سلام به دوستان گرامی !
عزیزان من در فروم خیلی جستوجو کردم ! اما هیچ بخشی برای انتخاب مابین گجت های الکترونیک نبود !
بخش لپ تاپ رو برای این سوال ترجیح دادم
چون بین تبلت و کامپیوتر و all in one هستش !
خوب دوستان اما سوال
من حدود 7.5 یا 8 میلیون تومان بود جه خرید دارم . دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و قصده خریده یک گجت الکتریکی
مواردی که تو خریدم تاثیر داره جای کم توی اتاقم ! منظم بودنم ! علاقه به صفحه نمایش بزرگ ! روزانه حدود 13 ساعت پای کامپیوترم ! (بدون اغراق 8 ساعت
) !
کاری که با سیستم می کنم شامله دیدن انیمه ! برنامه نویسی طولانی مدت ! طراحی لوگو ! انجام پروژه های دانشجو های معماری با 3dmax و autocad ! اوقاتی هم گیم ! شبیه skyrim یا metro
الان گجت هایی که دارم ...
یک کامپیوتر با گرافیک 4670 ati و پدازنده اینتل E7300 و مادر بورد asus p5qc ! و یک لپتاپ hp-g62 !
3 حالته خرید در پیش دارم
1 = خرید یک لپتاپ msi ge60 به همراه موس و هدفون ریزیز حدودا با هم 4.5
2 = خرید یک imac me089 با هدفون ریزر و پک نرم افزاری مک و محافظ برق و .... حدودا با هم 7.5
3 = خرید یک سیستم با مانیتور 27 اینچی ایسوز که اقای حسام جمشیدی پیشنهاد دادند همه قطعات و اسمبل همه چی حدود 7.5
با توجه به قابل حمل بودن 1 میشه اما خوب چنان نیازی ندارم ولی بیشتر دوستانم تاکیید بر لپ تاپ دارند ! ولی خوب هم داغ می کنه هم کوچیکه ....
بیشتر دو دلی من بین شماره 2 و 3 ! از طرفی این که واقعا حوصله ی این همه سیم و این چیز ندارم و ایمک خوب خیلی شیکو خوبه میشه حالته 2 اما از طرفی سیستمی که بسته بشه خیلی قوی تر و به صرفه تره پس میشه 3 اما خوب توی اتاقم جای کافی برای 2 سیستم ندارم ! میشه جا کرد اما خوب هم زشت میشه هم به هم ریخته ! اما از هزینه ای که انگار اضافه به آیمک داده میشه نمیشه گذشت !
به طور کلی
مزیت حالت 1 = قابلیت حمل ، خرج کمتر
مزیت حالت 2 = شیک بودن ، خلوت بودن ! ، جا شدن ، صفحه نمایش عالی
مزیت حالت 3 = به صرفه تر بودن و قوی تر بودن
بیشتر تا یک مشورت فنی ... یک مشورت دوستانست ... اگه شما جای من بودین کدوم حالتو انتخاب می کردین ؟