با سلام خدمت اساتید میخواستم بدونم کدوم یکی از این مادربودر ها بهتر هست و یکم در مورد برتری هاشون توضیح بدید
GIGABYTE Z97X-Gaming 5 LGA1150 Z97
ASUS Maximus VII Hero LGA1150 Z97 MB
و چه cpu و رم ای پیشنهاد میدید.
با سلام خدمت اساتید میخواستم بدونم کدوم یکی از این مادربودر ها بهتر هست و یکم در مورد برتری هاشون توضیح بدید
و چه cpu و رم ای پیشنهاد میدید.
Last edited by frozen01; 31-08-2014 at 04:23.
تقریبا یکی هستن . ایسوس تعداد یو اس بی هاش کمتره بجاش اتصالات ساتا 8 تاس که گیگا 6تاس .
یه فرقی هم تو اسلات های اکسپرس دارن که زیاد سر در نیاوردم .
سی پی یو هم که بستگی به بودجه داره .
رم هم با توجه به اینکه مادر بردتون فک کنم واسه کار سنگین بخایید که در این صورت کمه کم 6 بندازید . اگه چندتاسیستم عامل هم زمان بالا میارید یا برنامه های در حال اجراتون خیلی زیاده 8 بندازید .
cpu i5-4690 k رو بندازم خوبه ؟
قیمتش چقدره ؟
رم هام هم 8 گیگ دارم 1600
کارت گرافیکم هم saphhire 7870gh edition هست
خوبه اره .
فقط مادربردت باس رم 3200 هم ساپورت میکنه . بنظرم رماتو عوض کن 2666 بگیر . باس رم رو پرفورمنس خیلی تاثیر گذاره . حیفه با این مادر برد 1660 بندازی
البته اگه رم پرسرعت هست پرسرعت تر بندازید . ولی بعید میدونم باشه من پیدا نکردم چیزی ( ولی این سی پو اخرش 2666 جواب میده )
Last edited by roya.rashidi; 31-08-2014 at 04:16.
از نظر امکانات نرم افزاری و بروز رسانی بایوس چی ؟
کلا از نظر خودت کدوم مادربرد ارزش خریدش بیشتره ؟
منم این مادربردارو تازه بصورت ریویو دیدم .تقریبا یکی هستن ولی گیگا فک کنم یه ذره بهتر باشه . باز منتظر نظرهای دوستان هم باش.
متشکر.
منتظر نظرات بقیه دوستان هستم...
انتخاب بین این دو به بودجه و نوع کاربری سیستم بستگی داره
هر دو برد گیمینگ هستند و هر دو کیفیت بالایی دارن ولی در یک سطح نیستند.
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 هم کلاس Asus Z97 Maximus VII Ranger هستش و Asus Z97 Maximus VII Hero یه پله از این دو بالاتره.
Asus Z97 Maximus VII Hero از نظر قیمت و کارایی با Gigabyte GA-Z97X-Gaming 7 مقایسه میشه ولی فکر نمیکنم این برد گیگا تو بازار موجود باشه.
جمع بندی:
Asus Z97 Maximus VII Hero (به قیمت 950) حدود 100 از Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 (به قیمت 850) گرونتره و کمی امکانات گیمینگ بهتری داره
هر دو برد با در نظر گرفتن فاکتور «قیمت به کارایی» بهترین انتخابهای بازار برای سیستم گیمینگ هستند.
ولی سؤال اینه که واقعاً نیاز به یه همچین مادربردهایی دارید یا خیر
اگه محدودیت بودجه ندارید که هیچ، ولی اگه بودجه محدوده خرید CPU و گرافیک و رم بهتر اولویت داره
اگه بودجه کلی سیستم و نوع کاربری رو مشخص کنید دقیقتر میشه نظر داد.
کاربرد گیمینگ هست بیشتر و اینکه میخوام یه مادربوردی بگیرم که برای چند سال نیاز به ارتقا نداشته باشه و ساپورت خوبی داشته باشه بر روی قطعات جدید بحث سر اینده نگریش هست.
به نظر من یه مادر بورد خوب مهم تر از CPu و گرافیک هست چون رابط تمام قطعات هست.
و اینکه من الان 3 Tb هارد دارم یه 2 Tb WD دارم green هست و یه 1 TB برای ویندوز در حال حاظر با مادربرد فعلیم مشکل Buffer دارم که امیدوارم با انتخاب این مادربورد مشکلم حل شه.
رزولوشن مانیتور هم 1920*1080 هست.
در مورد بودجه هم برای مادربورد مشکلی ندارم چون باید خریدش
و در مورد CPu Core i5-4690K مد نظر هست چون زیاد نمیخوام روی CPu مانور بدم چون i5 اخرین مدلش بهتر هست از i7 مدل های میان ردش.
یه نکته هم بگم سیستم 24 H روشن هست ....
Last edited by frozen01; 31-08-2014 at 23:32.
فکر میکنم این مشکل شما از مادربرد نباشه، هارد WD Green به دلیل Response Time بالا باعث ایجاد مشکلاتی در نصب و کار با ویندوز میشه.
احتمالاً اگه ویندوز رو روی یک هارد دیگه نصب کنید این مشکل حل شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)