تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: لپ تاپ یا all in one یا سیستم مساله این است ؟!

داره خودمونی میشه kiak22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    مشهد

12 لپ تاپ یا all in one یا سیستم مساله این است ؟!

سلام به دوستان گرامی !
    عزیزان من در فروم خیلی جستوجو کردم ! اما هیچ بخشی برای انتخاب مابین گجت های الکترونیک نبود !
    بخش لپ تاپ رو برای این سوال ترجیح دادم چون بین تبلت و کامپیوتر و all in one هستش !
    خوب دوستان اما سوال
    من حدود 7.5 یا 8 میلیون تومان بود جه خرید دارم . دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و قصده خریده یک گجت الکتریکی
    مواردی که تو خریدم تاثیر داره جای کم توی اتاقم ! منظم بودنم ! علاقه به صفحه نمایش بزرگ ! روزانه حدود 13 ساعت پای کامپیوترم ! (بدون اغراق 8 ساعت ) !
    کاری که با سیستم می کنم شامله دیدن انیمه ! برنامه نویسی طولانی مدت ! طراحی لوگو ! انجام پروژه های دانشجو های معماری با 3dmax و autocad ! اوقاتی هم گیم ! شبیه skyrim یا metro
    الان گجت هایی که دارم ...
    یک کامپیوتر با گرافیک 4670 ati و پدازنده اینتل E7300 و مادر بورد asus p5qc ! و یک لپتاپ hp-g62 !

3 حالته خرید در پیش دارم
    1 = خرید یک لپتاپ
    msi ge60 به همراه موس و هدفون ریزیز حدودا با هم 4.5

2 = خرید یک imac me089 با هدفون ریزر و پک نرم افزاری مک و محافظ برق و .... حدودا با هم 7.5
    3 = خرید یک سیستم با مانیتور 27 اینچی ایسوز که اقای حسام جمشیدی پیشنهاد دادند همه قطعات و اسمبل همه چی حدود 7.5

با توجه به قابل حمل بودن 1 میشه اما خوب چنان نیازی ندارم ولی بیشتر دوستانم تاکیید بر لپ تاپ دارند ! ولی خوب هم داغ می کنه هم کوچیکه ....
    بیشتر دو دلی من بین شماره 2 و 3 ! از طرفی این که واقعا حوصله ی این همه سیم و این چیز ندارم و ایمک خوب خیلی شیکو خوبه میشه حالته 2 اما از طرفی سیستمی که بسته بشه خیلی قوی تر و به صرفه تره پس میشه 3 اما خوب توی اتاقم جای کافی برای 2 سیستم ندارم ! میشه جا کرد اما خوب هم زشت میشه هم به هم ریخته ! اما از هزینه ای که انگار اضافه به آیمک داده میشه نمیشه گذشت !

به طور کلی
    مزیت حالت 1 = قابلیت حمل ، خرج کمتر
    مزیت حالت 2 = شیک بودن ، خلوت بودن ! ، جا شدن ، صفحه نمایش عالی
    مزیت حالت 3 = به صرفه تر بودن و قوی تر بودن

بیشتر تا یک مشورت فنی ... یک مشورت دوستانست ... اگه شما جای من بودین کدوم حالتو انتخاب می کردین ؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من بودم یه لپتاپ حدود ۲ تومنی میگرفتم و بقیه اش رو سیستم می بستم. اون سیستم قدیمی هم میفروختم که جای بیخود اشغال نکنه. لپتاپتون هم اگه خوبه که دیگه لپتاپ جدید هم نمیخواین

3. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من بودم یه لپتاپ حدود ۲ تومنی میگرفتم و بقیه اش رو سیستم می بستم. اون سیستم قدیمی هم میفروختم که جای بیخود اشغال نکنه. لپتاپتون هم اگه خوبه که دیگه لپتاپ جدید هم نمیخواین
    صحبت ایشون تایید میشه
    همه رو بفروش و یک لپتاپ قوی تهیه کن بذار روی یک کول پد Deep Cool آلومینیومی تا شبانه روز با دمای پایین کار کنه
    ایسوس N550 ص لمسی و یا سری های جدیدتر ایسوس پیشنهاد میشه . گرچه بهتره لپتاپی باشه که روی مادربوردش جا برای mSATA SSD داشته باشه
    اگه نمایشگرش کوچیکه میتونی توی خونه یک نمایشگر مستقل بزرگ تهیه و وصل کنی به لپتاپ

5. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

! انجام پروژه های دانشجو های معماری با 3dmax و autocad !
    اگر این نیاز رونداشتید ۱۰۰ ایمک بعترین انتخاب بود اما چون این نرم افزار ها مورد نیاز شما نسخه مک ندارن مجبورید ویندوز نصب کنید و مشکل بزرگ ای مک با ویندوز رزلوشن بسیار بالا ای مک هست که ویندوز ساپروت نمیکنه و مجبورید با ذره بین دنبال ایکون ها بگردید
    .
    .
    اگر قابلت حمل و نقل مهم نیست ۱۰۰ درصد یک سیستم قدرتمند بهترین انتخاب شما هست

7. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون از نظر دو دوسته اول .
    میشه دلیل تاکیدتون بر لپتاپ رو توضیح بدین ؟ علاقه عمومی نسبت به لپ تاپ رو درک نمی کنم واقعا ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگر این نیاز رونداشتید ۱۰۰ ایمک بعترین انتخاب بود اما چون این نرم افزار ها مورد نیاز شما نسخه مک ندارن مجبورید ویندوز نصب کنید و مشکل بزرگ ای مک با ویندوز رزلوشن بسیار بالا ای مک هست که ویندوز ساپروت نمیکنه و مجبورید با ذره بین دنبال ایکون ها بگردید
    .
    .
    اگر قابلت حمل و نقل مهم نیست ۱۰۰ درصد یک سیستم قدرتمند بهترین انتخاب شما هست
    ممنون از دوسته عزیز .
    یعنی ویندوز از رزولوشن 2560 در فلان پشتیبانی نمی کنه ؟
    هیچ راه حلی وجود نداره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

پشتیبانی میکنه ولی خیلی ریز میشن
    میشه رزلوشن روبیاری پایین ولی خوب کیفیت افت میکنه
    ایکون ها را هم میتونی بزرگ کنی اما بعضی نرم افزارها ب مشکل میخورن
    کلا ماکروسافت با این عظمت هنوز با مانیتورهای فوق با کیفیت مشکل داره
    البته من ایمک های قدمی تر رو دیدم ویندوز روشون ب خوبی اجرا میشد از نظر رزلوشن
    یک راهی دیگری هم هست که از پارال روی مک استفاده کنید یعنی ویندوز را بصورت مجازی بیارید بالا
    ..
    ..
    ..
    درضمن یک پیشنهاد دوستانه وقتی براتون حمل و نقل اهمیت نداره هیچ گاره سراغ لپتاپ نرید کامپیوتر دکستاپ خیلی پرفورمنس بالاتری میده بهتون میشه قطعاتش رو عوض کرد تعمیر کرد ارتقا داد کاری های که با لپتاپ نمیشه

11. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون از نظر دو دوسته اول .
    میشه دلیل تاکیدتون بر لپتاپ رو توضیح بدین ؟ علاقه عمومی نسبت به لپ تاپ رو درک نمی کنم واقعا ممنون میشم
    من که هیچ تاکیدی به لپتاپ ندارم. توصیه کردم یه لپتاپ متوسط بگیرین که نیاز به جابجایی رو برطرف کنه و باقیمانده بودجه رو روی یک سیستم رومیزی قوی هزینه کنین

13. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پشتیبانی میکنه ولی خیلی ریز میشن
    میشه رزلوشن روبیاری پایین ولی خوب کیفیت افت میکنه
    ایکون ها را هم میتونی بزرگ کنی اما بعضی نرم افزارها ب مشکل میخورن ُ
    کلا ماکروسافت با این عظمت هنوز با مانیتورهای فوق با کیفیت مشکل داره
    البته من ایمک های قدمی تر رو دیدم ویندوز روشون ب خوبی اجرا میشد از نظر رزلوشن
    یک راهی دیگری هم هست که از پارال روی مک استفاده کنید یعنی ویندوز را بصورت مجازی بیارید بالا
    ..
    ..
    ..
    درضمن یک پیشنهاد دوستانه وقتی براتون حمل و نقل اهمیت نداره هیچ گاره سراغ لپتاپ نرید کامپیوتر دکستاپ خیلی پرفورمنس بالاتری میده بهتون میشه قطعاتش رو عوض کرد تعمیر کرد ارتقا داد کاری های که با لپتاپ نمیشه
    بسیار ممنون از راهنماییتون
    از نظر شما سیستم قبلیمو نگه دارم به کارم میاد یا نه ؟
    خدایی سیستم خوبیه crysis 2 باهاش رو medium بازی می کردم
    جز سواله اول ، سواله دوم اینه ایمک یا سیستم ؟
    حالا جدا ازینا اقا حجت من هنوز دانشجو نشدم خواهم رفت به رشته کامپیوتر از نظر شما برای کسب درامد با هم انجام پروژه های برنامه نویسی میشه نون در اورد یا نه باید به نرم افزارای سایر رشته های مهندسی هم مسلط بشم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

رشته کامپیوتر خیلی باید توش تلاش کرد چون خود درسهای دانشگاه چیز خاصی یادت نمیدن یکیو میشناسم با یک اپ ساده پمپ بنزین یابی میلیون ها بجیب زد!!
    و حالا اگر اون نیاز رشته معماریت بخاطر همین سوال هست من پیشنهاد میکنم بری دنبای سی شارپ و حاوا و اندروید چون رشته تخصیصیت هست بهتر میتونی پیشرفت کنی و حالا اگر نیازی هم شد میتونی در کنارش با رشته معماری هم کار کنی
    اگه تازه میخوای بری رشته کامپیوتر بهت پیشنهاد میکنم با این بودجه یک لپتاپ قوی و همه کاره بخری چون لپتاپ تو این رشته از نون شب واجب تره تقریبا از ترم ۴ به بعد هر روز تو دانشگاه چندین کلاس با کامپیوتر داری و یک لپتاپ قدیمی بکارت نمیاد

16. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •