افزار AOMEI partition recovery به دادم رسید. خیلی هم سریع عمل میکنه. بعد از باز کردن نرم افزار گزینه ی partition recovery wizard رو انتخاب کنید. هارد رو انتخاب کنید و next رو بزنید.

Sent from my XPERIA ZR
    مرسی دوست عزیز

یعنی این برنامه پارتیشن حدف شده با اطلاعات داخلش دوباره بالا میاره و لازم نیست اطلاعات روی هارد دیگه ای انتقال بدیم؟

چون من کل 1ترا پر بوده و هارد دیگه در دسترس ندارم اطلاعات رو روش انتقال بدم

9. این کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

مرسی دوست عزیز

یعنی این برنامه پارتیشن حدف شده با اطلاعات داخلش دوباره بالا میاره و لازم نیست اطلاعات روی هارد دیگه ای انتقال بدیم؟

چون من کل 1ترا پر بوده و هارد دیگه در دسترس ندارم اطلاعات رو روش انتقال بدم
    من که انجام دادم کل درایو ها رو همونطور که بودن و با کلیه ی اطلاعات داخلشون برگردوند.

Sent from my XPERIA ZR

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •