تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: سوال در مورد هاردهای با پورت شبکه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض سوال در مورد هاردهای با پورت شبکه

سلام
    من سوالی از دوستان دارم راجب این هارد هایی که با پورت شبکه کار می کنن مثل این wd my book live
    1- می خواستم بدونم که اختلاف سرعت این هارد ها با هاردهای با usb 3 چقدر هستش و کلا برای چه کاری کاربرد دارن.

ما 2 تا وسترن usb داریم که بک آپ از فایل ها گرفته می شود توسط آکرونیس و روی هارد اینترنال ریخته می شه . سپس من اون بک آپ روی این هارد ها انتقال می دهم . گفتم با توجه به نیاز به هارد دیگری ، از این هارد های شبکه بگیریم اگر مناسب باشن.
    2- سوالم بعدیم این که مدیر های شبکه این هارد ها رو کجا توی مجموعشون قرار می دهن که یکی نیاد بزنه زیر بقلش ببرتش ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بالا باش

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من سوالی از دوستان دارم راجب این هارد هایی که با پورت شبکه کار می کنن مثل این wd my book live
    1- می خواستم بدونم که اختلاف سرعت این هارد ها با هاردهای با usb 3 چقدر هستش و کلا برای چه کاری کاربرد دارن.

ما 2 تا وسترن usb داریم که بک آپ از فایل ها گرفته می شود توسط آکرونیس و روی هارد اینترنال ریخته می شه . سپس من اون بک آپ روی این هارد ها انتقال می دهم . گفتم با توجه به نیاز به هارد دیگری ، از این هارد های شبکه بگیریم اگر مناسب باشن.
    2- سوالم بعدیم این که مدیر های شبکه این هارد ها رو کجا توی مجموعشون قرار می دهن که یکی نیاد بزنه زیر بقلش ببرتش ؟
    سلام .

سرعت ترانسفر دیتا بستگی به مدل و مشخصات روتر و یا سوئیچ ، کارت شبکه و ... دارد . نمونه تستهای WD My Cloud در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید . مثلاً برای انتقال حدود چهارگیگابایت اطلاعات با استفاده از نرم افزار TeraCopy از روی سیستم به WD my Cloud با سرعتی حدود 41MB/s و بلعکس با سرعتی حدود 38MB/s انجام شده (روتر Gigabit Ethernet بوده) . ضمناً My book Live مدل قدیمی هست و توصیه میکنم WD My Cloud را انتخاب کنید .

و کلا برای چه کاری کاربرد دارن
    پیشنهاد میکنم تاپیک زیر که درباره WD My Cloud EX4 هست را مطالعه کنید تا با بعضی از امکانات و کاربردهای NAS آشنایی پیدا کنید . البته امکانات هر مدل با مدلهای دیگر معمولاً متفاوت هست که باید User manual را مطالعه کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتوانید برنامه را طوری تنظیم کنید که بکاپها را مستقیماً روی NAS ذخیره کند .

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خیلی لطف کردید . ممنون از پاسختون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

استاد عزیز این هاردی که معرفی فرموید آیا امکان استفاده از یو اس بی س به صورت اتصال مستقیم به سرور را دارد؟ . تردید افتادم جایی نوشته بود یو اس بی اش برای وصل کردن یه هارد دیگه به این هارد هستش
    مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استاد عزیز این هاردی که معرفی فرموید آیا امکان استفاده از یو اس بی س به صورت اتصال مستقیم به سرور را دارد؟ . تردید افتادم جایی نوشته بود یو اس بی اش برای وصل کردن یه هارد دیگه به این هارد هستش
    مرسی
    اینترفیس USB3 این مدل برای اتصال مستقیم به سیستم و یا سرور نیست (برخلاف DASـها) .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز هاردی که هم پورت یو اس بی 3 داشته باشه و هم پورت شبکه وجود دارد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز هاردی که هم پورت یو اس بی 3 داشته باشه و هم پورت شبکه وجود دارد ؟
    مدلهايي هستند كه هم NAS باشند و هم DAS مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . البته بعيد ميدونم در بازار كشور موجود باشد .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام . می خوام تاپیک زیر خاکی بیرون بکشم

ممنون می شم منو راهنمایی کنید . یه شرکت که تعداد کلاینت هاش زیر 7 تا هستش و هاردی نیاز دارم که از طریق شبکه بهش متصل بشوند بدون اینکه به سیستمی نیاز داشته باشه و کار فایل سرور را انجام بدهد.
    البته ارزان قیمت و 3 ترا بایت می خواهم .
    آیا از این مدل می تونم استفاده کنم Western Digital - My Book Live 3 TeraByte
    مرسی
    Last edited by jorj; 01-01-2015 at 00:33.

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام. اساس شبکه کردن این هاردها به چه صورته؟ میشه یه توضیح کلی بدین که مثلا این هاردهای دارای پورت شبکه رو چجوری بین دو تا سیستم شبکه میکنن؟ نرم افزار خاصی داره؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •