تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: راه اندازی ماشین زمان تلویزیون LED 42LB552V

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

9 راه اندازی ماشین زمان تلویزیون LED 42LB552V

بنده تازه یک ال ای دی مدل 42LB552V ال جی خریدم داخل سایت ال جی ذکر شده که این مدل دارای ماشین زمان است یعنی قادر است برنامه های در حال پخش را ضبط کند
    ولی بنده هر کاری که کردم نتوانستم این کار را انجام دهم
    البته در راهنمایی که از سایت ال جی دانلود کردم نوشته که این قابلیت برای کشورهای خاصی قابل اجراء است
    بنده هم تنظیمات تلویزیون را روی تمامی کشور های ثبت شده در آن قرار دادم ولی جواب نداد که نداد
    کسی میدونه باید چکار کنم

2. این کاربر از zare59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بنده تازه یک ال ای دی مدل 42LB552V ال جی خریدم داخل سایت ال جی ذکر شده که این مدل دارای ماشین زمان است یعنی قادر است برنامه های در حال پخش را ضبط کند
    ولی بنده هر کاری که کردم نتوانستم این کار را انجام دهم
    البته در راهنمایی که از سایت ال جی دانلود کردم نوشته که این قابلیت برای کشورهای خاصی قابل اجراء است
    بنده هم تنظیمات تلویزیون را روی تمامی کشور های ثبت شده در آن قرار دادم ولی جواب نداد که نداد
    کسی میدونه باید چکار کنم
    دوست عزیز
    برای این منظور باید از کانال دیجیتال تلویزیون استفاده و آن را ضبط کنید
    لازم به ذکر است که باید تلویزیونتان این عملکرد را پشتیبانی کند برای دیدن مطلب کامل به سایت شیناب انجمن تلویزیون وسیستمهای تصویری قسمت ال جی عملکرد ماشین زمان را مطالعه کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز سلام سایتی را که گفته بودی دیدم
    اما متن موجود در سایت دقیقا متن راهنمایی است که از سایت ال جی دانلود کردم و دکمه هایی که در راهنما گفته شده کار نمی کند و منوی ضبط را باز نمی کند
    در ابتدای همین راهنما نوشته شده
    (این ویژگی فقط در کشورهای خاصی موجود است.)
    این متن یعنی چی؟؟؟؟
    شایان ذکر است من در لیست تنظیمات نام تک تک کشور های موجود را انتخاب کردم ولی منوی ضبط باز نشد جالب اینکه وقتی نام کشور ها را عوض می کردم بعضی از عملکرد های تلویزیون غیر فعال می شد مثلا وقتی کشور UK (بریتانیا) را انتخاب کردم تله تکس غیر فعال شد
    این تلویزیون هم گیرنده دیجیتال دارد هم گیرنده ماهواره HD داخلی
    روی دو حالت هم امتحان کردم هم گیرنده دیجیتال هم ماهواره ولی دکمه های ذکر شده در راهنما عمل نمی کنند
    به نظر من مشکل از این متن راهنما سر چشمه می گیرد ------(این ویژگی فقط در کشورهای خاصی موجود است.)--------

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز سلام سایتی را که گفته بودی دیدم
    اما متن موجود در سایت دقیقا متن راهنمایی است که از سایت ال جی دانلود کردم و دکمه هایی که در راهنما گفته شده کار نمی کند و منوی ضبط را باز نمی کند
    در ابتدای همین راهنما نوشته شده
    (این ویژگی فقط در کشورهای خاصی موجود است.)
    این متن یعنی چی؟؟؟؟
    شایان ذکر است من در لیست تنظیمات نام تک تک کشور های موجود را انتخاب کردم ولی منوی ضبط باز نشد جالب اینکه وقتی نام کشور ها را عوض می کردم بعضی از عملکرد های تلویزیون غیر فعال می شد مثلا وقتی کشور UK (بریتانیا) را انتخاب کردم تله تکس غیر فعال شد
    این تلویزیون هم گیرنده دیجیتال دارد هم گیرنده ماهواره HD داخلی
    روی دو حالت هم امتحان کردم هم گیرنده دیجیتال هم ماهواره ولی دکمه های ذکر شده در راهنما عمل نمی کنند
    به نظر من مشکل از این متن راهنما سر چشمه می گیرد ------(این ویژگی فقط در کشورهای خاصی موجود است.)--------
    دوست عزیز
    گفتن آن متن به این منظور است که دیتا ها و سیکنال ارسالی صدا و سیمای کشورها تاثیر به سزایی در عملکرد تیونر می گذارد و در پاره ای از سیستمها باید آن را از منوی سرویس (مخفی) فعال کرد.
    در Tool Option 3 و یا در بعضی شما می توانید ماشین زمان را در منوی EzAdjust فعال کنید.
    لازم بذکر است بعد از فعال سازی برای ضبط باید از فلش با گیگ و دور بالا و یا هارد اکسترنال استفاده کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    گفتن آن متن به این منظور است که دیتا ها و سیکنال ارسالی صدا و سیمای کشورها تاثیر به سزایی در عملکرد تیونر می گذارد و در پاره ای از سیستمها باید آن را از منوی سرویس (مخفی) فعال کرد.
    در Tool Option 3 و یا در بعضی شما می توانید ماشین زمان را در منوی EzAdjust فعال کنید.
    لازم بذکر است بعد از فعال سازی برای ضبط باید از فلش با گیگ و دور بالا و یا هارد اکسترنال استفاده کنید.

با سلام
    من به وسیله گوشی N73 توانستم وارد منوی مخفی تلویزیون بشم ولی چیزی در مورد ماشین زمان ندیدم
    شما نمی دانید کدام گزینه در مورد ماشین زمان است
    لازم به توضیح است که تمامی آیتمهای موجود در Tool Option و Country Group غیر فعال است و در Country Group عدد 04 یعنی کشورهای اروپا درج شده که بنده نتوانستم آن را به عدد 16 یا ir تغییر دهم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی نمیدونه من باید چیکار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کسی نمیدونه من باید چیکار کنم
    شما مدل 42lb551v پشت مشکی خریدید و مدل پشت سفید آن 42lb552v هست و قابلیت ضبط و ماشین زمان در مدل دوم یعنی پشت سفید فعال هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    من به وسیله گوشی N73 توانستم وارد منوی مخفی تلویزیون بشم ولی چیزی در مورد ماشین زمان ندیدم
    شما نمی دانید کدام گزینه در مورد ماشین زمان است
    لازم به توضیح است که تمامی آیتمهای موجود در Tool Option و Country Group غیر فعال است و در Country Group عدد 04 یعنی کشورهای اروپا درج شده که بنده نتوانستم آن را به عدد 16 یا ir تغییر دهم
    دوست عزیز میشه راهنمایی کنین که بوسیله گوشی n73 با چه برنامه ای و چگونه وارد منو مخفی این مدل از تی وی شدین
    با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز میشه راهنمایی کنین که بوسیله گوشی n73 با چه برنامه ای و چگونه وارد منو مخفی این مدل از تی وی شدین
    با تشکر
    دوست عزیز
    از این دو تا فایل می توانید بهره ببرید.در بعضی این فایل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و در بعضی این فایل
    کار برد دارد.
    و داشتن کنترول دست ساز
    این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
    و در حالت تلویزیون روشن و با کنترول دست ساز و اجرای هر یک از آن فایلهای صوتی که با تلویزیون شما برای فعال سازی سازگار است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    از این دو تا فایل می توانید بهره ببرید.در بعضی این فایل

و در بعضی این فایل
    کار برد دارد.
    و داشتن کنترول دست ساز
    این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
    و در حالت تلویزیون روشن و با کنترول دست ساز و اجرای هر یک از آن فایلهای صوتی که با تلویزیون شما برای فعال سازی سازگار است.
    ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز ولی من فکر میکردم دوستمون بوسیله اینفرارد خود گوشی این کار رو انجام دادن

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •